Koliko vidim withdraw je otvoren 17. aprila tek.Ide claim bonus na nekih par minuta (na prvom je bilo 5) i uključivanje u telegram grupe.. minimum withdrawal na 200 sakupljenih koina...ali od transfera ni T..vec nekoliko dana 😁
Ok.Koliko vidim withdraw je otvoren 17. aprila tek.
Ništa nije stiglo. Ostavio sam wallet od Binance, nigde nije naglašeno na koji wallet raditi withdraw. Nijedan TRX Airdrop nije isplaćen. Oba su fake. Inače sam ispunio sve uslove i limite..Ok.
Imam iskustva sa onim predhodnim što je opisao i Crypto KING, a ovo je slična fora..
Javi kad bude odrađen transfer.
Ovu su žešći spameri. Ajd što sam sve odradio, nego što traže da bind-ujem moj Twitter account.![]()
Pa sta faliOvu su žešći spameri. Ajd što sam sve odradio, nego što traže da bind-ujem moj Twitter account.
Taj je bio u okviru ona 2 Airdrop-a gde nismo dobili ni T od TRX. Mislim da je ista ekipa u pitanju, ne gubi vreme. Ako pak želiš da ga izgubiš, javi kako si prošao 😁
Latoken je Latoken, (Ovaj airdrop sam pronasao na zvanicnoj stranici latoken) ja sam dobio sve airdrope koje sam radio preko Latoken, one TRX nisam ni jedan dobio.Taj je bio u okviru ona 2 Airdrop-a gde nismo dobili ni T od TRX. Mislim da je ista ekipa u pitanju, ne gubi vreme. Ako pak želiš da ga izgubiš, javi kako si prošao 😁
Čekamo tutorijal sa Reddit-a, kako da uvezemo wallet adresu u ovaj Airdrop, jer takva opcija ne postoji u bot-u.![]()
28.April kraj airdropa
Evo, da odgovorim sam sebi..Čekamo tutorijal sa Reddit-a, kako da uvezemo wallet adresu u ovaj Airdrop, jer takva opcija ne postoji u bot-u.
Nisam to rekao.Ispade da sam ja odgovoran da li je neki airdrop fake ili ne 😂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari