Šta je novo?

Akcijske ponude igara (Steam, Amazon, GMG, GamersGate, GOG,...)

U vezi AV. Za tu kintu trenutno nema bolji :D Zato sam i predložio, jer je korisno da masa ljudi, kojiima je antivirus na lekićima konačno oporave AV i uđu u legalne vode.

Nisam primetio ovde da je bilo reči o Homeworld Remastered Collection.

http://www.homeworldremastered.com

Na stimu je baš jača cena. Izleda da igraju na nostalgiju :)

U svakom slučaju podržavam, kada nema nastavka dobar je i grad.

Ne razumem. Jesi našao jeftiniju cenu negde?

Nisam, zato i kukam :D

Ljudi jel zna neko da li ce biti moguce uopste igrati GTA V za Kinu (Grand Theft Auto V Pre-Purchase (Tier 1) CN) kod nas?
Sinoc uzeh kod G2Play, (naravno ocekujuci evropsku ili row verziju) oni mi to poslase kao Steam Gift, naravno ne znajuci aktivirao sam je i dodao u Library.
Posle toga citam na steam forumu da ce se jedino moze igrati u Kini ta verzija, a iz G2Play (kad sam im trazio refund) tvrde drugacije kao da ce moci da se igra i da sacekam do datuma izlaska.
Sta ciniti? I da li kineska verzija ima neku drugu vrstu ogranicenja, tipa samo kineski jezik?
Jedno sigurno znam vise nikad kod njih necu uzeti nijednu igru!

Hvala na odgovoru, uf dobro je bas sam pomislio da cu sad morati da se cimam sa njima oko refunda....

Ljudi jel zna neko da li ce biti moguce uopste igrati GTA V za Kinu (Grand Theft Auto V Pre-Purchase (Tier 1) CN) kod nas?
Sinoc uzeh kod G2Play, (naravno ocekujuci evropsku ili row verziju) oni mi to poslase kao Steam Gift, naravno ne znajuci aktivirao sam je i dodao u Library.
Posle toga citam na steam forumu da ce se jedino moze igrati u Kini ta verzija, a iz G2Play (kad sam im trazio refund) tvrde drugacije kao da ce moci da se igra i da sacekam do datuma izlaska.
Sta ciniti? I da li kineska verzija ima neku drugu vrstu ogranicenja, tipa samo kineski jezik?
Jedno sigurno znam vise nikad kod njih necu uzeti nijednu igru!

Sam si sebe ispalio a krivi su ti oni? Plus za aktiviranu igru ne možeš da tražiš refund...

Kako sam to sam sebe ispalio? Ja sam kod njih kupio bar 10 igara i nikada nisam imao problem, i onda sam automatski pretpostavio da ga nece biti ni sad.
Kako ja mogu da znam da je gift da za kinesko trziste, kad je njima pisalo no regional restrictions?
http://www.g2play.net/category/13610/grand-theft-auto-v-uncut-steam-gift/
A u ostalom problema i nema kao sto kaze gore smith_bre, a i oni mi potvrdju to, i u medjuvremenu su mi rekli da ce mi dati refund ako igra ne bude radila, a dobio sam i discount code...

Poslednja izmena:
Objasni kako je to on sam sebe ispalio?
A što ne bi mogao da dobijem refund ako sam aktivirao npr "key code" i ispostavi se da nije to igra koju sam platio ili nešto nije uredu sa istom?

Pa kako nije sebe ispalio? Kupio ključ za kinesko tržište a nije prethodno proverio aktivaciju nego je aktivirao pa proveravao.

Steam ne radi refund koliko se sećam, aktiviran ključ je aktiviran ključ...

Bacili ste se u preveliku diskusiju, ali zaboravljate da ne bi mogao da aktivira igru bez VPN da je zaista samo za kinesko tržište.
Igra je kupljena u Kini, ali je ROW.

Kako si uopste aktivirao na steamu a igrace se preko Rockstar social clubA?

i lepo pise na linku da ne moze da se igra u nemackoj samo :)

Bacili ste se u preveliku diskusiju, ali zaboravljate da ne bi mogao da aktivira igru bez VPN da je zaista samo za kinesko tržište.
Igra je kupljena u Kini, ali je ROW.

U pravu si, samo me je ovo zbunilo:
https://steamdb.info/sub/58921/
Plus diskusija na steam forumu da ne moze da se igra van Kine.

i lepo pise na linku da ne moze da se igra u nemackoj samo :)

Kao i svaku drugu igru koja se preorderuje, stoji u library do zvanicnog izlazka, nema veze sto treba i Social club.
Pa upravo tako, gore napisah u cemu je problem.

