Solesoslav
Čuven
- Učlanjen(a)
- 20.05.2008
- Poena
- 555
Inace cisto da javim Titanfall je sad na popustu na origin I kosta 10e. Moze I da se proba preko gametime-a.
Poslednja izmena:
Hvala na obaveštenju!
Kod mene radi normalno iako sam ga instalirao na moj rootovan asus memo pad hd 7 tablet. Naravno preko HB app.Meni neće na fonu uopšte. Pokušao sam nekoliko puta. Jedino što mi pada na paet je da odbija zato što imam root na fonu, mada ne znam kakve veze to ima :/
A na tabletu radio sinoć, a danas kad uključim samo crn ekran bude i ništa dalje. Razne komvinacije sam probao i neće da se uključi prokletinja. Je l baguje još nekom ovako?
Inače, fon je coolpad f1, a tablet asus k010.
Moze li neko da proveri koliko je na meksickom originu Titanfall season pass?
Kod mene radi normalno iako sam ga instalirao na moj rootovan asus memo pad hd 7 tablet. Naravno preko HB app.
*** meni radi i na tabletu i na telefonu (nexus 4).šta da ti kažem probaj sve varijanteOk, to znači da root mogu da isključim kao razlog što ne radi. Kontakrao sam HB i dobio uputstvo da probam sa raznim varijantama downloada i instaliranja (sa SD na internu, sa SD na SD, sa interne na SD i sa interne na internu). Sve probao i neće. Sad mi se više i ne igra, samo me nervira i hoću da je nateram da radi XD
Inače, meni je na tabletu radio prvo, ali onda od juče neće. Asus k010 (ako nisam pomenuo već). Naravno, preko HB sam instalirao. A na fonu neće nikako.
Ja sam Titanfall osnovnu verziju kupio na meksickom originu, i platio ga 4.99$. Koristis hola za ulazak na sajt. Slicna varijanta je bila za DA:I toko nove godine, 29$ za digital deluxe verziju. Svakako vredi pogledati.
EDIT: Igra je trenutno skuplja na MEX originu - 19$.
kako jeftin taj mexico, zar su oni tako loseg standarda?
Svaka cast. Ne treba mi nista...
Drago mi je kad vidim neciji ovakav potez.![]()
Da li je na nuuvem naj jeftiniji GTA V ?
to je samo za Rockstar Social Club?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari