Šta je novo?

Ako vam treba džabe

Zamolio bih nekog benchmarkovca iz Bg

treba mi MicroSD, sto vise komada, jer pravim nesto. ne kupuju mi se nove jer su sve nove minimum 2GB, a meni treba samo da su microSD i da rade. Pa ako bi imala neka dobra dusa da mu zvrji neka MicroSD kartica, dao bi mu ja neke zezancije zauzvrat, imam fan-ove, mrtve HDD-ove, kilo nekog starijeg hardvera i rama memorija i ko zna sta jos cega, sto i vredi i ne vredi :)

Ako nekome treba, PCI SATA Controller Silicon Image 3512, 2 SATA porta. Jedini problem je sto sam u Kraljevu, pa cemo se dogovoriti oko slanja. Pozdrav

Da nema neko slučajno pokvarenu grafiku kao sa fotke ili sličnu da mu stoji bezveze? Trebao bi mi kuler. Imao bih možda neku sitnicu u zamenu ili neki manji keš, piće šta god. Ako ima neka dobra duša neka se javi na PM.

show_img.asp?id=92&file=image_b_s.jpg

ima li neko viska? ili da zna gde ima da se uzme kod nas (online)
nasao sam na jednom mestu ali bi trebao da narucim jos nesto do 1000, sto je minimalna narudzbina. a ne treba mi nista

Prilozi

• 3-pin-female-to-dual-male-extension-split-cable-30cm~l_338414.jpg
    3-pin-female-to-dual-male-extension-split-cable-30cm~l_338414.jpg
    50.4 KB · Pregleda: 155
ima li neko viska? ili da zna gde ima da se uzme kod nas (online)
nasao sam na jednom mestu ali bi trebao da narucim jos nesto do 1000, sto je minimalna narudzbina. a ne treba mi nista

Imam ja to, ali sa jednim 'zenskim' delom (sa leve strane). Imam dva takva komada, mogu ti dati oba.
A imam i dva komada zenski deo od gore na molex.

Poklanjam 25 broja Mikro casopisa (2005-2008) kao novi sa DVD-ima.
Ako nekome treba neka se javi na PM.

Да ли неко има USB 2.0 bracket?

У напред захвалан :Klanjanje

Treba mi elektronika za Hitachi HDT721010SLA360, ostala gomila vrlo važnih podataka na disku koji je jutros samo prestao da "diše". Bar je umro u snu, nije se mučio :d Elem, ako neko ima da pozajmi, da skinem podatke pa je vraćam. Raspoložen sam i da je kupim, naravno. Unapred hvala.

Edit: Elem, guglah malo pa vidim da to neće tako da može. Treba mi tačno sledeća elektronika...

Model: HDT721010SLA360
P/N: 0A38016
MLC: BA3013
Label: 0A29989 BA3129

Poslednja izmena:
Ako elektronika ima samo ona 4-5 pina preko kojih komunicira sa mehanikom, probaj da rastopiš taj kalaj ili dodaj malo novog da kontakti ponovo budu "novi".

Neće disk ni da zavrti, uopšte ne dobija struju. Probaću i to, mada čitam sad da je vrlo verovatno da je jedna od dioda na ulazu stradala pa je moguće srediti disk jednostavnim uklanjanjem. Videću večeras kad zajmim multimetar.

Poslednja izmena:
Treba mi ventolator za graficku FX5200TDR, znaci samo vent ne i kuler, pa ako ima neka dobra dusa da udeli i ako mu ovakva grafika skuplja prasinu kao neispravna sa ispravnim ventom neka se javi. Moze i neka sitna lova za vent ili picence. Hvala.

DSCN4334.jpg

Bolje nakalemi neku osmicu vent, ako je za tebe i ako imaš mesta u kućištu :)

Aко неко из НС има вишак један 100% исправан адаптер-исправљач ~220V на --9V 1A, нека јави да се не цимам са лимуном, бувљацима... Не мора за Џ, платио бих новцима или неком робом...

ed hunter speeder i misko
Ne vidim zbog ceka ste razuemli da je ovo tema > GDE IMA DA SE KUPI
postoji poseban podforum za takve stvari

citajte pravila ljudi

Čovek je pitao zašto da mu ne odgovorim i pomognem, vi ste tu da ako je pogrešio premestite gde mu je mesto. A ova tema i ovako ima veliku većinu postova u stilu "jel' ima neko džabe ako nema onda bih kupio". Pravo ime joj je "primam na poklon ili plaćam šaku kikirikija".

Ovaj forum je od mesta koje je služilo da ljudi razmenjuju iskustva i pomažu jedni drugima, pre svega korisnim informacijama, postao mesto gde se od korisnika očekuje da dođu, kliknu na par banera, i ne smaraju mnogo. Sramota. To retardirano pravilo nije postojalo do nedavno, i sve je bilo ok. Na kraju će ovde ostati samo Peca, njegovi drugovi moderatori i par klinaca...

ja sam ovde pitao jer je ovo relativno posećena tema i ljudi su pitali slične stvari. kao što neko ima da ponudi nešto na poklon ljudima, tako neko možda ima nešto što mu ne treba a beznačajno je, sitno, bzv da ponudi, može da vidi da neko traži (kao što je osmopinski konektor)... bzv je reći: e nudim osmopinski konektor na poklon :) tu smo da se pomažemo :) hvala svima na pomoći :) nosiću napajanje kod majstora sa molbom bogu napajanja da me ne odere :)

Ako neko ima rashodovanu PS3 konzolu trebao bi mi senzor za disk sa kablicem. U pitanju je deo sa slike:
1122.jpg

Ako neko ima hot bakutanera :d (i dalje mi nije jasan naziv teme al ajde, pravda za babe)

mene bi trebao ako ima neko, kuler bilo koji AMD (znam da ih prebudzim) da ima opciono kacenje 12tica na sebe, bilo koje generacje soketa da je.

Ako neko ima hot bakutanera :d (i dalje mi nije jasan naziv teme al ajde, pravda za babe)

mene bi trebao ako ima neko, kuler bilo koji AMD (znam da ih prebudzim) da ima opciono kacenje 12tica na sebe, bilo koje generacje soketa da je.

Kako to izgleda, nesto nisam obratio paznju da to postji?

Pa to nije bilo koji amd cooler. :D

Vrh Dno