Šta je novo?

Akcijske ponude igara (Steam, Amazon, GMG, GamersGate, GOG,...)

Odličan je! Btw vladat1 imaš u našoj Steam grupi sekciju za novosti vezane za Bundle-ove ;)

Kakvi ste elitisti covece, mora veza za ufur u grupu. Da li mogu kao clan partije da prodjem? Oni su mi nasli posao. Sendvice zadrzite.

Kakvi ste elitisti covece, mora veza za ufur u grupu. Da li mogu kao clan partije da prodjem? Oni su mi nasli posao. Sendvice zadrzite.
Super ja volim hejtere ulepšaju mi ****ni dan ali ajde da ti objasnim malo neke stvari ok? Grupa je zatvorena zbog toga što želimo da imamo ozbiljne članove a ne klince balavce koji smaraju i mole me da im poklanjam stvari. Eto to je jedan od razloga ako me razumeš shvatićeš! Izvini ali to je tako za sada a ta ****** sa politikom i ****nim sendvičima piši po ****nom tviteru ok jer sva ****** u vezi toga mrzim. Toliko od mene. Nisam ja nikakva elita samo sam realan i praktičan druže moj

Samo bih zamolio ljude koje su mi poslali friend request na Steam a nisam im poslao invite za grupu neka mi bace pm na Steam! Izvinite i hvala na razumevanju društvo!

WOW, popio si previse kafe danas. Idi pod tus pa na spavanje. Sutra procitaj sve ispocetka pa se javi.

QLNFW F88BF HTRPY
Project Temporality

WOW, popio si previse kafe danas. Idi pod tus pa na spavanje. Sutra procitaj sve ispocetka pa se javi.

QLNFW F88BF HTRPY
Project Temporality
Ok momak u pravu si zašto bih ja gubio vreme sa tobom? Pokušao sam da ti objasnim kako stoje stvari ali ti si očigledno u nekom negativnom fazonu i šta da ti kažem ne znam te i glupo je da te vređam ovde i imam predrasude prema tebi zar ne? Možda si ok lik ali eto došlo ti je sada nešto pa si udario na mene bez razloga... Ok ako ti je tako lakše i bolje se osećaš udri šta da ti kažem? Mislim da nikoga ovde nisam uvredio.

Pa ono, moj prvi post je bio cista *******cija, dok si ti mene nazvao hejterom (mozda i balavcem, mada bih ipak pretpostavio da to nije bilo upuceno meni) i ocitao mi bukvicu nicim izazvano. Realno, bas si zesce odreagovao.
@corvus, pa brate mili ninje su bas nemilosrdne. Ajd sto se niko nije javio, ali bre ta brzina... Ko kad prijatelj renovirao kupatilo. Donose oni novu kadu za ugradnju; izbace staru ispred stana; unesu novu u kupatilo (nameste je na mesto samo da stoji, jos nije vreme za detalje) i vrate se da iznesu staru za otpad, ali kade nigde. Sprat 6.

Poslednja izmena:
Pa ono, moj prvi post je bio cista *******cija, dok si ti mene nazvao hejterom (mozda i balavcem, mada bih ipak pretpostavio da to nije bilo upuceno meni) i ocitao mi bukvicu nicim izazvano. Realno, bas si zesce odreagovao.
@corvus, pa brate mili ninje su bas nemilosrdne. Ajd sto se niko nije javio, ali bre ta brzina...
Ok izvinjavam se rođače :)

Hvala na dojavi, upravo sam dobio ključ za Dirt Rally ,)
U pitanju je AMD Lenovo laptop kupljen 18.02.2016.
Šteta što sam prodao MOMO volan nakon što sam izgustirao Dirt 3, tako da ću morati da prodam ovaj ključ.

Koja je procedura za uzimanje kljuca? Samo sa masine koja ima neku grafiku koja odgovara spisku, ili masine, ili se unosi neki serijski broj proizvoda? Pitam iz razloga sto imam sapphire grafu koja nije na spisku, ali ortak je voljan da mi izadje u susret pa da znam da li ceo proces mogu sa svog kompa ili sa njegovog? Hvala

Nema kucanja brojeva, već se skine aplikacija .exe koju pokreneš i onda detektuje da li imaš hardver sa spiska ili ne i generiše jedinstveni kod koji posle ukucaš nazad na sajtu.

Registruj se na AMDovom sajtu, to možeš na tvom računaru. Onda kod prijatelja otvori AMDov sajt, uloguj se i klikni na link za verifikaciju. Skinuće se exe fajl koji će ti reći jesi li kvalifikovan za besplatnu igru. Ukoliko jesi, stići će ti mejl sa potvrdom. Odabir igre možeš uraditi i kući preko linka koji si dobio u mejlu.

Hvala na pomoci. Komp je kod mene, a on prethodno nije verifikovao proizvod, pa cekam sada 48h da vidim sta ce biti...

^ Zahvaljujem i ja. :)

evo nek se botovi raduju malo.
Planetary Annihilation
MT5ZB-7ZGJF-YVPXR

imao vec igru

Izgleda da nije loša igra, ali smeta mi grafika. Sve je kockasto.

Nazad
Vrh Dno