Šta je novo?

Alan Wake - nova igra Remedy Entertainment-a

malo sam googlao i ima raznih teorija :) uglavnom svi se slazu da ne sluze nicemu :)

Mozda i radi pojacavanja osecaja beznadja ili bar nervoze. Sunjas se po coskovima u nadi da ces naci ammo i baterije, ugledas nesto sto zalici na to, kad ono-termos boca ili manuscript.

Meni je veci osecaj nervoze kada promaknem jednu stranu manuscripta pa onda shvatim da nisam pogledao u nekom cosku. A taman se trudim da ocistim level skroz.

pa kao
covek pati od nesanice
kafa
budilnik
ima neke simbolike

American Nightmare je slabija kod price i naracije, ali je prilicno zesca kada je akcija u pitanju. Uzi, M4, automatska sacmara,... Stici ce ovo i na PC za 6-12 meseci. :)

[YOUTUBE]VzW7T69OcG0[/YOUTUBE]

Jedva čekam, još 2 dana :)))

Predjoh igru izgleda da sam se izvestio pa sam episode 5 i 6 presao za tili cas bile su teske ali kotrljalo se nekako :-D sta znam ja bolju igru skoro nisam igrao :) zaista sam odusevljen igrom i samom pricom kraj je odlican :) ocena od mene 9.5 :-D

Da li je neko uspeo da namesti joypad da radi u igri, i ako jeste kako?

Pozdrav

Da li je neko uspeo da namesti joypad da radi u igri, i ako jeste kako?

Pozdrav

Plug & Play toliko od PS2 dzojpeda:d
BTW oni dodatni DLC-ovi su mi uzasni, bolje da stanu sa pricom gde se zavrsila osnovna igra

^^ slazem se, jako los recycle... druga epizoda je bolja i objasnjena je malo prica, prva je katastrofa

Prvi DLC je dolazio besplatno sa igrom [za one sa preorderima], tako da je ocekivano malo laganiji sa materijalom. Drugi se kupovao naknadno.

Plug & Play toliko od PS2 dzojpeda:d
BTW oni dodatni DLC-ovi su mi uzasni, bolje da stanu sa pricom gde se zavrsila osnovna igra

namestio brate :d
I to kako? Nasao sam da rumblepad2 ne moze i da ima neki "fix" da se sredi da moze da radi u igri, a taj fix i meni radi posao hehehehe toliko od Plug & Play : ) evo ti link ako ti zatreba:
http://rumblepad2.blogspot.com/

P.S. Nije to problem ni do jednog joypad-a nego do igre : )

Poslednja izmena:
Poceh igrati igru i znam da je Alan neispavan vjerovatno i dezorjentisan, ali sto stalno zanosi u lijevo, da li ko zna? Da nije do apoteke?

Eh eto presao sam igru (poceo sam je igrati prije dva dana) sta da kazem? Stvarno je bio dozivljaj igrati Alan Wake, i visoko je na listi mojih Top 10 igrica. Mozda zato sto nekako igra djeluje orginalna, hocu da kazem uradena je na poseban nacin i to daje tu specificnu atmosferu igrici. I moram da priznam da je ovo prva igrica na kojoj sam imao zivaca da sve cinematic-e gledam bez skipovanja, i naravno to je ta jaka strana ove igre, jer stvarno se dobija taj osjecaj kao kad gledas neku seriju pa zelis da vidis sta ce se desiti, to je sigurno i razlog zasto sam je obrno za 2 dana :D sve u svemu igra je fenomenala i dobio sam taj osjecaj kod Alan Wake koji sam uvijek trazio recimo u "novim" resident evil-ima. I moram da dodam i ako ce se mnogi mozda protiviti da su obicno igre koje su ps3 ili xbox exclusive posebno dobro odradenje sto se tice same price (Uncharted, heavy rain itd), kao sto kazem neki ce se mozda sloziti neki ne al svako ima naravno svoje misljenje.
I moram da pitam dali je iko igrao jednu mobilnu igricu sto se zove 7 days slavation, ja sam je igrao davne 2007 na burazerovom n95-8gb i malo me podsjeca Alan Wake na ovu igricu mozda zvuci smjesno ali zaista je tako. Mozda su ovi iz Remedy-a dobili nekih ideja od ove igrice ko zna :D
za ove koji ne poznaju igricu mozete pogledati jedan kratak opis na http://www.dingoo-digital.com/downloads/games/7-days-salvation

I moram da dodam da mi je nekako Barry Wheeler veuma drag lik iz igre, mozda zbog svojih gluposti :D

HAHA Funny ...NOT!

Ovo je losa varijanta. Bolje da su kameru iznad njega stavili.

Ovo sam baš i ja hteo da napišem.
Sa ovakvom kamerom, meni je ovo neigrivo. Pročitao sam da najavljuju zakrpu koja će rešiti ovaj problem ako oni i ja mislimo na isti problem. :)

Ovo sam baš i ja hteo da napišem.
Sa ovakvom kamerom, meni je ovo neigrivo. Pročitao sam da najavljuju zakrpu koja će rešiti ovaj problem ako oni i ja mislimo na isti problem. :)

98% nas je preslo igru i vama ne igrivo :-D

Ps igram ove specijalne epizode tj epizodu 1 i nemam sanse da porokam one letece televizore :-D nemam adekvatno oruzije :-D sta da radim? :-D

Ps igram ove specijalne epizode tj epizodu 1 i nemam sanse da porokam one letece televizore :-D nemam adekvatno oruzije :-D sta da radim? :-D

Da, i mene su mucili ali svetlo je jedino oruzje. Nisi valjda izarcio baterije pre toga :)

nisam ostala mi je baklja i 20 baterija to je to inace opet nemam gde da se ustekam olesise me :-D

Presao sam.... Kako sada ovo special 2 ne znam ni kako da pocnem okrecem onu banderu ko blesav ali wtf? :-D

Poslednja izmena:
Odlicna igra. Presao sam oko 2/3. Jako je mucno i stresno igrati je :)

Zna li neko neki cheat da se moze razgledati dizajn nivoa iz vazduha :) , ili mozda uz pomoc nekog editora.

Nije losa, al samo 75% na gamerankingsu ?

Da dam i ja mišljenje :)

Igra je odlična.

Strašna je samo sa pojačanim zvukom. Kada se stiša, ništa.

Volim kada igre imaju dobre zvučne efekte.

:) :D

Edit: Jel ste provalili foru sa barkodovima? Ako niste, telefone u šake sledeći put kada naiđete na neki.

Poslednja izmena:

Izvinjavam se, samo da kažem da potpuno razumem kada nekog nervira (odvratna) kamera, baš zbog toga smo drugar i ja prestali da igramo Dead Space zbog neverovatno ******ske kamere a i sporog lika, tako da mogu da shvatim kada je u TPS-ima kamera izaziva nervni slom :D. Ovo još nisam probao ali uskoro ću, nadam se da kamera nije baš toliko loša ;) jer sudeći po komentarima igru vredi probati.

Vrh Dno