Šta je novo?

AION

Da si na Kalil-u pozajmio bih ;) Za sve ostalo tu je gold selling xD

ej a btw...kako zarađujete pare?..grind,crafting?...

grind je najbolji vid .... dok ne zaradis neke pare ... a onda ... kupi jeftino prodaj skupo verzija :)

moze i kraftovanje ali ... to je onako .... *******o :)
zavisi sta kraftujes ... ako pravis hranu ili potove onda i mozes neke pare da zaradis ... ali ostalo je cista kocka sa onim prokovima.

Ah da ... i ne trosi pare na bilo sta do lvl 50 .... mojne se za****s kao ja .... osim ako ne ulazes pare u nesto, takodje ... kao prvu profesiju preporucujem cooking ...... prijateljski savet :) jer se lako napuca na expert 449 ... a onda ti to mnogo olaksava Fenrils (asmodijanci) questline.

Poslednja izmena:
Pa da, tih 5m je presudno u igri gde svi stoje ko kipovi. Toga se nisam setio :bottle:

Presudno u klanju sa SMom :). Inace stvarno bi se trebali iskoristiti bonusi kretanja u borbi, ljudi samo udaraju glavom od tastaturu i tako igraju, glupost totalna. U requiemu si morao da skaces, trcis, obilazis itd.

Pa moraš i ovde da trčiš skačeš i obilaziš jer time dobijaš bonuse za napad/odbranu. Ovaj silence nikada nije predstavljao problem u borbi sa sorcom u 1 na 1. Može da ti pomogne samo ako iznenadiš s leđa nekog SMa i to je to jer se u suštini na to svodi borba na kraju igre.

grind je najbolji vid .... dok ne zaradis neke pare ... a onda ... kupi jeftino prodaj skupo verzija :)

moze i kraftovanje ali ... to je onako .... *******o :)
zavisi sta kraftujes ... ako pravis hranu ili potove onda i mozes neke pare da zaradis ... ali ostalo je cista kocka sa onim prokovima.

Ah da ... i ne trosi pare na bilo sta do lvl 50 .... mojne se za****s kao ja .... osim ako ne ulazes pare u nesto, takodje ... kao prvu profesiju preporucujem cooking ...... prijateljski savet :) jer se lako napuca na expert 449 ... a onda ti to mnogo olaksava Fenrils (asmodijanci) questline.

..mislim za sada je grind...i taman nakupim nekih 400k i onda mi je već dva nivoa stara oprema i onda je menjaj (potpuna neophodnost sa sin-om)...plus dođe i kupovina skillova...i onda padnem na oko 60k :D..:smash:..
...kao što sam malo pre napisao hoću nekako da pokušam da sakupim kinah za 33lvl expert set...za šta mi treba par mil... :wall:...
...ah da je sam li spomenuo da mi je gathering nikakav :D...manji od 100 mi je extract vitality i aether geathering :smash::d..od kada sam prešao 25 sam stao sa geatheringom i samo riftujem i radim instance i grindam...a kapiram da bih od prodaje stvari koje sakupim mogao lepe parice da zarađujem...šta je sa tim?

Pa moraš i ovde da trčiš skačeš i obilaziš jer time dobijaš bonuse za napad/odbranu. Ovaj silence nikada nije predstavljao problem u borbi sa sorcom u 1 na 1. Može da ti pomogne samo ako iznenadiš s leđa nekog SMa i to je to jer se u suštini na to svodi borba na kraju igre.

I spreda jer cast bonusi koje imam su brzi od bilo kog feara ili silenca ;). Ali bukvalno jedem SMove za dorucak. Silence>Zikel>Inferno>Curse Of Roots>Delayed Blast>Aether Hold = kraj, dovoljno za SMa sa 5k HPa i stitom, a ako ima kojim slucajem vise HPa Winter Blast i dovidjenja :)... Isto ko tvoj fear lock...

Poslednja izmena:
I spreda jer cast bonusi koje imam su brzi od bilo kog feara ili silenca ;). Ali bukvalno jedem SMove za dorucak. Silence>Zikel>Inferno>Curse Of Roots>Delayed Blast>Aether Hold = kraj, dovoljno za SMa sa 5k HPa i stitom, a ako ima kojim slucajem vise HPa Winter Blast i dovidjenja :)... Isto ko tvoj fear lock...

Šteta što nismo na istom serveru i što sam batalio igru jer bi to bio zanimljiv duel, čisto da ti objasnim neke stvari up close & personal ;)

Cya & hf

kao prvu profesiju preporucujem cooking ...... prijateljski savet :) jer se lako napuca na expert 449 ... a onda ti to mnogo olaksava Fenrils (asmodijanci) questline.

..koliko vremena da se dogura do experta..pošto krafting skoro da uopšte i ne levelujem.. :/..je l treba puno para za cooking?..
..i da...probao sam da nađem na aionsource.com..ali mi nije bilo bas najjasnije..da li su potebni neki preduslovi da bi se radio fenrils questline - posto si pomenuo expert cooking?..koliko ga je tesko odraditi?

Šteta što nismo na istom serveru i što sam batalio igru jer bi to bio zanimljiv duel, čisto da ti objasnim neke stvari up close & personal ;)

Cya & hf

Same goes for ya :) Inace zanimljivo mi je da igram na Kalilu jer server je now, a moj guild je presao na Telemachus (Vendetta), da igraju elyose pa sam zato ostao.. Trenutno je odprilike 4 prema 1 u korist elyosa xD

..koliko vremena da se dogura do experta..pošto krafting skoro da uopšte i ne levelujem.. :/..je l treba puno para za cooking?..
..i da...probao sam da nađem na aionsource.com..ali mi nije bilo bas najjasnije..da li su potebni neki preduslovi da bi se radio fenrils questline - posto si pomenuo expert cooking?..koliko ga je tesko odraditi?

cekaj to na lvl 50 ili 49 odradi ... reba ti tipa ... 4mil za cooking .... tako nesto.

Fenrils questline ... na 4tom delu opreme .... moras da napravis neki hot hearth of magic ili tako nesto ... a treba ti 449 skila u nekoj od profesija.

Zato kazem cooking, jer ti profesije same po sebi ne trebaju, sve moze neko drugi da ti napravi, a cooking ne zahteva gomilu para da napucas max lvl.

Ja sam do sad za pokusaje na expert alchemy questu .... potrosio. .... hm ... oko 30mil (gruba procena) u materijalima.

... hm ... oko 30mil (gruba procena) u materijalima.
...aaa..***...30mil?!.. :S::S:....svaka cast :Klanjanje:Klanjanje:Klanjanje:Klanjanje...
..moracu malo bolje da se pozabavim ekonomijom u aionu :D..

...aaa..***...30mil?!.. :S::S:....svaka cast :Klanjanje:Klanjanje:Klanjanje:Klanjanje...
..moracu malo bolje da se pozabavim ekonomijom u aionu :D..

svaka cast bi bila da sam te pare sacuvao :) sad sam jadan ... ubog i siromasan imam fazon 3 mil .... i noble knjigu koju treba da prokujem u plavu za quest ... a za to mi materijali kostaju fazon 3 mil :) e da .... i moze da ne prokuje i onda zavrsim sa jadnom zelenom knjigom koju mogu da prodam vendoru za 600k (ish)

lvl44.. kao sto sam i mislio, grind je smesan na ono sto sam ja navikao kod mmo igre. Tako da sam do kraja meseca cap. Malo besan jer jos nisu sredili drop rate, poslednjih 10 SR sam samo video zelene dropove, dok sam samo jednom video plavi drop od goldeneye-a >.>

Lvl45 i progresujem.. SM je krs klasa na ovim lvlima :) do lvl40 je najbolji 1 v 1, posle teska krsina. Naprosto nema dovoljno DPS-a. +2 betoni i guram dalje, uskoro exchange platinum coina za lvl46 gold armor i tako :) Klasicno ce biti smaranje na lvl50 ^^

Cela igra je krš. Na svu sreću mi nije trebalo mnogo da to otkrijem.

A ***, ako ne pocnu sa implementiranjem stvari iz aion vision-a, onda ce poceti da gube populaciju. Ja cu da odigram jos 2 meseca koliko imam, pa ako za to vreme nesto ne odrade, odustajem..

Cela igra je krš. Na svu sreću mi nije trebalo mnogo da to otkrijem.

alo bre dosta sa hejtovanjem!...neko pokušava da sakupi pare za expert set ovde.. :guitar:....
...*** u nedostatku bilo kakve druge mmo zanimacije aion mi je jos uvek zanimljiv.. :d

Meni je AION bio super u početku, baš sam se bio navukao na igru, ali me je griiiiind smorio neviđeno. Kao da mi je AION posao, a ne igra... batali. Samo grind grind grind bot bot bot, a onda 1% PVPa koji se svodi na zerg vs 1. Izgovori "postoji i gore" mi ništa ne znače kad takve igre niti volim da igram, niti želim da plaćam. Ne igram tako nešto ni besplatno kad nude. Ono što je problem u celoj priči je da tako nešto ne može da se provali dok se ne dođe skoro do 45 nivoa, što predstavlja otprilike i 50% XPa potrebnog za poslednji nivo. U početku je sve sjajno, lepo se napreduje, NPCovi i ispuštaju oružje i predmete potrebne za misije, balans klasa deluje ok... a onda kada se uđe u ambis očekuješ nešto fantastično jer tako i izgleda, a ono - kuku majko koji smor - svi beže od PVPa, samo grindaju i botuju na sve strane, lvl50 likovi se iživljavaju na lvl25 likovima koji ne da ne mogu da ih oštete, nego ne mogu ni da ih pogode.

Onda sam se vratio na WARhammer, za koji sam mislio da je propao kompletno, i oduševio se :) Igra je popravljena, da, prosto neverovatno, ima igrača, nema ispadanja u windows, nisam video lag ni jednom za ove dve nedelje. Što je najvažnije - zabavan je! Non stop sam u RVR zonama i scenarijima i samo tako napredujem. Nisam ni takao PVE i nisam video ni G od grinda i gold smarača. Od kako je Bioware preuzeo ovu igru, poboljšanja su jasno uočljiva. Ništa novo oni nisu ubacili od sadržaja, samo su uzeli sve postojeće elemente, ponovo ih povezali i doveli u balans. To mi daje nadu za Star Wars. Da je Warhammer bio u ovom stanju pre godinu dana, siguran sam da bi i dan danas bio jako popularan, ali na žalost korporacijska pohlepa tera razvojne timove da izbacuju nedovršene bete umesto gotovih igara.

Poslednja izmena:
Meni je AION bio super u početku, baš sam se bio navukao na igru, ali me je griiiiind smorio neviđeno. Kao da mi je AION posao, a ne igra... batali. Samo grind grind grind bot bot bot, a onda 1% PVPa koji se svodi na zerg vs 1. Izgovori "postoji i gore" mi ništa ne znače kad takve igre niti volim da igram, niti želim da plaćam. Ne igram tako nešto ni besplatno kad nude. Ono što je problem u celoj priči je da tako nešto ne može da se provali dok se ne dođe skoro do 45 nivoa, što predstavlja otprilike i 50% XPa potrebnog za poslednji nivo. U početku je sve sjajno, lepo se napreduje, NPCovi i ispuštaju oružje i predmete potrebne za misije, balans klasa deluje ok... a onda kada se uđe u ambis očekuješ nešto fantastično jer tako i izgleda, a ono - kuku majko koji smor - svi beže od PVPa, samo grindaju i botuju na sve strane, lvl50 likovi se iživljavaju na lvl25 likovima koji ne da ne mogu da ih oštete, nego ne mogu ni da ih pogode.

Onda sam se vratio na WARhammer, za koji sam mislio da je propao kompletno, i oduševio se :) Igra je popravljena, da, prosto neverovatno, ima igrača, nema ispadanja u windows, nisam video lag ni jednom za ove dve nedelje. Što je najvažnije - zabavan je! Non stop sam u RVR zonama i scenarijima i samo tako napredujem. Nisam ni takao PVE i nisam video ni G od grinda i gold smarača. Od kako je Bioware preuzeo ovu igru, poboljšanja su jasno uočljiva. Ništa novo oni nisu ubacili od sadržaja, samo su uzeli sve postojeće elemente, ponovo ih povezali i doveli u balans. To mi daje nadu za Star Wars. Da je Warhammer bio u ovom stanju pre godinu dana, siguran sam da bi i dan danas bio jako popularan, ali na žalost korporacijska pohlepa tera razvojne timove da izbacuju nedovršene bete umesto gotovih igara.

..ne znam..ne kažem da nema grinda...ja sam trenutno 33lvl, radim fire temple i ako stignem da odradim poneki quest to se tiče pve...a pravi pvp (ako uopšte postoji) nisam još iskusio jer se svodi uglavnom na stvari koje si spomenuo...videću..nadam se da će početi da nešto menjaju jer će doći do scenarija koji je warmaster spomenuo...
...a taj sw o kome pričaš?...nisam znao da izlazi neki mmo na tu temu...sada sam googlovao,to je ovaj sw:eek:ld republic?...znam da je ranije bio prilčno neuspešan galaxies...meni je interesantan i secret world i gw2 (doduše nisam igrao keca :)..) ali to sve neće skoro...

