Šta je novo?

Ako vam treba džabe

Upravo sam se vratio iz grada, pa cu sad da je otvorim!
Iznenadjen sam odzivom i srecan sam sto ima humanih ljudi.
Sada sam siguran da cemo moci uraditi nesto!
Otvaram temu... navratite!
Brinula me stvar po pitanju monitora, ipak je to "krupnija" stvar, nadam se da cemo i to resiti.

Poslednja izmena:
Ljudi jel ima neko CF Memory Card,imam neki stari HP digitalac od 1Mpixel-a koji zelim da poklonim jednom malom komsiji,ali mu je memorija uzasno mala (1Mb,moze da stane 11 slika u Best kvalitetu:S:)
Pa ako neko ima negde neku karticu od 128Mb - 256Mb da mu ne treba,ponudite na PM i naravno nije frka ni da se plati.:wave:

Ovom prilikom se zahvaljujem korisniku Iznogud za karticu od 128Mb.Aparat je u rukama komsije i mali je odusevljen.
Hvala i u njegovo ime.:wave:

poklanjam

titan silver pastu za cpu
3 usb to ps2 adaptera
opticki mis genius, radio ok al ga nisam koristio par godina...

pm kome treba nesto od ovoga

poklanjam

titan silver pastu za cpu
3 usb to ps2 adaptera
opticki mis genius, radio ok al ga nisam koristio par godina...

pm kome treba nesto od ovoga

Daj bre poklonio onog qteka iz oglasa :p
Vish da niko nece da kupi, a ja bi ga uzeo na poklon :smoke:

:wave:

Ljudi ima li neko LG cd rezac 52x32x52...Treba mi na zajam,vracam vlasniku ili ga stavljam ovde na poklon cim odradim posao.
A posao nije nista strasno,resio sam da filmove koje sam imao na obicnim diskovima prerezem na DVD i sada ih prebacujem na komp.
Medjutim imam par komada koje ovaj glupi Pioneer nece da prebaci,a taj stari cd rezec je citao ko lud...Znaci nije to neka velika kolicina diskova mozda max 20 kom.

I ja bas pre par dana razmisljao o njemu, nesto nam kolega :S:

Ma uplsio se posle one *******ci*e , kad su space, animan, CAR i mislim Shiki trpali d0minat0ra ;)
Ja ga od onda nisam video. A i mislim da je chovek vec dosta dao :)

Ketnet se naljutio na neke clanove koji su samo sebi grabili i jos oko necega. Decko je presao na drugi forum i razdelio jos mnogo toga.

poklanjam kutiju od logitech force feedback volana punu SK... brojevi od ja mislim 2003 do 2007, ali ne garantujem da ima svaki... takodje ima jos nekoliko komp. casopisa, pa koga zanima nek svrati do Zemuna da pokupi...

Ponuda vazi do 01. Maja kada kutija leti u kontejner kao deo akcije ciscenja stana :D

ja trazim sledece - treba mi omanji HDD sa SATA konektorom. rado bih ga kupio sam, sobzirom da su cene ovoliko niske, ali trenutno svaka plata koja mi stigne na rachun ide u shtek za kola (***, ocu Honda Civic 98 :p po drajverovom savetu)

ako ima neki samaricanin da mi ga uda, ili eventualno da se dzoramo ja njemu ATA 80Gb Hitachi IDE 7200, a on meni SATA bio bih mu zahvalan + poklonio bih mu dobre zvuchnike kojima treba lem na zichama, od 30 RMS, 2.0 sistem (Thrust)

tema treba da promeni naslov na "ako vam ne treba, DAJTE MI!"

Treba mi pola grama :p tecnog bakra da odradim bsel mod na mom procesoru. Ako neko iz BG ima nacetu flasicu, moze da dodje kod mene na pivo-dva :beer:

treba mi 256 rama ili 512 po mogucnosti/ddr400

ako neko ima neka mi se javi na pm

Poslednja izmena:
^ Ali najjaci mu je nik :d + sto mu je ovo jedini post :D:D

^ Ali najjaci mu je nik :d + sto mu je ovo jedini post :D:D

Jao, jao, jao... to uopste ne bih video da nisi skrenuo paznju...boze...

@siroma: ako hoces da dodjes jeftino do kvalitetne robe, idi u sobu bench clubbing i citaj kako do igoritza radi.

Poslednja izmena:
Jao, jao, jao... to uopste ne bih video da nisi skrenuo paznju...boze...

@siroma: ako hoces da dodjes jeftino do kvalitetne robe, idi u sobu bench clubbing i citaj kako do igoritza radi.

shto ga zezash, vidish da je siroma' ...

chinjenica je da na buvljaku nema Phenoma ;) mozda neki Intel, ne bih znao

Ako neko ima NEISPRAVNIH (dvostranih) DDR2 modula, a ne trebaju mu, nek mi se javi na PM. Trebaju mi za neke moje eksperimente :)

Poslednja izmena:
ako neko ima tft od 19 ili 21 inch a da mu skuplja prasinu nek mi se javi na pp...:D

nije bas mozda za ovu temu ali -

poklanjam komplet udzbenika za VII razred osnovne skole
(da ne zavrsi u kontejneru ....)

hahahahahahah pazu da ti neko ne da mislim ce da ti da neki pokvaren koji ne moze da se popravi

:wall:
bilo je sarkasticno receno...normalno da nema boodale kojoj tft od 21` skuplja prasinu, i ne zna sta ce s`njim pa deli...;)

Nazad
Vrh Dno