Šta je novo?

Airdropovi

Ide claim bonus na nekih par minuta (na prvom je bilo 5) i uključivanje u telegram grupe.. minimum withdrawal na 200 sakupljenih koina...ali od transfera ni T..vec nekoliko dana 😁

Ide claim bonus na nekih par minuta (na prvom je bilo 5) i uključivanje u telegram grupe.. minimum withdrawal na 200 sakupljenih koina...ali od transfera ni T..vec nekoliko dana 😁
Koliko vidim withdraw je otvoren 17. aprila tek.

Ok.
Imam iskustva sa onim predhodnim što je opisao i Crypto KING, a ovo je slična fora..
Javi kad bude odrađen transfer.
Ništa nije stiglo. Ostavio sam wallet od Binance, nigde nije naglašeno na koji wallet raditi withdraw. Nijedan TRX Airdrop nije isplaćen. Oba su fake. Inače sam ispunio sve uslove i limite..

Ako je nekome prošlo neka potvrdi.

Ni meni nije taj TRX isporucen :) ima neki novi atron token airdrop, tamo mi fali malo da ostvarim limit od referala, pa cu da vidim da li ce to stici :) jos danas i sutra moram uraditi bonus da imam taj limit koji mogu da posaljem na svoj wallet.

Taj je bio u okviru ona 2 Airdrop-a gde nismo dobili ni T od TRX. Mislim da je ista ekipa u pitanju, ne gubi vreme. Ako pak želiš da ga izgubiš, javi kako si prošao 😁
Latoken je Latoken, (Ovaj airdrop sam pronasao na zvanicnoj stranici latoken) ja sam dobio sve airdrope koje sam radio preko Latoken, one TRX nisam ni jedan dobio.

Ne znam koliko je vas ispratilo ovaj airdrop BucksCake https://buckscake.com/?ref=slavke1976
Presale round4 je gotova, tada je 1 BCK vredeo 3.5$
sada je round 5 i 1 BCK je 4$ Kad bude gotova round 12 onda ce 1BKC biti 30$
E sad postoji opcija za staking, moze na 72h, i tako isto moze da se uvecava saldo.

Znaci ako se registrujete, kad ste u dashboard sajta klik na airdrop gore desno, i cekiras sva polja da i gde pratis BucksCake i kliknes na receive, i to je to

Hey, get 1000 WYD tokens and spread great technology. It’s free, very easy, and powerful.

Share this link to get 1000 WYD for each of your new friends to join! Make sure your referrals complete airdrop tasks and installed LATOKEN mobile app or pass KYC Tier-2 on LATOKEN otherwise the referral reward will not be counted!​

To pitam i ja tebe, ti si okačio Airdrop :)
Šalim se, Paulo je neko ko je ušao u Dodo preko mog referrala, a ja nijedan referral nikome nisam poslao. Ovaj Airdrop je fake, ne gubite vreme.

Jesi pronašao gde da uneseš wallet adresu?

Prilozi

• Screenshot_20210421-162313_Telegram~2.png
    Screenshot_20210421-162313_Telegram~2.png
    986.6 KB · Pregleda: 11
Stvarno ne znam zasto se toliko opterecujes tim airdropovima, da li su fake ili ne. Eto iskrslo mi je da nisam obratio paznju na BSC adresu, a postavio sam airdrop ovde. Danas sam odradio 5-6 Latoken airdropa, nisam postavio ni jedan referal ovde, ako dobijem , bit cu zadovoljan i bez referala

Ispade da sam ja odgovoran da li je neki airdrop fake ili ne 😂

Ispade da sam ja odgovoran da li je neki airdrop fake ili ne 😂
Nisam to rekao.

Samo mi čudno da nisi uklonio link ,ili bar javio,da ljudi ne gube vreme. Video si još na početku da ne postoji opcija da se unese bsc wallet adresa u bot.

Ti ne možeš garantovati za Airdrop da li će neko isplatiti ili ne,ali čim si video da Airdrop nije u redu, bar javi, ne košta te ništa.

A ja se zainatio da odradim par Airdrop-ova, da nisu fake 😁

Poslednja izmena od urednika:
Ozbiljno nisam odmah skontao u vezi BSC adrese dok nisi ti ovde to napomenuo, a onda je vec bilo kasno da se ukloni moj post.

LOL ko ti je kriv, kad ne radis prave airdrope. Te TRX, ATRX i sad evo DODO, i ja cu preskakati ubuduce. Postavljat cu samo one airdrope za koje mislim da su uredu.

Pa ti kačiš te fake Airdrop-ove, opekao sam se već par puta 😁

Nazad
Vrh Dno