Šta je novo?

Akcijske ponude igara (Steam, Amazon, GMG, GamersGate, GOG,...)

Pitanje, jedini način da se dodje do igre Deadpool je da se skine pirat? Pošto vidim da je skinut sa steama i nema ga ni u jednoj online radnji.

Za takve naslove uglavnom se zakupljuje vremenska licenca, kada ona istekne, više nemaju pravo da prodaju igru. Licenca im je istekla, a izdavač je verovatno zaključio da im se ne isplati produžavanje licence.

Stvarno odlican bundle, steta sto vec imam sve sto me interesuje. Da vidimo koje ce igre ubaciti naknadno.

Meni samo Murdered fali, ne uzima mi se jer ne znam sta ce da dodaju. :S: :(

Uzeh ovo, pošto je stvarno sjajan bandl. Hitman ftw!

Živo me zanima šta li će biti dodatna igra :)

Bah, Sleeping Dogs nije definitive nego shit edition :S:
Sreca pa je avarage i dalje odlican :)

Samo to sto su za definitive (navodno) popravili ono katastrofalno upravljanje vozilima iz vanila verzije mi je dovoljno da ne uzimam Above the avarage tier. :)

Ne znam sta si ocekivao da ti kazem, znas i sam proceduru. hola -> brasil, paypal, code -> steam :D

Da li si video možda ovo:

Ova igra traži proxy, šta vi koristite i da li isključujete proxy u trenutku plaćanja, tj pre ulaska u paypal?

I meni šibnite nešto ovde ili na pm, ovo što sam ja našao sve traži da se plati ako hoću IP koji nije UK ili US.

Nista ne pise, bas mi je cudno sto ne moze i ja sam probao sad. Koristite Hola.

Sa holom bude u korpi i kad kliknem da se ulogujem u paypal, on je izbaci i vrati na "normalno" pretraživanje, tj skine brazlisku zastavicu.

jel uspeo neko da kupi?

.
.
.

Uspeo bez ikakvih problema :)

Poslednja izmena:
nisam pratio bas Thief, ali mi se cini da su utisci bili krajnje pomesani. Najvise me podseca na Dishonored i ako je i pola od te igre onda je i dalje sjajna.
Da li ima zainteresovanih za ostatak bundle? Hitman i Deus imam, a ostalo mi nije interesantno. Ako je neko zainteresovan i za tomb raider, može i to posto imam isti iz square enix novogodisnjeg paketa.

Nije Thief ni blizu Dishonored-a, a kamoli pola te igre.
Inače, koliko se sećam, mislim da su tu igru u temi na ovom forumu branila samo ona dvojica "čuvenih" trolova (znate koji, svaki sa desetine banovanih naloga do sada :d).

Meni je izbacivalo nuuvem 404 error kada sam pokusao preko Hola da kupim FIFA 15,pa sam onda preko HideMyAss VPN uspeo.

Ako vam treba javite mi na pm i dacu vam...sa proxy necete moci zato sto su veoma spori.

Poslednja izmena:
Nije Thief ni blizu Dishonored-a, a kamoli pola te igre.
Inače, koliko se sećam, mislim da su tu igru u temi na ovom forumu branila samo ona dvojica "čuvenih" trolova (znate koji, svaki sa desetine banovanih naloga do sada :d).

Onda necu ni da se bakcem sa bundleom

Meni je ok legla igra, nije cudo nevidjeno ali po mom misljenju nije ni toliko losa koliko je kritika dobila. Cak sam i uzeo original na GMG kad je bio sale.
Sve zavisi, nekome ce da se svidi, nekome ne. Po mom misljenju igra vredi tih 4-5$ uz ostale igre koje dolaze.

Edit: Sad vec 7$. :D

Poslednja izmena:
A ovaj Hitman GO radi samo na tabletima a ne i na telefonima ili mene nešto zeza?
Podešeno mi je na fonu da prima instalacije sa nepoznatih izvora, i instaliran HB apk i skinem preko njega HItman GO, ali mi uvek prijavi da se app nije instalirala i to je to.

Na tabletu mi proradila normalno :/

Hitman GO radi normalno i na telefonima.

Evo šta Humble Bundle uradi od mog naloga :)

Ko zna kad ću sve ovo igrati... List of shame :d
QZ9sLnM.png

Ništa posebno, ja imam 330 igara a nisam ni 10 odigrao :D

Hitman GO radi normalno i na telefonima.
Meni neće na fonu uopšte. Pokušao sam nekoliko puta. Jedino što mi pada na paet je da odbija zato što imam root na fonu, mada ne znam kakve veze to ima :/

A na tabletu radio sinoć, a danas kad uključim samo crn ekran bude i ništa dalje. Razne komvinacije sam probao i neće da se uključi prokletinja. Je l baguje još nekom ovako?

Inače, fon je coolpad f1, a tablet asus k010.

Nazad
Vrh Dno