U pravu si, samo me je ovo zbunilo:
https://steamdb.info/sub/58921/
Plus diskusija na steam forumu da ne moze da se igra van Kine.

Pa imam logično objašnjenje - tamo piše da je giftovanje zabranjeno, zar ne? Ti si, po tome što si napisao, dobio gift na email. Dakle, tvoj primerak nije taj koji je sporan.
Drugar je isto uzeo juče GTAV, preko nekog trejdera, verovatno je slična priča, pa sam proučavao malo šta se tu dešava i meni deluje da je to sve okej... Osim ako Rockstar ne smisli nešto kao Ubisoft.

H1Z1 se igra preko Sonyjevog Station profila, čega god, kao i PlanetSide 2 valjda, a Ubisoft igre preko Uplaya, tako da ne vidim problem ni tu.

Hehe, taj deo sam preskočio, oguglao sam na te gluposti. :D
Uglavnom, ako King imaš paranoju oko cele situacije, onda si trebao kupiti original i gotovo, jer ćeš umreti do kraja marta od tolike brige. :S

@ King111
Kada udjes na Steam i odes na account details, da li ti stoji samo (Tire1) ili (Tire1)CN, jer sam i ja pazario istu kopiju sa Kinga i nije za Kinesko trziste... Jedino je restrikcija za Nemacku.
https://steamdb.info/sub/58504/

Ovako , U kini je bio row GTA V za 30$ ali nije moguce kupiti kao gift,medutim postoji ona ilegalna fora na steam preko browsera sa dva taba kao sto se kupuje 4pack na steam pa su tako kupovali zatim su uskoro dodali CN tag mada igra se i dalje se mogla aktivirati bez vpn-a...A sto se tice kupovine igara iz kineskog storea verovatno su kupljeni preko vpn.

Kada sam ja kupovao preko vpn mogao sam od jednom da kupim 5 igara i pose toga su suspendovali nalogh,zatim sam ih kontaktirao i rekao da sam u u kini na takmicenju i da zbog toga koristim srpsku karicu i onda su mi unbanovali nalog.

Dok su mi na drugom nalogu na kojem sam pokusao to isto izbrisali giftove i refundovali novac i zatim na moje inistiranje unbanovali account.

Od kineskog trejdera je pouzdano uzeti,a od kupovati giftove preko sajtova nije nikako preporucljivo.

Poslednja izmena:
ali zaboravljate da ne bi mogao da aktivira igru bez VPN da je zaista samo za kinesko tržište.

Ne mora da znači. Bilo je par igara u kojoj je region lock uvođen retroaktivno. Recimo to se desilo svojevremeno sa Witcher 2 CIS/RU giftovima. Pre izlaska igre bilo ih je moguće aktivirati bilo gde po svetu bez ikakvih restrikcija, po izlasku igre na sve te giftove je nametnut region lock i ljudi je nisu mogli igrati.

@hulk
da stoji (Tire1)CN ali nije ni bitno....

da ne sirimo vise pricu, hvala svima na odgovorima, ako bude moglo da se igra odlicno, ako uvedu taj regional lock retroaktivno obecali su mi refund, pa cu dodati jos 15€ i uzeti direktno sa steam-a.

Poslednja izmena:
Ljudi, je l' ima neko 2,7 eura u wallet-u na steamu? Meni će biti omogućena kupovina na marketu tek 6. februara, pa mogu tad da vam vratim keš direktno na Steam ili da uplatim odmah sutra tih 2,7 na račun. Ajde, budite 'lebac, ne mogu nađem nikoga od mojih.

ako moze i dalje da se nabavi gta jeftino mogu da dam skinove za cs oko 15 evra i da doplatim jos, ako neko hoce

Kao što rekoh ;)

Deactivated Ubisoft game keys were bought from EA's Origin using stolen credit cards

Kinguin claimed an unidentified Russian bought the keys, which were then offered to merchants. "35, mostly minor, merchants from Kinguin accepted the offer," Kinguin marketing chief Bartłomiej Skarbiński wrote in a post on the Kinguin website.

"These merchants now claim that their 'source' disappeared and that they were left hanging. All merchants with no exception declared full will to cooperate and refund all affected customers. We as Kinguin would like to thank them for that."

Poslednja izmena:
Fahrenheit - Indigo Prophecy "Remastered" (??) - 5e na Nuuvemu

imam kupon za Fable Anniversary -60% pa ako nekome moze da koristi neka se javi.

Nazad
Vrh Dno