DzabaInsta fear je 20m, dok je meni silence 25m
jedan root plus silence i to je to
![]()
Pa da, tih 5m je presudno u igri gde svi stoje ko kipovi. Toga se nisam setio :bottle:
grind je najbolji vid .... dok ne zaradis neke pare ... a onda ... kupi jeftino prodaj skupo verzija
moze i kraftovanje ali ... to je onako .... *******o
zavisi sta kraftujes ... ako pravis hranu ili potove onda i mozes neke pare da zaradis ... ali ostalo je cista kocka sa onim prokovima.
Ah da ... i ne trosi pare na bilo sta do lvl 50 .... mojne se za****s kao ja .... osim ako ne ulazes pare u nesto, takodje ... kao prvu profesiju preporucujem cooking ...... prijateljski savetjer se lako napuca na expert 449 ... a onda ti to mnogo olaksava Fenrils (asmodijanci) questline.
Pa moraš i ovde da trčiš skačeš i obilaziš jer time dobijaš bonuse za napad/odbranu. Ovaj silence nikada nije predstavljao problem u borbi sa sorcom u 1 na 1. Može da ti pomogne samo ako iznenadiš s leđa nekog SMa i to je to jer se u suštini na to svodi borba na kraju igre.
I spreda jer cast bonusi koje imam su brzi od bilo kog feara ili silenca. Ali bukvalno jedem SMove za dorucak. Silence>Zikel>Inferno>Curse Of Roots>Delayed Blast>Aether Hold = kraj, dovoljno za SMa sa 5k HPa i stitom, a ako ima kojim slucajem vise HPa Winter Blast i dovidjenja
... Isto ko tvoj fear lock...
kao prvu profesiju preporucujem cooking ...... prijateljski savetjer se lako napuca na expert 449 ... a onda ti to mnogo olaksava Fenrils (asmodijanci) questline.
Šteta što nismo na istom serveru i što sam batalio igru jer bi to bio zanimljiv duel, čisto da ti objasnim neke stvari up close & personal
Cya & hf
..koliko vremena da se dogura do experta..pošto krafting skoro da uopšte i ne levelujem.. :/..je l treba puno para za cooking?..
..i da...probao sam da nađem na aionsource.com..ali mi nije bilo bas najjasnije..da li su potebni neki preduslovi da bi se radio fenrils questline - posto si pomenuo expert cooking?..koliko ga je tesko odraditi?
...aaa..***...30mil?!.. :S::S:....svaka cast :Klanjanje:Klanjanje:Klanjanje:Klanjanje...... hm ... oko 30mil (gruba procena) u materijalima.
...aaa..***...30mil?!.. :S::S:....svaka cast :Klanjanje:Klanjanje:Klanjanje:Klanjanje...
..moracu malo bolje da se pozabavim ekonomijom u aionu..
Cela igra je krš. Na svu sreću mi nije trebalo mnogo da to otkrijem.
Meni je AION bio super u početku, baš sam se bio navukao na igru, ali me je griiiiind smorio neviđeno. Kao da mi je AION posao, a ne igra... batali. Samo grind grind grind bot bot bot, a onda 1% PVPa koji se svodi na zerg vs 1. Izgovori "postoji i gore" mi ništa ne znače kad takve igre niti volim da igram, niti želim da plaćam. Ne igram tako nešto ni besplatno kad nude. Ono što je problem u celoj priči je da tako nešto ne može da se provali dok se ne dođe skoro do 45 nivoa, što predstavlja otprilike i 50% XPa potrebnog za poslednji nivo. U početku je sve sjajno, lepo se napreduje, NPCovi i ispuštaju oružje i predmete potrebne za misije, balans klasa deluje ok... a onda kada se uđe u ambis očekuješ nešto fantastično jer tako i izgleda, a ono - kuku majko koji smor - svi beže od PVPa, samo grindaju i botuju na sve strane, lvl50 likovi se iživljavaju na lvl25 likovima koji ne da ne mogu da ih oštete, nego ne mogu ni da ih pogode.
Onda sam se vratio na WARhammer, za koji sam mislio da je propao kompletno, i oduševio seIgra je popravljena, da, prosto neverovatno, ima igrača, nema ispadanja u windows, nisam video lag ni jednom za ove dve nedelje. Što je najvažnije - zabavan je! Non stop sam u RVR zonama i scenarijima i samo tako napredujem. Nisam ni takao PVE i nisam video ni G od grinda i gold smarača. Od kako je Bioware preuzeo ovu igru, poboljšanja su jasno uočljiva. Ništa novo oni nisu ubacili od sadržaja, samo su uzeli sve postojeće elemente, ponovo ih povezali i doveli u balans. To mi daje nadu za Star Wars. Da je Warhammer bio u ovom stanju pre godinu dana, siguran sam da bi i dan danas bio jako popularan, ali na žalost korporacijska pohlepa tera razvojne timove da izbacuju nedovršene bete umesto gotovih igara.
Meni je AION bio super u početku, baš sam se bio navukao na igru, ali me je griiiiind smorio neviđeno. Kao da mi je AION posao, a ne igra... batali. Samo grind grind grind bot bot bot, a onda 1% PVPa koji se svodi na zerg vs 1. Izgovori "postoji i gore" mi ništa ne znače kad takve igre niti volim da igram, niti želim da plaćam. Ne igram tako nešto ni besplatno kad nude. Ono što je problem u celoj priči je da tako nešto ne može da se provali dok se ne dođe skoro do 45 nivoa, što predstavlja otprilike i 50% XPa potrebnog za poslednji nivo. U početku je sve sjajno, lepo se napreduje, NPCovi i ispuštaju oružje i predmete potrebne za misije, balans klasa deluje ok... a onda kada se uđe u ambis očekuješ nešto fantastično jer tako i izgleda, a ono - kuku majko koji smor - svi beže od PVPa, samo grindaju i botuju na sve strane, lvl50 likovi se iživljavaju na lvl25 likovima koji ne da ne mogu da ih oštete, nego ne mogu ni da ih pogode.
Onda sam se vratio na WARhammer, za koji sam mislio da je propao kompletno, i oduševio seIgra je popravljena, da, prosto neverovatno, ima igrača, nema ispadanja u windows, nisam video lag ni jednom za ove dve nedelje. Što je najvažnije - zabavan je! Non stop sam u RVR zonama i scenarijima i samo tako napredujem. Nisam ni takao PVE i nisam video ni G od grinda i gold smarača. Od kako je Bioware preuzeo ovu igru, poboljšanja su jasno uočljiva. Ništa novo oni nisu ubacili od sadržaja, samo su uzeli sve postojeće elemente, ponovo ih povezali i doveli u balans. To mi daje nadu za Star Wars. Da je Warhammer bio u ovom stanju pre godinu dana, siguran sam da bi i dan danas bio jako popularan, ali na žalost korporacijska pohlepa tera razvojne timove da izbacuju nedovršene bete umesto gotovih igara.
****ga ja ti lepo reko da moras da se strpis do lvl 50![]()
@animagus, okani se FT-a pobogu xD najocajnija tamnica u igri xD jedino da dobijes zeleno prstenje i mindjuse koje nisu lose i to je tonemoj da furas na kromede xD
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari