Šta je novo?

Ako vam treba džabe

Mishko imam ja misha i tastaturu a i dacu ti i DVD rezac neki ne znam koji je :) ali radi u svakom sl, ako nije frka shto je bele boje... :)

Bele boje? Ma kakvi :p, Šiki ti si pravi dobrocinitelj.

:p , bolje nego da mi stoji kuci, a tih 10 evra ce nekog mnogo više usrećiti nego mene ;)

A i sad sam se prešaltao na laptopić tako da mi ništa od tih stvari ne treba. Imam i neki flopy pa ako treba viči :)

Poslednja izmena:
ja imam neki 754 sempron 2500+ ne znam da li radi pa ako nekom treba a iz sm je nek mi se javi

Ljudi jel ima neko CF Memory Card,imam neki stari HP digitalac od 1Mpixel-a koji zelim da poklonim jednom malom komsiji,ali mu je memorija uzasno mala (1Mb,moze da stane 11 slika u Best kvalitetu:S:)
Pa ako neko ima negde neku karticu od 128Mb - 256Mb da mu ne treba,ponudite na PM i naravno nije frka ni da se plati.:wave:

Znaci, treba mi ovaj kablic, serijski COM (RS232) port koji se ubode u header na maticnoj ploci.
Ako neko ima???

db9-idc10_big.jpg

Poslednja izmena:
Pa rodjace, sta pise u postu 304, kome sam se obratio? Nego ili on ne vidi ili neznam sta...

Izvini nisam obracao paznju.

Poslednja izmena:
Imam jedan rasturen laptop tibm thinkpad 365x(tako nesto) pa ako nekom treba nesto od njega (tastatura,cdrom,hdd800mb,memorija 8mb,adapter)nek se javi.

Poslednja izmena:
Imam jedan rasturen laptop tibm thinkpad 365x(tako nesto) pa ako nekom treba nesto od njega (tastatura,cdrom,hdd800mb,memorija 32,adapter)nek se javi.

E ako je taj disk od 2.5" a verovatno jeste onda bi ja uzeo njega i ovaj CD-rom ako moze?

Pa neznam sta da ti kazem Sale, ja trazim vec duze vreme bas CD-rom i to za lapic... a treba mi za jedan projekat...

Let's the fight begin
DONG!!!

Poslednja izmena:
Znaci, treba mi ovaj kablic, serijski COM (RS232) port koji se ubode u header na maticnoj ploci.
Ako neko ima???

db9-idc10_big.jpg

imam ja kol'ko 'oces, dodji i uzmi koliko ti treba.
RisBo je takodje trazio, moze da dodje i da se posluzi.

Poslednja izmena:
dajem

- CD rom, LG 52X, ako ce neko da dodje po njega (vidikovac)

- gomilu ID kablova, mada ne znam kom ce to da treba

- 30W RMS Komp zvuchnike od Thrust-a (na jednom potrebno lemljenje dve zice), za neki low end komp vishe nego dobri

- DDR 256Mb Kingston

- Sweex produzni kabal, sa iskakajucim utikachima, 6 soketa

- SATA kabl

- iznutra prljavu tastaturu, A4tech anti RSI (ukosheni dugmici za prave laktove, veoma korisno, treba da se otvori i ochisti)

- dva neispravna optichka misha, verujem da se daju popraviti, ja se nisam bakto
-----------------------------------------------------------

treba mi, ako bi neko dao - pravim radnu stanicu u custom made sobi u podrumu zgrade za, za sad meni poznatu svrhu, pa bi dobro doshli bilo kaki monitori jachi od 15' (17+), sobzirom da imam sklepane mashine dobrih preformansi.

note- za sve navedene predmete doci po njih na vidikovac

double post with teh reason - otishli RAM i zvuchnici.

imam ja kol'ko 'oces, dodji i uzmi koliko ti treba.
RisBo je takodje trazio, moze da dodje i da se posluzi.

a jel ovo pasuje na bilo koju maticnu meni treba za flash risivera ?