@roboto, ima pvpa ali ne u byssu ;) putovanja u heiron su jedinstvena pvp iskustva ;) Tako da lvl45+ ima dosta zanimacije sa klanjem istog lvla ;) Abyss je propao. Jedina stvar sto me je smorila u igri je bas bas bas ocajan drop rate, sad sam spao na 6mil, expert u craftovanju je preskup. Grind nije tezak ;). Nisi igrao requiem bloodymare, znao bi sta je grind koji zraci ;). Meni je grind u aionu macji kasalj.
@animagus, okani se FT-a pobogu xD najocajnija tamnica u igri xD jedino da dobijes zeleno prstenje i mindjuse koje nisu lose i to je to ;) nemoj da furas na kromede xD

****ga ja ti lepo reko da moras da se strpis do lvl 50 :)

Evo ja sam lvl 50 vec neke 2 nedelje otprilike ..... i mogu da ti kazem sad pocinje ono sto sam ovcekivao od Aiona ..... svaki dan ili napadamo fortres ili ga branimo (kad fejliosi skupe muda da dodju, a ako ne dodju oni 2 puta samo branili od balaura) znaci 100vs100 PvP .... lag i nije strasan ako podesis setovanja ili imas zver masinu :)
Pre 3 dana smo ubili nekog world bossa u core-u ..... dok smo se rokali sa 40ak elyosa koji su takodje hteli da ga ubiju.
itd itd ..... znaci .... sve kao sto sam ocekivao.

****ga ja ti lepo reko da moras da se strpis do lvl 50 :)

Nemam strpljenja za igre gde moram da grindam 3 meseca ko u rudniku da bih došao do toga da počnem da igram. Što je najgore, grind se ne završava sa 50. nivoom jer tada počinje grind za AP opremu. Kada sam shvatio da dve nedelje svako vreme za igranje provodim u elite zoni ubijajući iste NPCove i da od PVPa nema ništa, rekao sam doviđenja.

Heiron je gankfest. Asmosi upadnu kroz rift u elite zoni i ako tamo prežive, onda kreću da kruže po mapi i ubijaju usamljene igrače i uglavnom botove. Ambis je lagfest koji se svodi na to da zerg pre napada na tvrđavu upadne unutra, počisti sve koji brane, a kada tvrđava postane ranjiva i kada se stvore vrata (rofl) onda igraju PVE sa bossom.

Evo ti kontrast tome - uđem u Warhammer, kliknem da se prijavim na scenario i dok čekam da se skupe ljudi za scenario, odem u RVR zonu. Non stop neki napadi i odbrana, poliva se vrelim uljem sa zidina tvrđava, pucaju topovi i baliste, igrači jure iz najbližeg kampa i pridružuju se svima ostalima... akcija, akcija, akcija. Kada se pojavi scenario i ako nema nekog opsežnog napada/odbrane, uđem i tada igram 10 na 10 CTF, dominaciju i sl. Akcija non stop, levelujem super, ne jurim opremu, ne grindam, nema ko 30 nivoa iznad da se pojavi i da gankuje... ovde je samo pvp i zabava.

Kad uporedim tako nešto što se dešava od prvog do poslednjeg nivoa sa AION-om... pa ne znam šta da ti kažem sem - prodajem AION collectors edition, ponude na P.P. ;)

Fenris >>>>>> Abyss opremu. Bar kod sorca. Sa full fenrisom 9.7kHPa, 1.4MB i 1.4k MA, sto u prevodu znaci PWN svakoga na koga naidje. Abyss oprema za lvl50 sorca je tesko ******, jedini MB se dobija iz set bonusa, te ni 2 extra slota ne mogu to da nadoknade...

