Moja baba od sutra u 5 popodne, pa narednih 24 casa daje za dzabe, javite se na 0610/9998999, najbolji preformans dobija trodnevni put sa mojom babom u Banja koviljacu, polu pansion
u prevodu - PROMENITE BRE IME TEME!
Cekam samo kad ce neko da kaze "potrebno mi je pivo, flajka il' dve... u zamenu nudim klasiku - srafove, ventove, kablove ili sta vec treba"![]()
Potrebni su mi ventilatori CM 230mm iz HAF932, crni, ako neko ima viska ili ne treba mu spreman sam da se dogovoarimo!cheers
Druze ti ventovi su kostali 20+ jura. Nisam siguran da je neko voljan tek tako da ti ih pokloni. Ja sam imao jedan viska jer sam stavio pleksi na levu stranicu ali se kasnije i za njega naslo mesta unutar HAF-a.![]()
NIsam ni mislio da mi se pokloni nego ustupi za cenu po dogovoru ili neku fer razmenu, jer je oglas na drugom forumu stajao mesecima i niko da se javi a necu one od 200mm jer vec imam ova dva crna iz mog HAFa, a trebaju mi 4kom...
Izvinjavam se ako me je neko pogresno shvatio...
ZNaci *imate visak ili vam jednostavno ne trebaju* javite se i sve cemo se dogovoriti...
@mirza82 slazem se ali nemam status clana....
@mirza82 slazem se ali nemam status clana....
Pozdrav, da nema neko slucajno sa neke neispravne AM2 ploce onaj plasticni nosac za kuler, genericki, za box cooler, onaj sa 4 srafa i 2 zabice, mislim da je isti na svakoj AMD am2 ploci.
Meni je pukla jedna zabica, a ne bi da menjam plocu zbog toga.
Imao sam isti problem pa sam oteo drugaru neispravnu plocuPozdrav, da nema neko slucajno sa neke neispravne AM2 ploce onaj plasticni nosac za kuler, genericki, za box cooler, onaj sa 4 srafa i 2 zabice, mislim da je isti na svakoj AMD am2 ploci.
Meni je pukla jedna zabica, a ne bi da menjam plocu zbog toga.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari