Šta je novo?

Ako vam treba džabe

Ima li neko micro SD karticu od 4 GB (nebitna brzina, ide u jedan dumb telefon) ? Spreman sam da kompenzujem Milkom od 300g :)

cao narode... potrebne su mi 3 sd kartice od 1gb, nemam gde da ih pazarim, a vece mi zaista ne trebaju :) ako neko ima, imam u razmenu dvd rezac, tv karticu ili milka cokoladu :d

jel ima neko iz beograda ovo viška:
hdmimaletodvifemalelarge.jpg

dolazi uz grafičke, a meni nisu dali.
častim nešto po dogovoru, a mogu i da kupim

edi: može i hdmi-dvi kabl. poenta je da ne mogu da povežem dvi monitor na grafičku, jer grafa ima samo jedan dvi (na koji je već povezan monitor) i par hdmi-ja.

Poslednja izmena:
Ako neko ima AM2/AM3/s939 kuler castim pivo, cokoladu ili nesto slicno :)

Ovako ljudi imam gomilu stvari sa kojima ne znam sta da radim.

dve 775 ploce - na obe je ****** socket jedna je Asus P5KR pro a druga ASsu P5dns
par modema
grafika neka neispravna
slucalice neke za telefone NOVE ali mi ne trebaju, jedne za Noki(j)u 6300 a druge za neki tel koji prima mini sub sluske (****m li ga koji je to). Mislim ja imam mini usb (kao i 92% smartphona ali za punjenje a ne za sluske.)
dva napajanja kineza verovatno neispravna
jedno 2 opticka drajva cd, jedan mozda combo

u principu to je toali uvek nadjem jos nesto.
Mogu i da posaljem a moze i licno preuzimanje u Zemunu...:D

i naravno sve je free... ili jedan staropramen...:D

Jel neko ima crossfire mostic da pokloni ili proda? Planiram da uzmem jos jednu 6770 a CF most je redji kod tih grafickih (pogotovo budzetskih koje su kod nas najcesce).

E nesto sto meni treba a ne mogu nigde da nadjem da kupim:

AUX konektor za Pioneer, onaj sa 6 cinceva sto ide na plavi konektor na Pioneer-ovim radio uredjajima .. ?

Ima li neka dobra duša AM3 backplate za udaju? :) Treba da montiram NH-D14 na ASRock FM2A85X-ITX, a Noctua nije kompatibilna sa dotičnom pločom pa mi treba backplate da ga malo pimpujem i iseckam kako bi sve leglo na mesto.

Unapred hvala.

faq_amd_backplate.jpg

E kolege forumasi treba mi mala pomoc, ako ima ko iz Novog Sada da mi pozajmi na dan dva fioku za 3.5" HDD treba mi da prebacim neke stvari na komp koji ne sme da se otvara (firmina masina sa warranty void nalepnicom), bio bih veoma zahvalan. Javite mi se na PM ceka vas pivce :d

Treba mi limić za MSI FM2-A55M-E33 ako neko ima da mu je crkla ili slično znači kupujem ili u zamenu dajem vent miš ili slično sve zavisi šta vam treba :)

Nabavljen limić tako da je problem rešen :)

Ako nekom treba da otvori na top strani kucista ili negde drugde rupu za 12X12 ili 14X14cm vent bez ostecenja farbe ili dodatnog zezanja nek skine/raznituje i obelezi sa unutrasnje strane gde zeli rupu na toj stranici kucista i posalje aksom. Placate samo slanje i primanje a busenje ne naplacujem :D , samo da napomenem da taj alat montiram na masinu 1-2 mesecno pa najbolje da me kontaktirate i pitate unapred da ne bi cekali predugo

Evo primera kako to izgleda:

17.JPG

Poslednja izmena:
Eh gde si bio ranije. :D
Hvala u svakom slucaju, imacu te u vidu sledeci put. :)

Ako nekom treba da otvori na top strani kucista ili negde drugde rupu za 12X12 ili 14X14cm vent bez ostecenja farbe ili dodatnog zezanja nek skine/raznituje i obelezi sa unutrasnje strane gde zeli rupu na toj stranici kucista i posalje aksom. Placate samo slanje i primanje a busenje ne naplacujem :D , samo da napomenem da taj alat montiram na masinu 1-2 mesecno pa najbolje da me kontaktirate i pitate unapred da ne bi cekali predugo

Evo primera kako to izgleda:

Pogledajte prilog 137407

Svaka čast za ovo

Ako neko ima od neispravne ploce , ili ako zna info gde mogu nabaviti limic (back plate) za Asus P5Q Premium plocu - bio bih neizmerno zahvlan... 4 lan porta ftw - ni jedan drugi ne "pase" ... Moze svasta nesto i u zamenu/kesh - vodim se onom nema dzabe ni kod babe :D

$(KGrHqNHJCEE9EBQ(O4qBPUGvrN8+!~~60_3.JPG

Poslednja izmena:
Treba mi neka nalepnica sirine 8-9cm i visine 6-8cm motiv nije bitan (samo da nije neka decija :))

Na laptopu mi se ostetila plastika od desnog dlana pa me izuzetno nervira hteo bih to da pokrijem nalepnicom

Da li kojim slucajem neko ima viska backplate za 775 cooler , dajem dusu za njega :D
Ceo internet sam pretresao i ne nadjoh negde
index.php

u 2 navrata sam narucivao nesto sa ebay-a i nije stiglo, a prodavci sa stotinama ocena, tako da bih zaobisao

neki pasivni mi je u kucistu, imam odozgo za sve procesore ali odozdo je samo za amd, razmisljam da isecem pleksi i ubacim zavrtnje posto je i ovaj backplate na tu foru
13.jpg

Iseci neko parce tvrdje plastike ili pleksi pa to postavi ispod. Mozes da prcvrstis i sa obicnim vijcima M4. Navrtku stavi takozvanu leptir navrtku - zbog lakseg stezanja.
Svojevremeno sam tako montirao TRUE - i to bez backplate-a. ( vidi sliku )
Odozdo je islo gumeni podmetac direkt na plocu pa metalni podmetac kroz to dugacak vijak a ostalo se vidi na slici. Ako je to drzalo TRUE skoro godinu dana drzace i ovo. Kod tvog coolera nemas opterecenje ploce od same tezine coolera vec ti vijci trebaju samo zbog ostvarivanja sile pritiska coolera na heatsink procesora.
TRUE screw.jpg

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno