warmaster
Slavan
- Učlanjen(a)
- 19.03.2008
- Poena
- 360
A u brate ala si ti omasio igruuuuuuuu .....
Elem ... SM je trenutno najjaca klasa u 1vs1 kao sto rece roboto, ko tvrdi drugacije .... pa ... (ajde necu da vredjam) ali trebalo bi da promene igru.
Kako tacno mozes da omasis fear ??? mislim ... mozes ako si dovoljno retardiran da nemas mag accuracy koliko treba, + ..... cak i da imasis jedan ... imas drugi .... doh.
Sorcerer moze da rokene SMa samo ako ovaj nema mozga ...... u tom slucaju mozes da ubijes bilo koga sa bilo kojom klasom.
Sto se tice tvoje price sa gladijatorima ..... evo ovako da ti postavim to ..... kad bi izgubio protiv gladjatora mog lvla sa slicnom opremom kao sto je moja .... verovatno bi prestao da igram Aion (da igram sorcerera), znaci prica da je gladijator ******* za sorcerera .... je .... hm ... smesna.
U drugu ruku assasin je tezi za sorcerera od gladijatora, mada i njih trenutno roknem ko od sale ako ne znaju da igraju.
Templar u drugu ruku zna da bude tezi protivnik ako ima odgovarajucu opremu i ako zna sta treba da radi.
PvP trenutno je ..... cudan ... ali ce se srediti kasnije na lvl 50 kad svi nabave pa .... bar lvl 50 opremu.
Ja se i dalje raspravljam sa mongoloidima iz legije koji na lvl 50 prave opremu lvl 43 .... i kao ... tripuju da su *******i .... lol.
A da odgovorim i na prvi tvoj post ..... melee klase su trenutno smesne ... dok ne nabave odgovarajucu opremu.
Ja kao sorcerer .... lagano ubijem assasina dok stojimo u melee range-u ne moram ni da ga kajtujem ... samo stojim i rokam freezing wind + melee udarac orbom .... freezing wind udara za 1800, a orb tipa 300 (700crit) i to svake 2 sec, pa ti izracunaj koliko taj assasin prezivi pored mene..... ah da ... pokusava on da me rokne ... ali imam absorb shield + 5sec melee immuniti + scroll za absorb shield + AOE nuke + stun od 4 sec.
Do sad .... razvoj dogadjaja u PvP u koj sam imao protiv mele klasa je sledeci .... oni me napadnu ja krenem spam freezing wind + melee ... i posle 2 rotacije oni beze .... eto to tako ide za sad.
A voleo bih da vidim lika kog igraspostuj nam link ovde, da bar znam sa kim pricam.
Sine, pa ti si retardiran, drugi fear nije instant xD. Za to vreme glad ti nalupao critova ko nezdrav