Šta je novo?

AION

A u brate ala si ti omasio igruuuuuuuu .....

Elem ... SM je trenutno najjaca klasa u 1vs1 kao sto rece roboto, ko tvrdi drugacije .... pa ... (ajde necu da vredjam) ali trebalo bi da promene igru.

Kako tacno mozes da omasis fear ??? mislim ... mozes ako si dovoljno retardiran da nemas mag accuracy koliko treba, + ..... cak i da imasis jedan ... imas drugi .... doh.

Sorcerer moze da rokene SMa samo ako ovaj nema mozga ...... u tom slucaju mozes da ubijes bilo koga sa bilo kojom klasom.

Sto se tice tvoje price sa gladijatorima ..... evo ovako da ti postavim to ..... kad bi izgubio protiv gladjatora mog lvla sa slicnom opremom kao sto je moja .... verovatno bi prestao da igram Aion (da igram sorcerera), znaci prica da je gladijator ******* za sorcerera .... je .... hm ... smesna.

U drugu ruku assasin je tezi za sorcerera od gladijatora, mada i njih trenutno roknem ko od sale ako ne znaju da igraju.

Templar u drugu ruku zna da bude tezi protivnik ako ima odgovarajucu opremu i ako zna sta treba da radi.

PvP trenutno je ..... cudan ... ali ce se srediti kasnije na lvl 50 kad svi nabave pa .... bar lvl 50 opremu.

Ja se i dalje raspravljam sa mongoloidima iz legije koji na lvl 50 prave opremu lvl 43 .... i kao ... tripuju da su *******i .... lol.

A da odgovorim i na prvi tvoj post ..... melee klase su trenutno smesne ... dok ne nabave odgovarajucu opremu.

Ja kao sorcerer .... lagano ubijem assasina dok stojimo u melee range-u ne moram ni da ga kajtujem ... samo stojim i rokam freezing wind + melee udarac orbom .... freezing wind udara za 1800, a orb tipa 300 (700crit) i to svake 2 sec, pa ti izracunaj koliko taj assasin prezivi pored mene :) ..... ah da ... pokusava on da me rokne ... ali imam absorb shield + 5sec melee immuniti + scroll za absorb shield + AOE nuke + stun od 4 sec.

Do sad .... razvoj dogadjaja u PvP u koj sam imao protiv mele klasa je sledeci .... oni me napadnu ja krenem spam freezing wind + melee ... i posle 2 rotacije oni beze .... eto to tako ide za sad.

A voleo bih da vidim lika kog igras ;) postuj nam link ovde, da bar znam sa kim pricam.

Sine, pa ti si retardiran, drugi fear nije instant xD. Za to vreme glad ti nalupao critova ko nezdrav :). Ako ti je sin tezi od glada ubij se :). Ti od glad-a ne mozes da letis, sto te automatski sprecava da budes nadmocniji u velikoj meri :). Dok sin-a mozes slobodno da deres ne pomicuci se. Inace postovao sam link ;). Dok SM vs Sorc je samo dal ce SM uspeti da baci fear. Blind leap tu pomaze tako da ;) Jos gore ako omasi :) Koliki god da je magic accu, sanse da se omasi postoje...

Sine, omasis li jednom, glad te pojede :). Ne kazem da treba imati samo glad-a :). Svako igra po svom ukusu :). Ortaci koji su vec cap i imaju po par likova, znaju sta pricaju :).

Ja vidim da ti nemas pojma o cemu pricas ... a i ti ortaci ako ne igraju na korejskim serverima nema sanse da imaju capovane likova ... pa jos i nekoliko ... a da nisu botovali ... a svi igraci koji su botovali pojma nemaju da igraju.
Znaci mani me ortaka koji su experti ;) i imaju gomilu likova ..... lol

A sad ..... omasim jednom sta ?
Evo ja kao sorcerer mogu da ti kazem da imam ..... 4 magija za root/snare (3 instant cast) + 2 klasican CC +1 AOE stun + 1 AOE koja ima sansu da stanuje.

Sta care ja mogu da omasim ? kapiras li da ja moram da imam golog lika da bi omasio .... da se setam bez opreme pa i da razumem da imam problem sa gladijatorom.

A ovako gladijator moze da me pobedi samo ako sam naduvan ko zmaj ... imam temperaturu 41+ ..... slomio sam jednu ruku pa igram jednom i sve klikcem misem ..... ili ko zna koj nebulozni scenario.

Kazem ti .... pricas price koje su nebulozne, i totalno neosnovane ... pokazi mi lika kog imas .... sa kojim rokas sorcerere /SMove .... pa mi pokazi jednog od tih koje si maltretirao .... pa cu da ti ..... moooozda poverujem.

A ako hoces pokazi mi i likove koje ti ortaci igraju ... sa sve altovima cisto da vidim te "pro" igrace koji imaju likove na lvl 50 + altove.

Meni je to fascinantno .... jer ja licno igram previse MMO igre (dnevno nekad i po 8 sati) i lik mi je skoro lvl 47 .... sad, slazem se ja nisam igrao svaki dan od starta igre ali .... recimo 75% dana...... i ne verujem nikom ko mi dodje sa likom lvl 50 .... bez odradjenih campaign questova .... sa altom lvl 30+ da je igrao sam ... tj nije koristio bot program.

Poslednja izmena:
Sine, pa ti si retardiran, drugi fear nije instant xD. Za to vreme glad ti nalupao critova ko nezdrav :). Ako ti je sin tezi od glada ubij se :). Ti od glad-a ne mozes da letis, sto te automatski sprecava da budes nadmocniji u velikoj meri :). Dok sin-a mozes slobodno da deres ne pomicuci se. Inace postovao sam link ;). Dok SM vs Sorc je samo dal ce SM uspeti da baci fear. Blind leap tu pomaze tako da ;) Jos gore ako omasi :) Koliki god da je magic accu, sanse da se omasi postoje...

ti ocito nemas predtavu kako igre funkcionisu ....

Ko je rekao da mi je neko laksi a neko tezi .... bice kasnije tezi sin ... a sad ih obojcu ubijam lakse nego obicnog moba na livadi.

Vidim ja ko je ovde retardiran ..... kad lupetas a ne znas sta ti je dosta ..... kako te tacno gladijator sprecava da letis ????
Vidim da si glup ko noc jer ne znas da poison od assasina sprecava igraca da otvori krila .... sta ja pricam sa tobom glup si ko *****.

LOL sad vidim ti igras sorcerera ...... sta tacno ti pricas onda o gladijatorima majke ti ???? i lvl 31 si ... sta ti pricas uopste o PvPu .... ti sine video PvP nisi jos.

Poslednja izmena:
E moj sine. Ti si glup ko ***** :) Spomenuo nisam da su na korejanskim serverima ;) NA, capovani bez botovanja ;). Bas bih voleo da odigras partiju sa chazzom. Pojeo bi te :) Ti se previse kurcis, sorc ovo sorc ono, ti si svemoguc :) Sto se tice PvP-a, to sto si poceo sine moj da igras Aion kao prvi mmo, jao, pa idi spavaj :) Ja sam pvp masterovao u igrama dok si se ti jos muckao po igraonicama igrajuci kanter :) Dnevno igras po 8 sati i to je mnogo xD. Ja sam neko vreme bio no lifer sto se tice mmoa, 8h je pickin dim. Sto se tice verovanja, ja nisam pricao da sam klao ovo ono, vec ortaci sa kojima igram mmo igre godinama, i za koje ruku dajem da su jedni od najboljih pvpera mi pricaju ;). Nazalost ne mogu u ovom trenutku da igram NA verziju sa njima.. A za tvoje verovanje me zabole mudo samo tako :) Ko si ti da bi mene nesto zabolelo da li mi ti nesto verujes ili ne :)

Sinovci, u svemu tome ima istine oko te retardiranosti i mislim da ste obojica u pravu. :zgran:
Za klase u igri ne znam - ne igram AION. :d

Poslednja izmena:
E moj sine. Ti si glup ko ***** :) Spomenuo nisam da su na korejanskim serverima ;) NA, capovani bez botovanja ;). Bas bih voleo da odigras partiju sa chazzom. Pojeo bi te :) Ti se previse kurcis, sorc ovo sorc ono, ti si svemoguc :) Sto se tice PvP-a, to sto si poceo sine moj da igras Aion kao prvi mmo, jao, pa idi spavaj :) Ja sam pvp masterovao u igrama dok si se ti jos muckao po igraonicama igrajuci kanter :) Dnevno igras po 8 sati i to je mnogo xD. Ja sam neko vreme bio no lifer sto se tice mmoa, 8h je pickin dim. Sto se tice verovanja, ja nisam pricao da sam klao ovo ono, vec ortaci sa kojima igram mmo igre godinama, i za koje ruku dajem da su jedni od najboljih pvpera mi pricaju ;). Nazalost ne mogu u ovom trenutku da igram NA verziju sa njima.. A za tvoje verovanje me zabole mudo samo tako :) Ko si ti da bi mene nesto zabolelo da li mi ti nesto verujes ili ne :)

O boze ... ala si zadrt .... a verovatno si i mladji od 15 godina ....
Igrao sam igre kad ti verovatno nisi znao ni da pises.

Za razliku od tebe ja ne zivim sa roditeljima i imam posao .... tako da .... wow postigao si uspeh u zivotu sa tim igranjem igara po 20 sati, to sam ja radio sa 20 godina dok sam mogao da lelemudim.
Pricaju ti tvoji ortaci koji ako su pametni koliko i ti ..... su daleko od najboljih PvPigraca...... a .....sama cinjenica da igraju na NA serverima iz evrope dovoljno govori koliko je verodostojna tvoja prica ....
Ja tebi nista ne verujem ... i ne ocekujem da jedan toliko zadrti klinac slusa sta mu se prica ..... jer od svega sto sam napisao ti si izvukao poentu da se ja kurcim .... extra.
Zaobidji me u daljim raspravama.

Warmaster, nemoj da se ljutiš i ne nameravam da te vređam, ali stvarno pričaš nebuloze. Gladijatori su najgimp klasa za PVP zajedno sa assassinima. Za te dve klase SM ne mora da koristi fear uopšte! Testa radi sam išao u duel sa obe klase po više puta, bili smo isti nivo. Kada sam koristio fear, završio sam svaki duel sa 100% zdravlja, a kada namerno nisam hteo ceo duel da koristim fear, opet sam ih izvozao po mapi da ne mogu da mi priđu uopšte i opet sam ih pobedio, a u tom slučaju su srećni ako uspeju štit da mi skinu.

SM protiv melee klasa ima stigmu koja se zove "body root", potrebno je 0.5 sekundi da se aktivira i kada se aktivira, neprijatelj ne može da koristi ni jedan fizički napad sem autoattack-a. To ti je slično kao "silence" stigma. Rendžeri, templari, sinovi... stoje istripovani i pitaju se što ništa ne mogu da aktiviraju ne shvatajući da ih je SM onesposobio. Posle toga sledi slow, pa servanti, pa elemental, pa onda šta hoću i to je kraj igre za te klase. Ako SM omaši jednu magiju, tu je druga CC magija - recimo da prsne fear, tu su root/body root/slow-stun/Fear Shriek/Curse of fire...

Protiv SM-a imaju šanse samo Sorc i Rendžer i to ako prvi napadnu i ako te uhvate u CC-lock, a od ostalih klasa eventualno samo cleric jer ima tonu HP-a, instant 100% heal i magije sa kojima može da te napada na daljinu.

Jedina dobra klasa protiv SMa je drugi SM.

Gladijator može da dobije SMa ako je ovaj stvarno, ali stvarno duduk najgori i ako koristi samo PVE stigme (tj. ako se tripuje da je DPS klasa, a ne CC čemu je stvarno i namenjen)

p.s. A to prozivanje i lepljenje raznih epiteta kad ponestane argumenata, ostavite za neku mlađu publiku.

Poslednja izmena:
O boze ... ala si zadrt .... a verovatno si i mladji od 15 godina ....
Igrao sam igre kad ti verovatno nisi znao ni da pises.

Za razliku od tebe ja ne zivim sa roditeljima i imam posao .... tako da .... wow postigao si uspeh u zivotu sa tim igranjem igara po 20 sati, to sam ja radio sa 20 godina dok sam mogao da lelemudim.
Pricaju ti tvoji ortaci koji ako su pametni koliko i ti ..... su daleko od najboljih PvPigraca...... a .....sama cinjenica da igraju na NA serverima iz evrope dovoljno govori koliko je verodostojna tvoja prica ....
Ja tebi nista ne verujem ... i ne ocekujem da jedan toliko zadrti klinac slusa sta mu se prica ..... jer od svega sto sam napisao ti si izvukao poentu da se ja kurcim .... extra.
Zaobidji me u daljim raspravama.

Opet, nisu iz evrope i zato igraju NA verziju igre.. I da slobodno mogu reci da su jedni od najboljih pvp igraca. Jao, te fore i fazone imas 15 god ostavi za neke budale. Ja odavno radim, 15god sam odavno imao, te me se mani tih debiloznih fora.. Inace evo zaobilazim te, ali nemoj se ti prvio kaciti na moje komentare koji nisu upuceni tebi.
@Roboto, ok, ne nalazim se uvredjen, ali koliko sam gledao glad stvarno moze da bude opasan ako ima dobru opremu, jer critovi zaustavljaju cast, a dobar glad radi samo full crit u armor i oruzje te je skoro svaki udarac crit, pa je bar za sorca zeznuto.

vidim .... 15 godina si imao pre 4 godine .... ako se ne varam sto znaci da ja igram MMO igre od tvog .... 6og razreda ili tako nesto .... zato molim te pametni .... idi duckaj ga tvom drugaru koj ja najbolji PvP igrac u igri koja je startovala pre 3 meseca.
rad i 20h igranja ne idu jedno sa drugim .... da radis to bi znao.

...hey drugari..*** koja rasprava za vikend :))..
..super mi je što se piše o aionu.. :banana:
..*** koja rasprava.. :D
..daleko od toga da sam rekao da je sin jaka klasa i jedna od najjačih klasa truć truć..
@roboto, @smarac ;))..šta sam hteo da kažem o sin-u: sigurno je najteža klasa za igranje..gde moraš da znaš u kom trenutku i šta da uradiš da bi pobedio..a čak i to "šta da radiš" uglavnom nije neka rutina nego ti uglavnom zavisi od situacije..dobro rotaciju uvek otprilike otvaram na isti način..ali dalji tok borbe uglavno zavisi od...pa..od daljeg toka borbe..
..prosto treba poznavati svoju klasu i pokušati da izvučeš maximum iz nje..
..inače mislim da neko ko zna da igra ranged klasu u aionu mnogo lakše pere meleeja nego obrnuto...vidim da vas dvojica znate šta pričate jer ste znate skillove drugih klasa...
..ako mi ne padne aethertwisting može da se desi da me baš prilično lako operete.. :D
..isto tako meni je lako da ubijem nekoga ko nosi cloth ako ne zna šta radi..zar se ne slažete sa mnom?..mada je teško non stop držati stun lock..
..konkretno do sada mi je najteže bilo da ubijem clerica..mada su i temp extra *******i :d..
..a sada dajte nastavak konstruktivne rasprave :type:..

Poslednja izmena:
..ako mi ne padne aethertwisting može da se desi da me baš prilično lako operete.. :D

Da, to je najbolja osobina koju imaš protiv magova. Ako iskoristiš u pravom trenutku, to je dve magije manje u rotaciji i više vremena za tebe da skineš stone skin ;) Ni ne pokušavaj da iskoristiš osobine koje imaju stun dok ne skineš StoneSkin jer stun tada ne deluje. Mada ti treba da se čuvaš servanta koje SM može da pošalje na tebe jer su oni obična dmg magija koja brzo ugasi twisting i poploča put ka CCu :) Posle par duela sa assassinima sam naučio da prvo ide instant servant, pa onda sve ostalo i to je od prilike to.

Još bolje je kad bacim silence na assassina (nešto što nikome ne pada na pamet), pa ne može da detonira rune koje je ispisao po meni. ;)

Na svu sreću, malo ljudi zna da igra, tako da ne treba previše da strahuješ.

Što je najčudnije, nisam hteo da igram sa Assassinom jer sam mislio da je OP, a uzeo sam SMa jer sam mislio da je gimp klasa. Kako se samo sve okrenulo od izlaska igre :d

p.s. Evo mene, prekinuo sa AIONom pre dve nedelje i još uvek pišem o njemu. :bottle: Da me grind nije ubio u pojam, verovatno bih se vratio, a ovako čekam STO dok igram Dragon Age :D

Poslednja izmena:
Još bolje je kad bacim silence na assassina (nešto što nikome ne pada na pamet), pa ne može da detonira rune koje je ispisao po meni. ;)
...aaaaaaaaaa.!!..ne mogu da detoniram rune kada mi je silence bačen?!?..to nisam znao..:mad:...prokletstvo!..morali bi malo da patchuju sina ;)..

...aaaaaaaaaa.!!..ne mogu da detoniram rune kada mi je silence bačen?!?..to nisam znao..:mad:...prokletstvo!..morali bi malo da patchuju sina ;)..

Opusti se, nikome to neće da padne na pamet ;)

Ima malo koristi od bacanja silence-a na melee klase i rendžere, ali je to baš za neki tamo ekstremni PVP 1 na 1.

...eh da zaboravih..juce sam duelovao jednog sm..
..izgleda da nije bas znao sta da radi...posto sam ga dobijao tipa za 5sec sa nepunom rotacijom...mislim da mi nista hpa nije ni oduzeo...samo je jednom pobegao iz stun lock-a i pokusao da se odalji na range daljinu i to je bilo to.. :)...cak me nije ni pretvorio u drvo..doduse ne znam da li to rade sm ili sorc?

Sorc ima tree, a prepoznaćeš ih po ikonicama. Sorc ima knjigu, a SM neki glup ljubičast kvadrat. Mora da si ga dobro isprepadao kad je počeo da beži :)

....majko moja...
..duelovao sam juce jos jednog sm koji je tri nivoa ispod mene :)..
..oprao me je svaki put...
...prvi put nisam video da je digao onaj vas prokleti armor pa sam ga odmah napao i *****ao se :)..
..drugi put...buff na 3/2/1,pa hide...u fazonu sada je moj!..sačekaću da mu padne armor pa je gotov!..ali prokletinja traje 5min a moj stealth samo min :wall::wall:..i onda aj izlazim iz stelatha sa efektom iznenađenja :d i da pokusam da ga drzim u stun locku...naravno opet ništa.. :party:
..i expperiment broj tri...on da ne diže armor...krenemo borbu...ambush mi promaši :wall: i ne stunuje ga...uspem nekako jureći ga da ga ostavim na 20% hp i to je sve što sam uradio..:bottle::bottle:
...***...aj da sacekam trow shuriken i shadow walk na 45om...i da se nadam da ću :smash:...

A mozes da zamislis da je leteo :). To bi tek pranje bilo :). Kako mrzim kromede, jurim godinama ****ni zlatni orb i nikako da ispusti...

...***...aj da sacekam trow shuriken i shadow walk na 45om...i da se nadam da ću :smash:...

