Šta je novo?

Airdropovi

GoldPancakeSwap #Airdrop is live !!! Participate in our Airdrop and earn to 200 ($20) GoldCake tokens for doing tasks and 10 GoldCake tokens per each referral

💧Everlens @Airdrop💧
🏆 Task: ➕ Up to 1000 ELEN (~TBA)

👨‍👩‍👧 Referral: ➕ 500 ELEN (~TBA)

🗞
Notes: Everlens is an NFT Marketplace for Instagramers, allowing any content creator to turn their pictures into NFT. Airdrop will end on May 15, 2021.

⏳ Distribution date: Airdrop rewards will be distributed on June 1, 2021.

Hej ljudi ja sam pocetnik u ovom svetu, jel moze neko da mi objasni kako u Srbiji funkcionise airdrop, sta da radim sa coin-ovima koji se zaradjuju (dal da ih menjam u neke druge?),
i ima li rizika?

Post automatically merged:

Hej ljudi ja sam pocetnik u ovom svetu, jel moze neko da mi objasni kako u Srbiji funkcionise airdrop, sta da radim sa coin-ovima koji se zaradjuju (dal da ih menjam u neke druge?),
i ima li rizika?
Pa to nisu neke velike sume dolara, ali bolje da uglavnom koristis jedan wallet na koji ce ti dolazit zaradjeni coini

Invite a friend and get 10 TRX for free

pored toga imate claim bonus dugme , klikom na njega se moze dobiti 1TRX vise puta na dan.

Novi airdrop, ovoga puta KOPE (Solana). Potreban Vam je Sollet za Chrome, Twitter, Discord i znanje engleskog. :) Slobodno mi pošaljite PP sa vašom SOL adresom ako vam treba SOL kusur za mint-ovanje novog tokena.
Da li je garantovan airdrop? Ne znam.

Prevara (po svemu sudeći)! Lekcija: Nikad ne šaljite novac unapred za airdrop-ove i uvek istražite da li je projekat legalan ili ne!

KOPE-SCAM-question-Mark.png

Pozdrav!
Ima li neko iskustvo sa ovim?
Prateci airdrop za KOPE i registracije na Discord-u dobih ovo;
0.03btc.JPG

Posle registracije na DUECOINS u i akcivacije koda ispade da mi stoje tih 0,06 BTC a...
Kvaka je da bih skinuo potrebno je da napravim deposit od 0.015 BTC
Verovatno je prevara,ima li neko slicno iskustvo?
Pozdrav i hvala!

Pozdrav!
Pogledajte prilog 303508

Posle registracije na DUECOINS u i akcivacije koda ispade da mi stoje tih 0,06 BTC a...
Pozdrav i hvala!
Kao i u realnom svetu , ako ti neko trazi pare da bi ti dao vise para , prevara je 99.9995%.

Mora prvo da se registrujes na sajtu i tek onda dobijer link za telegram airbot

1 BKC = ~ $20

Mora prvo da se registrujes na sajtu i tek onda dobijer link za telegram airbot

1 BKC = ~ $20

Da opisem detaljnije. Kad se registrujete na sajtu, i(kad ste preko telegram bota odradili sve zahteve )i kad ste u dashboradu sajta videt cete gore desno zeleno dugme pise airdrop, kliknite na to i potrebno je da cekirati svaku stavku i na receive ispod. Onda cete dobiti 1BKC koji je sada vredan 3.5$.

Airdrop will end on Thursday April 15, 2021 and distribution will come right after presale is finalised. Distribution will be done gradually so as to not jeopardise the project.

Pozdrav!
Pogledajte prilog 303508

Pozdrav i hvala!
Da, to je prevara! Obično traže ili depozit ili KYC (Know Your Customer) da se odradi (onda trguju sa tvojim podacima).

$NAME airdrop, traje do 15-og aprila (twitter, telegram):

Ja sam dobio nekoliko tokena batorrent, expert token, ... i neke od ovih gde moras da se registrujes na njihovom sajtu.

bili su na latoken aplikaciji tj walletu pa sam ih ja prebacio u trx i sada su feg tokenu :)

Jel se ovajdio nako od ovih silnih airdropova ?
klik na link:
200 $ROPE x 0.85$ (trenutna cena) = nije loše za prvi airdrop :cool: a i nadalje HODL-ing... (da ne pričam da je bio dip na 0.2$ proteklih dana i mogućnost za dokupljivanje)

Ja odradio onaj trx sakupio 210 od referala povukao na wallet, al ništa, ni posle 3 dana nije leglo

Nazad
Vrh Dno