Hahahahahahaah ja sam emulator za EmuGlx Steam grupuJa mislim da niko od nas nije emulator za PS2![]()
Hvala druže nadam se da će ti se svidetiJa sam te dodao na Steamu, što se tiče FB, ništa od toga jer nemam![]()
Dogovoreno druže!Cisto iz respecta za emuglx, i Nick4Life-a koga znam sa exxtreme3d foruma jos od ~2000, poslacu ti moj steam nick pa salji invite
Super ja volim hejtere ulepšaju mi ****ni dan ali ajde da ti objasnim malo neke stvari ok? Grupa je zatvorena zbog toga što želimo da imamo ozbiljne članove a ne klince balavce koji smaraju i mole me da im poklanjam stvari. Eto to je jedan od razloga ako me razumeš shvatićeš! Izvini ali to je tako za sada a ta ****** sa politikom i ****nim sendvičima piši po ****nom tviteru ok jer sva ****** u vezi toga mrzim. Toliko od mene. Nisam ja nikakva elita samo sam realan i praktičan druže mojKakvi ste elitisti covece, mora veza za ufur u grupu. Da li mogu kao clan partije da prodjem? Oni su mi nasli posao. Sendvice zadrzite.
Ok momak u pravu si zašto bih ja gubio vreme sa tobom? Pokušao sam da ti objasnim kako stoje stvari ali ti si očigledno u nekom negativnom fazonu i šta da ti kažem ne znam te i glupo je da te vređam ovde i imam predrasude prema tebi zar ne? Možda si ok lik ali eto došlo ti je sada nešto pa si udario na mene bez razloga... Ok ako ti je tako lakše i bolje se osećaš udri šta da ti kažem? Mislim da nikoga ovde nisam uvredio.WOW, popio si previse kafe danas. Idi pod tus pa na spavanje. Sutra procitaj sve ispocetka pa se javi.
QLNFW F88BF HTRPY
Project Temporality
QLNFW F88BF HTRPY
Project Temporality
Ok izvinjavam se rođačePa ono, moj prvi post je bio cista *******cija, dok si ti mene nazvao hejterom (mozda i balavcem, mada bih ipak pretpostavio da to nije bilo upuceno meni) i ocitao mi bukvicu nicim izazvano. Realno, bas si zesce odreagovao.
@corvus, pa brate mili ninje su bas nemilosrdne. Ajd sto se niko nije javio, ali bre ta brzina...
Hvala na dojavi, upravo sam dobio ključ za Dirt Rally ,)
U pitanju je AMD Lenovo laptop kupljen 18.02.2016.
Šteta što sam prodao MOMO volan nakon što sam izgustirao Dirt 3, tako da ću morati da prodam ovaj ključ.
Free Steam key for Planetary Annihilation!
https://www.bundlestars.com/en/give...421824621&mc_cid=390ed1ffe4&mc_eid=adb4b79b66
I dobili ga?
Pa da.
Ja se prijavio ali nisu poslali.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari