Pitanje, jedini način da se dodje do igre Deadpool je da se skine pirat? Pošto vidim da je skinut sa steama i nema ga ni u jednoj online radnji.
I naravno, ništa nam ne znači ta konstatacija, bez nekog obrazloženja
Ne znam sta si ocekivao da ti kazem, znas i sam proceduru. hola -> brasil, paypal, code -> steam![]()
Ova igra traži proxy, šta vi koristite i da li isključujete proxy u trenutku plaćanja, tj pre ulaska u paypal?
I meni šibnite nešto ovde ili na pm, ovo što sam ja našao sve traži da se plati ako hoću IP koji nije UK ili US.
Nista ne pise, bas mi je cudno sto ne moze i ja sam probao sad. Koristite Hola.
Sa holom bude u korpi i kad kliknem da se ulogujem u paypal, on je izbaci i vrati na "normalno" pretraživanje, tj skine brazlisku zastavicu.
jel uspeo neko da kupi?
Uspeo bez ikakvih problema![]()
Nije Thief ni blizu Dishonored-a, a kamoli pola te igre.
Inače, koliko se sećam, mislim da su tu igru u temi na ovom forumu branila samo ona dvojica "čuvenih" trolova (znate koji, svaki sa desetine banovanih naloga do sada :d).
Meni neće na fonu uopšte. Pokušao sam nekoliko puta. Jedino što mi pada na paet je da odbija zato što imam root na fonu, mada ne znam kakve veze to ima :/Hitman GO radi normalno i na telefonima.
Ništa posebno, ja imam 330 igara a nisam ni 10 odigrao![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari