Šta je novo?

Ako vam treba džabe

@opusten - Ovde su ljudi poklanjali mnogo skuplje stvari od tvog "krsa sa terase". Tako da ako hoces, ostavi slike i neko ce se javiti. Zaista nema potrebe za otvaranjem neceg posebnog osim ovoga sto je sasvim dovoljno.
Pozdrav.

Off topic: opusteni... tvoj sarkazam je krajnje nepozeljan u ovakvoj temi [da se ne izrazavam drugacije]. Poenta ove teme i jeste da ono sto ti ne treba das nekome kome moze da posluzi so... STFU!!!
- 64MB NCP SDR jos uvek aktuelno...

user _Weasel_ je dobio celeron 500mhz.

cool

Ideja je vrlo interesantna. Steta sto sam stari komp razbucao, a monitor bacio.

BTW, ne morate odmah da skacete na Opustenog, sigurno nije mislio da bude sarkastican, vec se verovatno pogresno izrazio :type:

*** pa ovo postade ko neki pokret. Stvarno je lijepo sto pomazete drugima.

Ma nije sarkazam, stvarno sam odusevljen sto srecem ljude koji hoce da daju, bez da traze nesto za uzvrat. Nemam sad vremena, radim po ceo dan, al videcu za vikend da malo procackam sta mi ne treba pa javljam. Ja sam pre za to da se otvori sobica za ovo, ali ako mislite da je ovako bolje...

@dark_avenger - znam za slucaj da je jedan forumash poklonio laptop, tako da znam da ove moje stvari nemaju neku finansijsku vrednost al nekome ce znaciti.

Sad sam se setio, imam jedan CD rezac koji mi ne treba. Prvi koji se javi na PM dobija.

Poslednja izmena:
@ Opusten - Uopste mi nije bila namera da ulazim u finansijsku raspravu i da sad brojimo ko je koliko dao i koliko to kosta... Samo sam ponovio ono sto si ti rekao. A i sada opet kazem, nema potrebe za novom sobom, administrator to sigurno nece odobriti, a i ovako se zavrsava posao oko poklanjanja.
Pozdrav, nhf.

Zahvaljujem se korisniku Dark_AveNGER za citac kartica, odlicno radi, konacno sam se snasao za prebacivanje sa sd na komp...

HVALA VELIKO!!!

evo ja da se ponudim - canyon Mp3 player, 256mb, no display, stick like - dajem za dz, treba mu novi firmware. vidikovac

isto tako, bilo kakav HDD koji date, prihvatio bih ponudu

note - ne znam da li sme da se prave rikvestovi ovakve sorte, samo kazem da ako naleti, treba mi za stari komp, pa makar i 5 GB :D

ovaj je plejer u pitanju -

f_canyonmp3m_d45988e.jpg

mp3 otisho za bor :D

Da li mozda neko ima neku ispravnu PCI-E graficku karticu na zajam od 3 dana?!!!
Treba mi neka najsocijalnija cisto da mogu da udjem u Win.

emaniac mrzelo me da chitam kazi mi plz sta bi sa onim belim kucistem?
Ako nije otislo PM me....POZZ

danas sam sredio pola stvari, bice jos delova...
postovacu sve sutra uvece.

samo bih da zamolim nekog ako ima, a ne treba mu, onaj adapter za mini SD da bude SD kartica a hteo bi da je pokloni neka me cimne na pm. nemogu nigde da nadjem samo taj adapter !

Emaniac-ov P1 meni ne pase u kuciste tako da je i dalje u ponudi :
P1 200mhz mmx, neka p1 ploca (edo, atx, usb, ps/2, nema zvuk), 2x ISA lan, jedan ISA modem (mislim da je 14.400),a od EDO memorije imam ovde 4x16Mb,2x32Mb (sve je ispravno i sve kombinacije rade) i 2x neki moduli koji su manji od EDO,ne znam sta je :) ja sam se za sebe nekako snasao,nabavio sam neki P1 koji mi odgovara.

Imam jednu graficku,3D Trident,pogledajte sliku.

2xInfraRed za komp,kaci se na serijski,koga zanima nek pogleda ovde sta sam pisao.

