Stoji sve to i ono sto mene interesuje je da li bih ja (ili bilo ko drugi) bio pogodjen tako kod Steam-a/Ubija/Origin-a da nabavim negde kopiju na odmoru, iz drugog regiona, i potom je aktiviram kada se vratim u EU... A kontam da bi verovatno usledilo sklanjanje sa naloga ili cak nemogucnost aktiviranja...
Pa napisao sam da je kod Steam-a aktiviranje ključeva iz drugih regiona dozvoljeno, samo je pitanje do kada, jer su zabranili isto to za Gift varijante
Origin je fleksibilan, kod njega prolazi i kupovina preko VPN-a(mada nemaju opciju kupovine Gift-a)
Što se Uplay-a tiče, videćemo da li će da se jave povodom ovog poteza, mada je verovatno ono gore što sam napisao, ključevi su iz drugih regiona, samo što ima je potez krajnje glupav.
Uplay sam izbegavao i do sada, jer im je veoma loša aplikacija, plus mi više odgovara da je sve na jednom mestu,
ali i pored toga imam Steam, Origin i Battlenet, tako da mi samo još uPlay fali, mada sam bio par puta u iskušenju, WatchDog za 5e :d
U svakom slucaju treba ipak voditi racuna kada se kupuje nesto "na akciji" sa Kinguina/G2A-G2play-a... A posebno da li se uzima od njih direktno ili od nekog preprodavca na istom...
Nema to veze sa akcijama, tu su cene iste sa i bez akcije, i pored toga sa istog mesta su došli ključevi
Zato vam je sigurnija varijanta da kupujete Giftove za Steam