Da li je ikako moguce da se ja oduzim za to a da mi posaljes postom?

1-Sony magicGate Memory Stick 64MB
2-Hama SD 128MB
3-MMC mini mislim da je 32mb ili 64mb x2kom
4-Gforce 32mb / 32bit
5-nekoliko sata kablova
6-Flopi
7-cd-r neki radi beli mislim da je Micu busi
8-HP ketridzi 56-57 3puta punjeni imaju i nesto boje po ko hoce da ih cisti

9-i jos dosta toga VGA-Kablova-...itd

normalno za nekoga ko stvarno nema jedi postarinu placa posto sam ja iz Vrsca

Poklanjam 12 DVD-ova raznog sadrzaja,uglavnom SW, skidano sa satelita pecanjem.
Zao mi da bacim a ima korisnih stvari...

Napravicu novu temu, a ovde cu ukratko napisati sta zelim da ucinim. Ili mozda nece biti potrebe da ja otvaram temu, mogli bi moderatori nesto da ucine u tom smislu.
Dakle, drugarica radi u jednoj skoli za decu ometenu u razvoju ili tako nesto... Imaju jedan racunar koji deca koriste, ali ce sada ostati bez njega. Ne znam tacan razlog, ali taj racunar nije njihov a onaj ciji je uzima ga i seli u neku drugu firmu. Tako sam razumeo. Posto se ovde poklanja visak komponenti dosao sam na ideju da od takvih delova sklopim racunar i poklonim deci te skole. Naravno bilo bi u ime bench foruma, i svi bi bili informisani o samom dogadjaju.
Ne trazim da neko salje novce, da se kupuje novi racunar, vec jednostavno da se sklopi jedan od polovnih komponenti. Deca su takva kakva jesu, bilo kakav racunar ce im znaciti.
Sve potrebne podatke o kakvoj skoli je rec napisacu nesto kasnije kada saznam sve detalje. Skola se nalazi u Sremskoj Mitrovici.
A potrudicu se takodje da napravim jos jednu akciju u jednom drugom smislu. Radi se o tome da napravi se grupa polaznika takve dece za skolu racunara, po posebno osmisljenom programom obuke, te smatram da bi objedinjavanjem ove dve akcije ucinio lepo i humano delo.

Hvala useru Zoki.D za "bracket" za serijski port i hvala ostalima koji su se ponudili!
On je bio u komsiluku tako da smo se najbrze organizovali.

I jedan dodatak samo, ne treba mi gomila komponenti, dovoljno da se organizuje jedna lista i sve lepo uklopi i sklopi jedan komp

evo, ja sam nudio tastaturu i LG CD rom, ako popravim i misha, ima i mish, za sada od mene ide tastatura i CD rom za njih. ako potrefim josh neshto od bitnijih delova javicu se.

Eto od mene tastatura genius flat i mis genius neki opticki.Kad budem raspremao bice jos stvari pa ...

Vazi ljudi, otvoricu veceras temu, pa cemo napraviti spisak i tako sastaviti komp. U interesu mi je da bude sve odgovarajuce i naravno ne treba vise komponenti nego sto je potrebno. Eventualno ako bude toliko da se sastave dva kompa.
I naravno, sutra kada budem na kafi sa drugaricom pokupicu sve potrebne informacije o kakvoj skoli i deci je rec te cu napisati. Naravno bice i fotki ako se sve realizuje.
Oko slanja, preuzimanja delova dogovoricemo se, i to kada tek skupimo sve potrebno.
Ako neko ima jos neku ideju, predlog, savet neka pise!

Poslednja izmena:
Mislim da bih mogao da obezbedim jedan CRT monitor u ove svrhe, posto nije moj, morao bih da pitam vlasnike ako zele da ucestvuju.
Nisi jos otvorio temu?

Vrh Dno