Šta je novo?

Ako vam treba džabe

Da li ima neko AM3/AM2+ sa neke ploce koja ne radi onu plastiku za koju se kaci kuler tj. potreban mi je samo onaj backplate (modujem wb pa mi je potrebno). Placam castim, sta god.. cheers

jel ti treba onaj deo sto ide sa druge strane ploce?ako je taj imam jedan plasticni visak, imao sam i metalni ali sam ga skoro razusivao sa m4 srafove kada sam stezao WB

Treba mi IDE kabl. Ko ima a voljan da mi pokloni, neka se javi u pm.

Ima li neko adapter SATA na ATA..i voljan je da ga proda,pokloni?ne daje mi se 1000din za to sra.. :p

jel ti treba onaj deo sto ide sa druge strane ploce?ako je taj imam jedan plasticni visak, imao sam i metalni ali sam ga skoro razusivao sa m4 srafove kada sam stezao WB

Hvala puno...iznenada sam dobio originall kacenje za wb tako da sam odustao od prvljenja backplate-a. Jos jednom hvala :wave:

Imam IDE kabl.

Ako si u Ns, super, al vidim da nisi. Hvala svakako. Cekam dalje.

Ako neko iz BG ima bilo kakvu micro SD karticu (512-1 gb - 2 gb) znaci ikakvu a da hoce da je se odrekne zarad par piva neka mi posalje PM. Hitno mi treba, Moze trejd za recimo 4 Gb usb,ili sta vec.

Ima li neko micro USB kablic na pozajmicu par dana? Treba mi za jailbreak atv2

Ako nekom treba floppy citac, imam jedan:D

Ako neko ima hdd Western Digital oznake WD2500JS MDL:WD2500JS-00NCB1 to je 250gb(WD) hard, treba mi ispravna elektronika ili mehanizam, ako neko ima neka javi nije problem i da castim... Taj moj WD od 250gb je od skoro poceo da "skljoca" a imam jako bitne podatke na njemu do kojih ne mogu da dodjem :/ jako bi mi znacilo ako neko ima ovaj model harda pa da probam sa zamenom mehanizma ili elektronike...

Hvala !

Drugari imam ja dosta nekih starih komponenti u podrumu, ovih dana treba da istestiram da vidim sta radi a sta ne, pa cu napraviti spisak i okaciti ovde, preuzimanje kod mene razume se :) Budite u toku :)

Ljudi treba mi Logitech wireless 2.4Ghz reciever za mis/tastaturu. Treba mi za probu, znaci 5min, samo da proverim da li mis radi.
Ako radi, onda se bacam u potragu da kupim takav reciever.

Sutra sam pre podne u gradu, ako neko ima neka mi se javi na PP ili ovde svejedno, imam i mis i laptop sa sobom tako da mozemo odmah da probamo. Mobilan sam pa moze skoro pa svaki deo grada, nebitno.

A ako neko ima neki visak taj reciever da mu ne treba, moze i to :D

Stalno sam online tako da cu brzo odgovoriti na PP.

Poslednja izmena:
Evo i ja da se javim sa jednom potrebom :D
Treba mi pokvarena AM2 ploca, tacnije treba mi backplate od nosaca kulera. Pravim custom nosac za neki ozbiljniji cooler ali nemam njegov backplate pa sam mislio da modifikujem ovaj fabricki.

Ako neko ima neka se javi, pozdrav!

Poz treba mi jedan kabli za FRONT PANEL AUDIO STO DIZI MOGUCI. Castim COCA-COLU 2L :D

Drugari ako neko ima jedan bracket za kuler sa AM2 ploče bio bih jako zahvalan :)

Na zalost nemam sa AM2 ploce bracket za kuler ali imam ako nekome treba isto to samo sa 939 ploce a mislim da ne odgovara za AM2 jer se srafi na dva srafa.

Ne odgovara taj, matična nema rupe za šrafove na istim mestima kao taj bracket... ali hvala u svakom slučaju :)

Ako neko ima neispravan LCD monitor 15-icu ili 17-icu a da mu ne treba , neka javi .

Ako neko ima AGP grafu neispravnu sa pasivnim kulerom, ili ispravnu (takodje pasivnu), a skuplja mu prašinu i voljan je da pošalje nek se javi na pp.

Ako neko ima kompjuterski sto manjih dimenzija ili jos bolje ugaonu varijantu, popularni trougao :p neka mi se javi. Voljan sam da vas oslobodim istog za kutiju domacih kolaca (sestra pravi prste da polizete) ili eventualno neka simbolicna nadoknada u dinarijusima. Moze i blago ostecen, izgreban, samo da nije klimav (treba na njemu da stoji veoma tesko kuciste sa monitorom).

Ako nekom treba onaj beli daljinac za Leadtek TV karte neka se javi na PM.

!Biyek4gCGk~$(KGrHqYH-D!Ergc2jfb4BLQun2ejWg~~_3.JPG

Heh imam i ja isti takav, takodje ga stavljam na raspolaganje kome treba :)

Trebaju mi:

grill.JPG

stock-photo-iron-mesh-background-53478304.jpg

pc-888-19.jpg

i srafovi za MB tj oni srafovi koji idu ispod maticne....tw, ko je uvoznik kod nas za Silverstone?

Poslednja izmena:
imam ja gomilu tih srafova sto idu ispod maticne...

Meni trebaju nesto duze, posto oni u TJ07 su mali duzi nego ove obicne...

Svaka radnja sa srafovima/kablovima to ima, cak i farbare i elektro radnje. Takodje imas na svakoj pijaci naravno.. nisu ni skupi. Ako ne znas sta da trazis, zovu se odstojnici. :)

Nazad
Vrh Dno