Šta je novo?

Akcijske ponude igara (Steam, Amazon, GMG, GamersGate, GOG,...)

Inace cisto da javim Titanfall je sad na popustu na origin I kosta 10e. Moze I da se proba preko gametime-a.

Poslednja izmena:
Meni neće na fonu uopšte. Pokušao sam nekoliko puta. Jedino što mi pada na paet je da odbija zato što imam root na fonu, mada ne znam kakve veze to ima :/

A na tabletu radio sinoć, a danas kad uključim samo crn ekran bude i ništa dalje. Razne komvinacije sam probao i neće da se uključi prokletinja. Je l baguje još nekom ovako?

Inače, fon je coolpad f1, a tablet asus k010.
Kod mene radi normalno iako sam ga instalirao na moj rootovan asus memo pad hd 7 tablet. Naravno preko HB app.

Ja sam Titanfall osnovnu verziju kupio na meksickom originu, i platio ga 4.99$. Koristis hola za ulazak na sajt. Slicna varijanta je bila za DA:I toko nove godine, 29$ za digital deluxe verziju. Svakako vredi pogledati.

EDIT: Igra je trenutno skuplja na MEX originu - 19$.

Poslednja izmena:
Kod mene radi normalno iako sam ga instalirao na moj rootovan asus memo pad hd 7 tablet. Naravno preko HB app.

Ok, to znači da root mogu da isključim kao razlog što ne radi. Kontakrao sam HB i dobio uputstvo da probam sa raznim varijantama downloada i instaliranja (sa SD na internu, sa SD na SD, sa interne na SD i sa interne na internu). Sve probao i neće. Sad mi se više i ne igra, samo me nervira i hoću da je nateram da radi XD

Inače, meni je na tabletu radio prvo, ali onda od juče neće. Asus k010 (ako nisam pomenuo već). Naravno, preko HB sam instalirao. A na fonu neće nikako.

Ok, to znači da root mogu da isključim kao razlog što ne radi. Kontakrao sam HB i dobio uputstvo da probam sa raznim varijantama downloada i instaliranja (sa SD na internu, sa SD na SD, sa interne na SD i sa interne na internu). Sve probao i neće. Sad mi se više i ne igra, samo me nervira i hoću da je nateram da radi XD

Inače, meni je na tabletu radio prvo, ali onda od juče neće. Asus k010 (ako nisam pomenuo već). Naravno, preko HB sam instalirao. A na fonu neće nikako.
*** meni radi i na tabletu i na telefonu (nexus 4).šta da ti kažem probaj sve varijante

Ja sam Titanfall osnovnu verziju kupio na meksickom originu, i platio ga 4.99$. Koristis hola za ulazak na sajt. Slicna varijanta je bila za DA:I toko nove godine, 29$ za digital deluxe verziju. Svakako vredi pogledati.

EDIT: Igra je trenutno skuplja na MEX originu - 19$.

kako jeftin taj mexico, zar su oni tako loseg standarda?

Poslednja izmena:
Kako zamišljaš DRM free igru da aktiviraš na Steamu? Naravno da ne može. Igra ne postoji na Steamu tako da ne postoji ni ključ.

ranije je postojala a negde sam video da prodaju STEAM kljuc za Ridicka ali vise ne mogu da nadjem...

Ako je i postojala pitanje je da li bi ti taj ključ radio pri aktivaciji. Igre koje su skinute sa steama a prethodno kupljene ostaju ljudima u library-u ali ne znam šta bi se desilo da aktiviraš ključ za igru koja nije na steamu.

Nema to veze, moze se steam kljuch aktivira bez obzira da li je igra na steamu ili ne.

Da ne pokupe nindže, javite se na PM ako želite na poklon nešto od ovoga.
(jedini uslov da ste ovde bar godinu dana i imate bar 50 postova)

games.png

Edit: Jedi Academy otišao.
Edit2: Otišli KOTOR i COH2.

Poslednja izmena:
Svaka cast. Ne treba mi nista...
Drago mi je kad vidim neciji ovakav potez. ;)

Pa hvala, mada iskreno ne znam šta bih sa njima. Stoje neko vreme, pa kontam bolje da ih podelim.
Sve u svemu, ostali još
- Total war Rome 2 DLC
- Shadow warrior
- Dark forces

Ja nemam taj DLC ali iskreno ne bih ga ni igrao, mučim se i sa modovanim empire edition da odigram normalno igru.

U svakom slučaju sviđa mi se model deljenja key-a, trebalo bi ga prihvatiti za standard.

Ostao još Dark Forces, pa ko prvi devojci...

Otišao i Dark forces. Do sledećeg viška...

Nazad
Vrh Dno