Šta je novo?

Alan Wake - nova igra Remedy Entertainment-a

Ja "kradem" i ne kukam. I stvarno preterujete sa tim besmislenim prepucavanjima, i jedni i drugi. Ko ima para - kupi, ko nema - ukrade. Prijavite nadležnim organima krađu pa neka se oni pozabave time, ovde bi trebalo da se raspravlja o samoj igri valjda.

^ hahaha xD

pa kako ne krasti... sve PS3 only i PC only igre koje mi se svide ja kupim. a ovako kad su pohlepni i izbace za sve platforme para radi ... Ne kazem za ovu igru ponaosob, nego inace pa ne da li necu da im platim pre nego sto je isprobam, nego nema teorije :d

Pa da, poenta je da smo svi bili ''nevaljali'' a sad tu neki satro moralisti moralisu. Postoji naziv za to je l', al da ne zalazimo...koga interesuje neka pita Bogoljuba.

Poslednja izmena:
U tom smeru je krenulo, tako da se ne pravis blesav:) Trolcino nijedna:D.....A i vidis da sam pisao u mnozini.... Mada je ono ''pedo'' moram priznati urnebesno.

Poslednja izmena:
kako vam se ucinila ova igra vidim izasla je i za PC e sada kakvi su utisci ? Hvala

IGN dao ocenu 9.0 za pc verziju, recenzija

Moze li neko da mi potvrdi da li igra radi pod windows xp sp3?
Ne nalazim nigde tu informaciju

Valjda ukoliko ne nalazis nista, niko nema problema, mada je malo prerano da bi bili sigurni

Lol sada si nasao da pitas sta je igra koja je izasla pre 5god :D.

Survival horror najvise.

Na kraju krajeva, da si procitao 2 pasusa u review-u ili odgledao prva 3min ista, ustedeo bi vreme i sebi i drugima suvisnim pitanjima :)

Poslednja izmena:
Igra je trebala da izadje za pc pre 5god ali je tek sada izasla a tada se pojavila za kutiju. Ja mislim da si ti jedini clan ovog foruma a i mozda moderne igracke kulture ko ne zna sta je alan wake :)

Igra je trebala da izadje za pc pre 5god ali je tek sada izasla a tada se pojavila za kutiju. Ja mislim da si ti jedini clan ovog foruma a i mozda moderne igracke kulture ko ne zna sta je alan wake :)

O cemu pricas ti:p, ti si u zabludi da je igra izasla pre 5 god za kutiju, vidim da vec vise puta spominjes to pa da te ispravim.:) Igra je u razvoju jos od 2005god. Izasla je pre 1.5god za kutiju, nikako pre 5

ja sam gotivio pucacine a konzolaske igre nikada nisam pratio :) i kako ti se cini igra ima li akcije ili je samo bezanija od duhova itd :-D

Samo bezanija od duhova, nema akcije nimalo. A posle se pojavljuju i vampiri.

Pobogu covece, skini igru i probaj! Do si zapitkivao vec bi je skinuo. Osim ako ti nije zao protoka sto trosis. Ipak, internet je danas skupocen.

Poslednja izmena:
Samo bezanija od duhova, nema akcije nimalo. A posle se pojavljuju i vampiri.

Pobogu covece, skini igru i probaj! Do si zapitkivao vec bi je skinuo. Osim ako ti nije zao protoka sto trosis. Ipak, internet je danas skupocen.

stavio sam je na DV izvini prijatelju pitao sam samo za utiske dal su pozitiva ili negativa. :) eto meni je zao da punim registry od os-a pa volim da proverim od "mase" :)

Zar je toliko tesko otici na youtube i kucati 'Alan Wake gameplay' ?;)

jel izasla igra ?
trollface.jpg

Jeste

Bar na TPB, ne znam oficijelno :p

KoA: Reckoning
The Darkens II

And now this shit :D
Ostacu bez fakulteta xD

Igra izgleda zapanjujuce, barem prvi deo do onog ostrva, jos da je radjena za pc lele..
Treba malo da se navikne na fov, sem toga sve ok.

Igra i jeste započeta sa razvojem na pc-u i trebala je da bude dx10 vista only ekskluziva.
Inače slazem se - prilicno impresivno, vrlo atmosfericno, vidi se da ovo nije običan port. Negde su teksture malo losije-zastarelije, ali sve izgleda do jaja i radi savrseno glatko. Pičim na 40 inča , vrlo filmastično...
Jako je moćan engine al za pc, ovo nije za konzole......

Poslednja izmena:
slazem se... igra ima sve + traje taman koliko i treba... definitivno, ako je neko zasluzio lovu to su ovi momci

Ovo je fantasticno! Grafika, atmosfera, muzika, optimizacija (na mom kompu moze da se dovede da radi u 60fps u vecini mesta snizavanjem detalja). U jednom trenutku me je atmosfera tako ponela da sam se najezio koliko je dobro uradjeno! Konacno igra koja ce me odvojiti od Skyrima :) kVu-slazem se, finci iz Remedy-ja definitivno zasluzuju da se kupi ova igra.

Nazad
Vrh Dno