Šta je novo?

Alan Wake - nova igra Remedy Entertainment-a

Otkljucano pre izlaska na trziste... jos jedan finansijski "ranjen" naslov.
Dok PB bude prvi distributer naslova... razvojni timovi ce bezati na konzole... ispade da su ljudi u pravu sto su "prvo jeli hleba"... pa se onda posle par godina za*****ali sa nasim voljenim PC.

Meni ova igra radi stalno na 15 fps bilo koji da su detalji u pitanju,a gpu usage mi je 0 wtf!!! meni graficka uopste ne radi u ovoj igri hahaha koja budalastina :D

Poslednja izmena:
^
Kod mene na najvisim podesavanjima klizi samo tako,a imamo iste grafe sem sto je proizvodjac drugi i imas duplo bolji procesor!Bas me cudi!
Stvarno svaka im cast kako su odradili ovo za PC verziju,imam utisak kao da nije uopste port!Razlika izmedju konzolne i PC verzije je ogromna po pitanju grafike,sve je kristalno cisto,jasno,ostro i sve sto ide uz to!Dok sam imao box nisam je uspeo preci do kraja,mislim da sam stigao do polovine trece epizode,ali zato cu je sad odigrati sa uzivanjem!

ROFL, genijalan easter egg u pocetku drugog chaptera

tmfx5.jpg

Skeniranje ovog QR koda daje
Huh. Turns out this isn't too bad even if you're not sitting on a couch when you play it. Who knew!

Kako se zove onaj programčić za emulaciju x360 gamepada, jel zna neko?

Znam za taj, ne radi mi :( Bio je neki drugi.

slazem se... igra ima sve + traje taman koliko i treba... definitivno, ako je neko zasluzio lovu to su ovi momci

E moju lovu nece vidjeti poslije svog tog ponasanja; laganja, prodaje...

To sigurno, naguzili su se microsoftu koji ih je tako ispreskakao i napastvovao da im još nije jasno šta se desilo. Oni su u stvari odradili port za konzole jer su bili primorani da sakate igru zbog poznate promene u microsoftovoj odluci. Zato im je i trebalo toliko vremena da igra uopšte izađe, u to sam ubeđen....

Poslednja izmena:
Odlicna igra, atmosfera, glasovna gluma/zvuk, prica zanimljiva, dobre cutscene, grafika solidna (osim tekstura koje su slabe, ali svetlosni efekti i ostalo vade igru), dobro optimizovana (kod mene na maksimumu u fullhd sa 4xAA radi na oko 50FPS), gameplay i kontrole sa tastaturom odlicne.

Screenshots (max. podesavanja):
AlanWake2012-02-1612-18-31-22.png

AlanWake2012-02-1612-09-35-23.png

AlanWake2012-02-1612-07-23-22.png

AlanWake2012-02-1612-00-35-29.png

AlanWake2012-02-1611-57-23-93.png

AlanWake2012-02-1611-50-11-34.png

AlanWake2012-02-1611-48-08-30.png

Poslednja izmena:
Mnogo dobra igra ,dobro sve upakovano cak i ove filmice gledam koliko su dobri :D

ne znam da li samo meni se pojavljuje problem sa kontrolama?Nekako ide vise ulijevo.

hehehe dobar ti problem, kad naviknes na kontrole nestace :D
---------------------------------------
Jedina i najveca steta svega ovoga je sto su 3D modeli graficki zastareli 5 godina :| kad ih gledam i vidim bas svaki poligon tako dobro da mi mogao da rekonstruisem taj model posmatrajuci ga u igri xD
takodje me malo kopka i animacija ljudi uglavnom ali sve u svemu radi perfektno , sto nije ni cudo :D i okolina izgleda zapanjujuce !!!

Okolina izgleda zapanjujuce jer su napravili jako puno contenta za "open world" game. Kada su odlucili da se prebace na linearnu igru, onda su oko igraca ubacili crapton contenta, stvarno fantasticno izgleda. Videces kako igra bude isla, sve vishe i vishe lokacija sa neverovatnim kolicinama custom asseta ce se otvarati. Ja sam bio totalno zadivljen koliko je rada ulozeno bilo u pravljenje sveta.

Animacija likova [pogotovo faca] nije na vrhunskom nivou, ali prica i kvalitet voiceactora su odlicni tako da im sve oprastam.

Jel igra neko sa x360 dzojpedom? Cini mi se da nesto nisu dobro implementirali a to je kada se stisne LT da se baterijskom lampom fokusira neprijatelj, nekad hoce nekad nece.

Poslednja izmena:
Snake1989- ja igram sa xbox360 elite (crnim) gamepadom i nemam nikakvih problema. Ne verujem da nisi skinuo drivere za njega.

Jel igra neko sa x360 dzojpedom? Cini mi se da nesto nisu dobro implementirali a to je kada se stisne LT da se baterijskom lampom fokusira neprijatelj, nekad hoce nekad nece.

Nikada nije bilo "samo fokusiranje" ni na x360. Morao si da naciljaš u neprijatelja.

ako se razumemo :D

xbox verzija ima nekako osećaj kao da igraš gledaš film, koliko vidim, PC nema to, nekako je... čisto :D odakle znam. Ne sviđa mi se uopšte. I da, ne izgleda ovoliko mutno :D ko zna kako su ovo snimali, jeste kristalnije na PC-u ali uopšte nije mutno na x360.

PC igre izgledaju kao real life a konzolne kao loši holivudski filmovi i serije (CSI...)

Nikada nije bilo "samo fokusiranje" ni na x360. Morao si da naciljaš u neprijatelja.

ako se razumemo :D

Razumemo se:d;)

@Schneider
Sve je ok, ja sam se nesto pogubio. Nego jel i kod tebe kad drzis palicu napred i krenes brzo da trcis, Alan se nekako poguri, uvek radi ono izbegavanje u borbi pa onda krene da trci... malo su to jadno odradili

Poslednja izmena:
Ne pravite mi hype,prokleti bili...:D
Ne radi mi dobro net tako da ne mogu da "kupim"...

Ako hocete trough tegla look, ukljucite FXAA. :)

Popeo mi se na .... ,tegla look. Napucavanje protivnika, je toliko jadno, da ne vredi da pisem.
Ne moze da se popne nigde , gde nije predvidjeno, a skok mu je kao da je mis, a ne AW.
Stigao sam do chaptera 3 i zavrsio Alana.
Toliko o mom vidjenju igre.

Bolje da su od delova cinematika, napravili film.
Vise bi mi paznju drzao.

Poslednja izmena:
Mislim da si prerastao (ovakve) igre :D

Ali stvarno, svaki tvoj skoriju post u gaming podforumu je negativan :)

Nazad
Vrh Dno