Schneider CPC
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 30.01.2010
- Poena
- 169
Razumem tudje misljenje, ali zanima me koja ti je igra iznad proseka kada ti je ovo prosecna? Da je Alan Wake izasao prosle godine bio bi mi igra godine, a ne Skyrim.
Razumem tudje misljenje, ali zanima me koja ti je igra iznad proseka kada ti je ovo prosecna? Da je Alan Wake izasao prosle godine bio bi mi igra godine, a ne Skyrim.
^ I ja sam tu ginuo 3-4 puta ...koristi flashbang kada je frka i kada si opkoljen, baklje da kupis sebi malo vremena itd. slobodno trosi sve sto imas. Valjda si provalio da ne nego sto krenu imas malo vremena da pokupis onu jacu lampu kao i one dve "prve pomoci".
jesam ali oni iznicu ni od kuda da me ne gadjaju nozevima i sekirama mozda bih i uspeo nesto ovako me osakatise :-D potrosio sam sve Flashbang i baklje i treca tura mumija me je unistila :-D
udri po tom SHIFT-u i pazi na tajming... to dodje nesto kao time challengeahh btw taj deo nije toliko tezak tu sam samo jednom zaginuo i to zato sto nisam video da lik stoji iza mene XD
a samo cekaj , tek ces da gines xD
@psaras ti onda igraj Rage, tu je i lvl dizajn i gameplay i sve ostalo, veoma dobro odradjeno... ali je igra price bez...
Nego gledam sve one nabrojane trailer-e, mnogo vise mi se svidjaju oni trailer-i koji su vukli na open world igru, i verujem da bi bila mnogo bolja, kao open world... Ovako skoro cela igra je preko noci, tamo je bilo i vozaj auto preko dana, tamo vamo... al dobro sve u svemu , nije lose ispalo na kraju.
Ne znam kako bi uspeli da u fokusu zadrze pricu da je igra bila open world. Ovo mi je nekako logicniji, sigurniji i pametniji izbor.
au :-D stigao sam do epizode 5 :-D sunce ti fenomenalna je igra odusevljava me ps gde su saves od igre ovde: c:\Users\user\AppData\Local\SKID***\ ili neko drugo mesto?
Ne znam kako bi uspeli da u fokusu zadrze pricu da je igra bila open world. Ovo mi je nekako logicniji, sigurniji i pametniji izbor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari