Šta je novo?

Ako vam treba džabe

Ljudi iz Novog Sada, treba koleginu AGP graficka kartica, npr od radeon 9200 ili nvidia fx5200 ....imam neke sitnice pa mozda mozemo menjati....

Da li ima nekog na vozdovcu(brace jerkovic) ko moze da mi pozajmi malo paste veceras, treba da saljem neku konfiguraciju sutra ujutru a ostao sam bez paste.

mob 063 73 23 640

Ukoliko neko ima DVD rezač koji mu ne treba (skuplja prašinu), veoma bi mi pomogao.

P.S. Mogu da častim neku brzu hranu. :)

Ja bi' jos jednom da se javim pre nego sto bacim komp.
Ako nekome treba poklanjam 486 zver :)

Upitanju je:
- Desktop kuciste sa svojim napajanjem
- IBM ploca sa integrisanim S3 grafom (mislim da je od 8MB), PS2 ubodi za mis i tastaturu, paralel i serial port i 2 USB-a
- 486 proc klokovan na 200MHz (fsb se spusta preko budz prekidaca) sa 64kb cache memorije (externe)
- 4 x 16MB EDO ram-a
- Modem (mislim da je 32kb/s) VLB slot
- ESS zvucna sa malim pojacalom VLB slot

Fali samo HDD i rom-ovi
Poslednji put kada je paljen radilo je sve najnormalnije!!!

Kome treba nek' se javi i nek' nosi. Ako se niko ne javi u naredna 2, 3 dana ode u kantu.

Moja baba od sutra u 5 popodne, pa narednih 24 casa daje za dzabe, javite se na 0610/9998999, najbolji preformans dobija trodnevni put sa mojom babom u Banja koviljacu, polu pansion

u prevodu - PROMENITE BRE IME TEME!

Ma pustih bre , to je neki choban dopisao od moderatora@

dali neko mozda ima jedno parce pleksiglasa,dimenzije 40x30 cm,otprilike,boja nije bitna,hitno mi treba da zavrsim moj bench-table projekat,samo me to parce plexija koci......

Potreban vent za kućište dimenzija 80x80x15

Originalni software na poklon

Igrom slucaja, do mene su dospele po nekoliko kopija programa firme National Instruments, i to:

NI TestStand
NI Vision Development Module
NI DIAdem 2011 i
NI LabVIEW 2011

U pitanju su originalna izdanja, Evaluacione kopije, sa trajanjem od mesec dana.
Prvih nekoliko zainteresovanih mogu dobiti i nesto stampanog materijala, uglavnom prospekata.

Ukolko nekome treba, moze dobiti ceo paket softvera ako zauzvrat pokloni dve flase od 2l Koka-kole ili MILKU od 300gr (najvise volim karamel i celi lesnik).

Info moze na P.M. ili na mob 065 6702269.

pozz

Ljudi treba mi neki mp3 player od oko 256Mb. Ako neko ima takvog mališana, spreman sam da ponudim PCI mrežnu karticu ili flašu coca-cole u zamenu :D

Potrebno mi je par dužih šrafova od 3mm za kačenje ventilatora na radijator od vodenog hlađenja. *** nema u obližnim radnjama sa šrafovskom robom. U zamenu može klasika coca cola, čokolada, koje pivo, a i razni sata ATA kablovi, stare grafičke ili šta već ljudima zatreba.

Cekam samo kad ce neko da kaze "potrebno mi je pivo, flajka il' dve... u zamenu nudim klasiku - srafove, ventove, kablove ili sta vec treba" :D:D:D

Potrebni su mi ventilatori CM 230mm iz HAF932, crni, ako neko ima viska ili ne treba mu spreman sam da se dogovoarimo!cheers

Prilozi

• black 230 fan real.jpg
    black 230 fan real.jpg
    55.8 KB · Pregleda: 75
NOVI SAD - treba mi tastatura najobicnija, samo da im usb izlaz. Dajem 2 jabuke za tastaturu :D

Ako neko ima visak low profil limcica, a ne treba mu, nek se javi.
Ovako izgleda:
limcic.jpg

