Šta je novo?

Alan Wake - nova igra Remedy Entertainment-a

Sta donosi update igre?

Inace igra je fenemenalna, atmosfera, grafika, gameplay, sve je veoma dobro odradjeno.
Prica je bas zamrsena, sto daje draz kao i napetost tokom igranja.

Na masini iz potpisa, sve na high, radi konstantno 60fps.

Jel radi nekom vibracija na XBox-ovom gamepadu? Pokusavao sam sve i instalirao onaj patch, nece pa nece... :(

napokon instalirah i ovo cudo, lepo izgleda igra...samo nakon one pocetne recenice "i had a dream...." izgubio sam zelju za igranjem, apsolutno ne kontam kako uopste da bilo kakvo desavanje u igri shvatim ozbiljno.

Pa ovo je survival horor, na šta konkretno misliš kad kažes "ozbiljno" ? Nadam se da ne očekuješ neku realnost ovde?

psolutno ne kontam kako uopste da bilo kakvo desavanje u igri shvatim ozbiljno.

Igra - ozbiljno ? Da nisi pobrkao neke loncice ?

Poslednja izmena:
^ e pa posto su tebi igre ozbiljna stvar ti je odigraj pa vidi sta se u stvari tu desavalo, mozda je svo vreme bio u komi, a mozda je tama bila uznemirena sto dugo nije napisao horor pricu i ljudi nisu citali horor price, pa su prestajali da se plase mraka xD

inace posto je cela tema pocela da se obrce oko game-pad-ova , uzeh ja i prikljucis svoj dualshock 3, i sve radi kao podmazano, jedino sto konstantno pritiskam R1 dugme i bacam ono sto ne treba (a hocu da pucammm... ) ukleo me uncharted xD

Poslednja izmena:
Mene iscima ova igra mnogo, dal sto nisam dugo igrao horror igre, nemam pojma. Kiselinu u zelucu sam dobio :D
Inace, igra na konfi iz potpisa sve max odlicno radi, nisam merio FPS ali je sve glatko.

Meni licno je tamam doza tenzije horora ,strecalice bas kolko treba ne ono preterivanje kao recimo retardirani F.E.A.R dodatci, 2 (3...).

Oseca se konzolaski sindrom na igri, ali bilo je i gore mnogo gore, ovo je jos super.

Meni je igra odlicna. Prelazim lagano drugu sekvencu ili kako su li to vec nazvali. Navikao sam se jako brzo i na kontrole i na kameru, apsolutno je igrivo, nemam nikakvih problema. Sama prica je vrlo misticna i zaista budi neku intrigu.

Cuvam ja ovo za vecernje pikanje :D da efekat bude full, samo mo interesuje da li postoje bar neke logicke zezalice ili je samo ovako setas, slusas kako pricaju ,trcis, pucas na nocne more ...itd.

Posle rage-a sve je dobro :). Salu na stranu, odlicna igra za prvih 4h gameplay-a, prava divota igrati je.

^tek ces se nauzivati kada prica bude pocela da se rasplice :)

jedino sto nikako ne mogu da svarim jeste onaj radar koji vam pokazuje gde da idete. Aj da je open world pa postoji mogucnost da se izgubite , ali ovako , mislim... :p

End of Episode 5 O.O
Muzika izmedju epizoda je prava uzivancija :D tacno me natera da napravim pauzu i odslusam celu pesmu :d

^ Marko koliko sam ja shvatio, igra je i trebala da bude open world, zar ne? i onda gejevi odozgo usrali motku sa zahtevom za konzole ....

Poslednja izmena:
U muzika je definitivno za pohvalu. Na kraju prve epizode su pustali Roy Orbison-a, In dreams :D, pesmu na kraju druge epizode nisam prepoznao ali mi se dopada, bas me zanima koje su i te ostale, cenim da sam trenutno negde pri kraju trece epizode :)

Pesme koje su pisali Poets of the Fall su odlicne... Remedy je koristio njih i za Max Payne 2.

...malo pre sam poceo.. pisac, zena, suma, jezerce, hotel... samo mali Denny fali:p

vuce i na Silent Hill, tako da ce ovo za mene biti duga noc. :)

I meni je extra igra legla,kao neki film da gledam!

Jel vi stvarno mozete igrati igre sa ovakvom kamerom? Kako vam uspijeva?

Kod mene je pao uninstall istog momenta! Uzas!

Nazad
Vrh Dno