Šta je novo?

Akcijske ponude igara (Steam, Amazon, GMG, GamersGate, GOG,...)

Da li neko ima proverenu informaciju da li novi Star Wars Battlefront ima region lock na G2A?
Znam da piše da ima na njihovom sajtu ali sam viđao da svi pišu da je jezik ruski ali da je region free?!

PS. Nadam se da nisam mnogo promašio temu :d

Ima li neko da bi podeli bundle ili nešto? Imam većinu igara, uzeo bih samo Trine i Sunless Sea.

Ima li neko da bi podeli bundle ili nešto? Imam većinu igara, uzeo bih samo Trine i Sunless Sea.

Teško će se neko naći. Ja sam zbog te dve igre i uzeo paket, a verujem i veliki broj ostalih.

Najzad neke igre u HIB koje zaista želim i da igram, preskočio sam par prethodnih, nije bilo ništa za mene. Baš me zanima i koliko će da im upali ovo +2$ za maksimalni bundle, prosečna cena je startovala dosta visoko, onda malo pala, pa opet raste.

Ja bih uzeo samo zbog trine. Ne bih se bunio da imam sunless sea u biblioteci, ali znam da ga sigurno nikad necu odigrati jer nije moj tip igre.
Ako je neko zainteresovan za isti neka se javi. Moze kes, moze trade, ma sta god.

Slažem se da je ovo najbolji indie humblebundle. Nemam ni jednu igru od ponuđenih, a mislim da ću probati sve. Za Trine 3 sam pročitao podeljena mišljenja, pa sam se malo razočarao. Igra mi se na prvi pogled učinila najboljom u paketu, ali ću je ostaviti za kasnije.

Poklanjam Outlast,pa ako nekom treba p.m!

^ Zahvaljujem! :)

Ne mozes da dobijes nista, ovo je samo za ljude koji kupuju komponente sada pa do Q3/Q4 2016.
Ja sam uzeo R9 390 prije 20 dana mozda ali mi ovaj njihov product checker javlja "Your processor name could not be found"

Kako da iskljucim na Steamu da mi se ne pojavljuju obavestenja iz grupa kada postuju?

Nikako :)

Probaj da deštikliraš "Enable Steam Overlay" kada odeš na properties za tu igru.
Ali time gasiš i sve ostale poruke, ne samo grupne.

Ja sam uzeo grafu, ali nemam račun, imam kutiju i to. Je l mogu nekako da iskoristim ovo?

^ Ta AMD promocija je samo za kupce OEM sistema i AMD laptopova, tako da nije ni čudo da izbacuje grešku na većini računara. :)

Ako neko zeli kupon za 75% popusta za Valkyria Chronicles na steam-u neka posalje pm. Vazi do sutra (pretpostavljam 19:00).
I da ne bi dobio bas guster, mora da ima bar 100 poruka na forumu.

Počeo je danas "Company of Heroes 2 - Alpha Test". Malo pre mi je stigao ključ. Sada još samo da skinem 28GB :D Da li još neko igra COH 2 ?

Nazad
Vrh Dno