Ma nemaš šanse :) Dok je StoneSkin podignut ne možeš da iskoristiš stun. Treba da mu skineš recimo 950+ HP da mu padne štit, posle čega uglavnom ima još jedan da digne ako već nije počeo duel bez štita. To znači da u najgorem slučaju moraš da mu skineš oko 1900-2000HP štita pre nego što stun proradi. Za to vreme SM nema šta ne može da ti uradi :eyebrows: Šuriken možeš da iskoristiš samo dok ga držiš u onom lebdećem aether hold-u ili kako se već zove, a i za to moraš da mu skineš štit.

Stone skin traje 4 min i ima 2 min CD, što znači da je stalno podignut. Ako se šunjaš oko SM, a on zna da si tu, on može samo da nanišani samog sebe, baci sandblaster 15m AOE i ako si u dometu, razotkriće te i još će ca ti zalepi DOT.

Resistance is futile :bottle:

btw .... *****ali se ovi u NC softu ..... posle ovog patcha svima je exp oko 100% veci .... tako da danas nema spavanja !!!!

Juce sam za jedan run u Draupnir Cave-u dobio oko 50% lvla a bio sam najmanji lvl u grupi.

Posle sam probao normal mobove (koje grindam za platinum coin quest) i takodje daju duplo exp-a. Ako ovako ostane .... lvl 50 nije daleko.

Povećan je svima XP za vikend ;)

ma da ali trebalo je da bude 1-44lvl samo :) .... prvo su rekli 1-35 ... pa su im ljudi rekli ... "da li ste normalni pa problem nastaje posle" pa su zadnje sto sam video rekli 1-44 (sto je ponovo retardirano jer je najveci problem posle 44lvla.

sve u svemu zadovoljan sam :)

Ma malo je 100% bonusa :) To je i dalje supergrind kad ti normalnim putem treba oko 7-10 dana po nivou posle 40 i to ako igraš ko ludak 8h dnevno. Ko drugi posao. :-/

Ja bih bio zadovoljan da je +400% bonusa ako igraš solo i +500-600% ako igraš u grupi i da skinu one glupe kvote sa šanse da dobiješ bilo kakav predmet posle borbe sa NPC-ovima.

Ma malo je 100% bonusa :) To je i dalje supergrind kad ti normalnim putem treba oko 7-10 dana po nivou posle 40 i to ako igraš ko ludak 8h dnevno. Ko drugi posao. :-/

Ja bih bio zadovoljan da je +400% bonusa ako igraš solo i +500-600% ako igraš u grupi i da skinu one glupe kvote sa šanse da dobiješ bilo kakav predmet posle borbe sa NPC-ovima.

Pazi ... slazem se :) i dalje je to 1k+ mobova za lvl.

Mislim da bi trebali da rese to sa kvestovima, nekako .... bilo je par repetable questova koji nisu bili toliko losi za exp/vreme.

A slazem se i sa tim da bi trebali da povecaju malo sansu za gold item da padne, bar 1 svaki put kad ocistimo instancu.

Ma nemaš šanse :) Dok je StoneSkin podignut ne možeš da iskoristiš stun. Treba da mu skineš recimo 950+ HP da mu padne štit, posle čega uglavnom ima još jedan da digne ako već nije počeo duel bez štita. To znači da u najgorem slučaju moraš da mu skineš oko 1900-2000HP štita pre nego što stun proradi. Za to vreme SM nema šta ne može da ti uradi :eyebrows: Šuriken možeš da iskoristiš samo dok ga držiš u onom lebdećem aether hold-u ili kako se već zove, a i za to moraš da mu skineš štit.

Stone skin traje 4 min i ima 2 min CD, što znači da je stalno podignut. Ako se šunjaš oko SM, a on zna da si tu, on može samo da nanišani samog sebe, baci sandblaster 15m AOE i ako si u dometu, razotkriće te i još će ca ti zalepi DOT.

Resistance is futile :bottle:

:((..
..ma levelujem ga...pa šta bude...valjda će nešto popraviti.. :smoke:

Danas lvl40, dobijam silence tako da sve klase padaju pod noge :). Ukljucujuci i SM-a :)

je l ima neko da mi uzajmi par miliona kinaha?..treba mi za neki tricavi expert armor.. :) :D

Nazad
Vrh Dno