Pazi .... grind je bio uzasan ali sa ona 2 exp vikenda su sredili problem donekle :) mislim ja sam zaboo lvl 50 tad.
Farmiranje elita je bilo na lvl 40ish posle su isli undeadovi (za mene) i instance.

lvl 50 dan ide ovako ....
1. questovi za Fenris set ... kad nista ne radis ...
2. instance .... kad nadjes dobru grupu .. Dark Poeta npr ... otisao sam juce odradili B grade run i ja sam zaboo 4 itema od toga jedan zlatni engame belt
3. Siege kad su baze pod napadom branimo ili napadamo ...
4. Dredgion ... PvP nesto kao WoW arena samo bolje ... sa Balaurima ... minibossevima itd itd .... meni se svidja
5. rifting kad god hocu ima par ludaka online u legiji koji su raspolozeni :)
6. Abyss PvP .... ne mislim na rokanje low lvl igraca ... jer je to retardirano nego odes u core pa hvatas one igrace koji tamo farmiraju materijale za Fenris/Miragent opremu (ili pare i AP). Oni su svi lvl 50

Sto se tice naseg odlaska u Heiron ... ubijanje botova nikad nije bila stvar zbog koje se tamo ide .... idemo tamo da ubijamo elyose toliko da popizde i skupe se za mass PvP .... desilo se par puta kad sam isao ... fazon 30 na 30 ... tu nema laga i to je zanimljivo..... ili vam ubijamo bosseve :) to smo radili redovno jedno vreme

****ga ne znam kad si radio PvP siege .... jer bi znao da to sto si rekao ne moze da se odradi.... prosto jer svi koji napadaju bazu bivaju teleportovani kad krene siege na odredjenu udaljenost tako da fora da udjes pre ... pobijes ove koji brane i cekas bossa ne funkcionise :)

Mogu ti reci da zadnje 2 nedelje siege borbi su bile skoro kao sve obecano :) .,... 100vs100 (+) rokanje bossa dok ovi probijaju liniju odbrane sa ledja .... preuzimanje artefakta za vreme toga .... lazni napadi i odbrane itd itd. *** dok si ti igrao stvarno nije bilo zanimljivo moram da priznam.
Jedina mana ovoga je sto moram da stavljam detalje na minimum :) da bi to radilo na 30+ FPSa .... drugar koj ima i7 + 5870 nema tih problema :)

To sto kazes za warhammer ... to ti je ovde Dredgion ... ili riftovanje u neke normalne sate.

Poslednja izmena:
@animagus, okani se FT-a pobogu xD najocajnija tamnica u igri xD jedino da dobijes zeleno prstenje i mindjuse koje nisu lose i to je to ;) nemoj da furas na kromede xD

...aaa...ali hoooocu onaj kromeeeede sword!!!... :d...
...nazalost upravu si za ft...ocajna instanca ali jedina sada...ocajan xp...ocajan drop rate...mislim da sam je odradio jedno 20ak puta sigurno i nijednomnije pao nijedan legendary koji sam mogao da rollujem...ali zato imam jednog sorca sa kojim sam stalno u grupi...i manijaku je dva puta pao kromede's tome...i pokupio je onaj rotanov ring...i da...kromede's neckless....eeej srbine! :wall::wall:.. http://uk.aiononline.com/livestatus/character-legion/search?charID=130306&serverID=46
..pa ima da mi padne taj mac pa ne znam sta da ej... :bottle::bottle:...
...trenutno imam prilicno problema sa sakupljanjem love...dosta mi sporo ide...igram npr u proseku 1,5h/2h dnevno i trebalo mi je nekih 5/6 dana da sakupim bednih 400k...nikako ništa da mi se proda kod brokera...:crash:

Poslednja izmena:
pazi FT nije los ako imas dobru grupu koja ce da ga ocisti za 20min .... ja sam jednom radio sa grupom i posle svakog runa smo cekali da se otvori lock :) i samo ides na zadnjeg bossa ubijas sto manje mobova itd itd.
ali da ..... nemoj da gubis vreme za gold drop .

Nego gledam to tog sorcerera sa kojim igras .... i .... smesan je, prvo nije ni soketovao tome .... a da ne pricam da jos drzi Lumiels Wisdom .... koj sam ja izvadio cim sam poceo da igram ... jednostavno mana nije problem do 50og nivoa ..... nije ni tada ali moram non stop da spamujem potove. Jedino sto je ok jeste sto ima Curse of Roots :) i neznam koj je ***** trosio pare na crafter opremu. U svakom slucaju reci mu da soketuje tome ... da ne bude retard.

...aahhahahh :D:D:D...nije da igram stalno sa njim nego smo bas ft radili par puta pa sam ga spomenuo...dobro,dobro reci cu mu... :D

Nazad
Vrh Dno