Imam ventilator Vantec Tornado 92mm > specifikacije,moram da napomenem da ovaj vent ne sme da se kaci na plocu jer radi na 1A meni je od njega crkla ploca i ne treba mi vise,ali preko napajanja ne bi trebalo da bude problema.

Poslednja izmena:
...

Poslednja izmena:
Vantec Tornado je otisao u Jagodinu,kod Micri-a.
Ajde javite se kome treba ostalo.

Tornado stigao za sada 0 povredjenih :)

note - ne znam da li sme da se prave rikvestovi ovakve sorte, samo kazem da ako naleti, treba mi za stari komp, pa makar i 5 GB :D
ne znam da li je ovo neka sala, zbog smajlija, ali ako ti i dalje treba hdd imam ja negde neki quantum, doduse od 3gb (imam i jedan od 540mb, al' taj cuvam :d).

evo ja da se ponudim - canyon Mp3 player, 256mb, no display, stick like - dajem za dz, treba mu novi firmware. vidikovac

ovaj je plejer u pitanju -

f_canyonmp3m_d45988e.jpg

Imam ja od 6.32GB :d pokloniću ti ga sa punim srcem, samo kako da ti ga pošaljem za bg? E, ima i XP na njemu ;) :p xaxa.. Javi na pp! p0z

EDIT: By the way, ako neko ima tastaturu za K510i ili prednju maskicu, moze da mi se javi :D

Poslednja izmena:
Druga etapa rasciscavanja je gotova. Evo sta je preostalo :
slika 1,2 - kutija za 3.5" fdd + 30-ak disketa
slika 3,4 - WC rezervoar, prvi vlasnik Spacemaster, drugi vlasnik animaN, treci vlasnik ja
slika 5 - zvucnici izvadjeni iz nekog Philips crt-a

Prilozi

• pic0001.jpg
    pic0001.jpg
    130.4 KB · Pregleda: 109
  • pic0002.jpg
    pic0002.jpg
    129.4 KB · Pregleda: 93
  • pic0003.jpg
    pic0003.jpg
    134.7 KB · Pregleda: 142
  • pic0004.jpg
    pic0004.jpg
    94.1 KB · Pregleda: 143
  • pic0005.jpg
    pic0005.jpg
    140.7 KB · Pregleda: 100
slika 6 - A4Tech RF mouse + receiver/punjac, u kompletu je bila i tastatura. pacov je ispravan, receiver/punjac ne radi
slika 7 - 2200+, izvadjen iz riknulog kompa, mislim da je neispravan, ali nisam proveravao
slika 8 - s370 na slot1 adapter za P2/P3, neispravan
slika 9 - Quantum 10GB, bad sectors, IBM 16GB, crkla elektronika
slika 10 - neki stari Sony cd-r

Prilozi

• pic0006.jpg
    pic0006.jpg
    91.1 KB · Pregleda: 98
  • pic0007.jpg
    pic0007.jpg
    121.9 KB · Pregleda: 91
  • pic0008.jpg
    pic0008.jpg
    128 KB · Pregleda: 91
  • pic0009.jpg
    pic0009.jpg
    138.9 KB · Pregleda: 94
  • pic0010.jpg
    pic0010.jpg
    109.3 KB · Pregleda: 85
slika 11,12 - razni kablici face-plates itd...
slika 13 - add-on letvice od starih P2 i P3 ploca, uglavnom Asus

za nekoliko dana bice jos...

Prilozi

• pic0011.jpg
    pic0011.jpg
    146.1 KB · Pregleda: 140
  • pic0012.jpg
    pic0012.jpg
    105.9 KB · Pregleda: 159
  • pic0013.jpg
    pic0013.jpg
    140.3 KB · Pregleda: 165
Poslednja izmena:
Ako neko ima Game Port pinout kablitj od Audigyja 2 bio bih JAKO zahvalan! [spreman sam i da platim :d ]

samo bih da zamolim nekog ako ima, a ne treba mu, onaj adapter za mini SD da bude SD kartica a hteo bi da je pokloni neka me cimne na pm. nemogu nigde da nadjem samo taj adapter !
Imam ja taj adapter,sa mini sd na sd,jel tako,to ti treba?I poklonicu ti;)

Vrh Dno