Šta je novo?

Akcijske ponude igara (Steam, Amazon, GMG, GamersGate, GOG,...)

Hm... ovaj Movie Studio baš liči na Vegas, ovako na prvi pogled. Šta mu fali u odnosu na Vegas?

Poslednja izmena:
Naleteo mi deal kao budali samar posto sam propustio onaj sa BS-a ili Steam skoro...

Ko voli Grand Strategy i sklon je mazohizmu u strategijama trenutno moze da pazari Hearts of Iron 3 (vanilla, aktivacija na Steamu) na Nuuvemu za 1.30e (u principu kompletan DLC moze kasnije da naleti za ~7/8e), ili pak kompletno pakovanje sa svim DLC-evima na GamersGate-u za 10e ali je DRM-free (bez aktivacije na Steamu i skuplje je od obicno najnize cene za koju se mogla naci ~6/8e) .

http://www.nuuvem.com.br/produto/90-hearts-of-iron-3

http://www.gamersgate.com/DDB-HOI3CP/hearts-of-iron-3-collection

Samo mali hint- na GG-u ponuda traje jos cirka 10h dok ce kod brazilaca biti aktuelna jos nekih 18h i 30ak minuta...

Poslednja izmena:
Pokušao sam da uzmem Hearh of Iron 3 na Nuuvem, ali prilikom odabira paypal plaćanja izbaci mi grešku da ne nema servera.
YmDhoQj.png

Dok normalno radi na prvoj opciji, samo što mi traži CPF koji nisam uspeo da nadjem.

Da li se to i kod vas isto dešava?

btw, nisam koristio nikakav proxy, samo sam otišao na sajti i registrovao se...

^Jok, sve normalno mi je sinoc proslo, nikakav VPN nije potreban... S tim sto je u pitanju vanilla odnosno alpha verzija igre pa samim tim i dosta bagovita, a znajuci Paradox i ono sto procitah, upotrebljiva je tek od verzije 4.02 odnosno od eskpanzije Their Finest Hour... Tako da je su "DLC" vise nego potrebni..

stlkr.jpg

bundlestars.com

Mozda neko zna da li ima negde povoljnije cs 1.6 nego na steam sajtu trenutno?

Ima i Rome TW 2 na Nuveemu za $7 ako nekoga zanima

Zna li neko da li može Dragon Age iz Rusije da se kupi i da mu se nakalemi neknadno engleski jezik nekako? Jel ima Origin uopšte region lock na svojim igrama?

da nakalemis jezik msm da mozes, ako nabavis igru drugacije pa prebacis u njen folder i tu izmenis fajl koji je za jezik ili eventualno u registry (barem bi tako trebalo da bude) a za region lock, stvarno ne znam..

U Rusiji sam i samo te verzije ima.
U svakom slučaju igra mi se malo, tih 15€ recimo bih platio, ne igra mi se nešto puno pa da plaćam cenu na amazonu.

Ne znam kakvo je stanje sa ruskom verzijom sto se tice jezika, al mozes uvek da uzmes meksicku (27$) il brazilsku preko proksija kod njih, nisu im igre vezane za regiju (bar nisu bile kad sam ja uzimao pre koji mesec).

Ma piše na originu samo ruski i poljski jezik, dok kod DA2 recimo stoji i engleski i još neki :/

Nema veze, uzeću kad bude na nekom popustu nekad, ionako ko zna kad će stići na red za igranje :)

Hmm zamalo uzeh Injustice, ali vidim na steam forumu se zale da igra ima problema sa FPS-om koji se sam od sebe zakljucava na 30 kad mu se cefne, a i pisu ljudi da nema zive duse online :( Steta bas mi se igrala neka vs tuca, ceka se neki ovakav socan popust za zadnju reviziju SF-a xD

Desavalo se po nekad online samo, ne opadne fps vec igra uspori skroz.
Igru sam uzeo jos kad je izasla i MK i Injustice i tacno je da je MP bio jako problematican kod obe igre.

Mada mislim da igru za ove pare vredi uzeti zbog Story moda i igranja sa drustvom, ko ima 2 joyped-a nema bolje zabave.

za ove pare se uzima instant. ja vec imam od ranije, ali je super igra. prvo igrali na xboxu i uzeo sam je kada je bila na popustu.
Celom drustvu se svidja i klali smo se onoliko. Meni je online nebitan jer svakako ne igram toliko ozbiljno da se takmicim sa strancima.

I meni šibnite nešto ovde ili na pm, ovo što sam ja našao sve traži da se plati ako hoću IP koji nije UK ili US.

Nista ne pise, bas mi je cudno sto ne moze i ja sam probao sad. Koristite Hola.

Sa holom bude u korpi i kad kliknem da se ulogujem u paypal, on je izbaci i vrati na "normalno" pretraživanje, tj skine brazlisku zastavicu.

Nazad
Vrh Dno