Potrebni su mi ventilatori CM 230mm iz HAF932, crni, ako neko ima viska ili ne treba mu spreman sam da se dogovoarimo!cheers

Druze ti ventovi su kostali 20+ jura. Nisam siguran da je neko voljan tek tako da ti ih pokloni. Ja sam imao jedan viska jer sam stavio pleksi na levu stranicu ali se kasnije i za njega naslo mesta unutar HAF-a. :D

Druze ti ventovi su kostali 20+ jura. Nisam siguran da je neko voljan tek tako da ti ih pokloni. Ja sam imao jedan viska jer sam stavio pleksi na levu stranicu ali se kasnije i za njega naslo mesta unutar HAF-a. :D

NIsam ni mislio da mi se pokloni nego ustupi za cenu po dogovoru ili neku fer razmenu, jer je oglas na drugom forumu stajao mesecima i niko da se javi a necu one od 200mm jer vec imam ova dva crna iz mog HAFa, a trebaju mi 4kom...

Izvinjavam se ako me je neko pogresno shvatio...

ZNaci *imate visak ili vam jednostavno ne trebaju* javite se i sve cemo se dogovoriti...

Poslednja izmena:
NIsam ni mislio da mi se pokloni nego ustupi za cenu po dogovoru ili neku fer razmenu, jer je oglas na drugom forumu stajao mesecima i niko da se javi a necu one od 200mm jer vec imam ova dva crna iz mog HAFa, a trebaju mi 4kom...

Izvinjavam se ako me je neko pogresno shvatio...

ZNaci *imate visak ili vam jednostavno ne trebaju* javite se i sve cemo se dogovoriti...

Niko te nije shvatio pogresno, sale sa malo :D
BTW za takve stvari imas u oglasima sekciju "KUPUJEM'' ;)

Poz

Ako je nekome potrebno dajem LG CD rezač i mrežnu karticu (neka obična)

Pozdrav, da nema neko slucajno sa neke neispravne AM2 ploce onaj plasticni nosac za kuler, genericki, za box cooler, onaj sa 4 srafa i 2 zabice, mislim da je isti na svakoj AMD am2 ploci.
Meni je pukla jedna zabica, a ne bi da menjam plocu zbog toga.

U zamenu nesto po dogovoru. :)

BG je u pitanju, moze 061-14-16-347 ili PM

Hvala unapred

ako ima neko parce termo provodljive trake, sto tanje to bolje :-D placam, castim....itd :-D

moze i link ako neko zna gde ima da se kupi..

takodje potreban hladnjak sa chipseta ili bilo cega drugog , bakarni....ako neko ima nesto staro i pokvareno- pravim hladnjak za naponsku ;)

Pozdrav, da nema neko slucajno sa neke neispravne AM2 ploce onaj plasticni nosac za kuler, genericki, za box cooler, onaj sa 4 srafa i 2 zabice, mislim da je isti na svakoj AMD am2 ploci.

Ako ne nadjes tu plastiku, uzmi Xigmatek Loki - neces morati da menjas plocu, a svakako ce ti dobro doci i za sledecu konfiguraciju ;)

Imao sam isti problem pa sam oteo drugaru neispravnu plocu :)
Posle je jos jednom drugaru zatrebala ta plastika pa je nasao na Limundu neispravnu AM2 plocu za 150din.
To ti je najbrzi nacin da dodjes do toga.

Ili sto napisa KAMIKAZE kupi neki kuler koji se montira direktno bez te plastike i eto resenja.
Jeste da je skuplje od gore-navedenog resenja ali je i dalje jeftinije od nove ploce.

Za komšiju smarača svetskog potreban mi je S-video u kompozitni izlaz, kabl, adapter, šta god. Dobijao se uz starije grafičke, tako da je moguće da nekome čuči u kutiji.

Poželjno da je neko iz Bgd-a, kako bi mogao lično da razmenim isti za standardne slatkiše, pivo ili šta već.

Sharpshooter imam ja i rado cu ti poslati.Samo ne znam da li ce postarina da te izadje skuplje nego da kupis taj adapter u nekoj radnji.

Vrh Dno