Šta je novo?

Akcijske ponude igara (Steam, Amazon, GMG, GamersGate, GOG,...)

Svejedno. Nisu mi dali kod.

Jel mogu da se uzmu negde gta 5 stim giftovi za 30ak e? Potrebno pet komada.

Redovno uzimam tamo. Jedino sto ne moze na veliko da se uzme, odnosno ne moze vise kljuceva za istu igru da se uzme.
GTA5 konkretno trenutno je 25e + imate na Facebooku na njihovoj stranici kupon od 5%. ;)

Tako je, nije isto. Odgovorio sam decku iznad mene al sam pomenuo GTA jer je na akciji i skoro nije bio jeftiniji. :)

Ako neko hoce da se registruje na gameminer evo mu invitation code: 8c16b6eb998673a9e23558dd12dc6ace

Tako je, nije isto. Odgovorio sam decku iznad mene al sam pomenuo GTA jer je na akciji i skoro nije bio jeftiniji. :)

Ne zamerite na neznanju: hocu da kupim gta5 klincu ali do sada sam uzimao samo steam igre. Ima li neke razlike ako uzmem ovaj gta? U smislu naloga: rockstar vs steam?

Aktivirao kod za Planetary Annihilation.
Veliko hvala za drugarski gest G@W.

Ima li neko da bi uradio trade? Treba mi nešto sa cdkeys, pa bih ja tradeovao za nešto sa steama ili za ključeve. Nakupilo mi se u walletu, pa da iskoristim.

Je l' jos neko imao problema danas sa paypal-om?
Uzeh na kinguinu key, ceo dan mi payment pending, posle par sati cekanja za support, rekose mi da je service pao u paypalu da bi trebalo sve da procesuju u roku od dvanaest sati.

Stativa od pre par dana :)

IMG_4090.png

Journey to the center of the Earth Free Steam Key : 3ZGLQ-6CNFB-Q9XLE Losa igra ali ima steam cards ako neko hoce.

Commander - Conquest Of The Americas : LDQ7J-EX7F2-YTPMX
Pirates of Black Cove : D25W6-L7CXF-YX0MA
Enclave : 0RFX3-YGFDT-LIGM7

Nazad
Vrh Dno