Šta je novo?

AION

Radi pod Win 7 provereno. Najverovatnije pole reinstaliranja klijenta nisi odradio preusmeravanje na EU servere, pa kada pokusas sa svijim passom da se ulogujes na USA servere dobijas tu poruku. Procesljaj tred, imas uputstvo kako da odradis preusmeravanje.

samo u launcheru na ... File - Settings - Advanced ..... stavis region .. Europe i odradis ... Consistency check :) i zavrseno

Poslednja izmena:
samo u launcheru na ... File - Settings - Advanced ..... stavis region .. Europe i odradis ... Consistency check :) i zavrseno

..da slao sam nc soft supportu mail i extra sam iznenađen ultra brzom podrškom..uradio sam ovo i radi kao sat :banana:..bar za sada..sorry mech warrioru ;)..

sorry mech warrioru ;)..

Važno da ti sada radi, ne razumem čemu izvinjavanje? Mnogo poruka na aionsource forumu o problemima sa Win7, samo sam preneo problem većine ljudi, a rešenje me iskreno ne zanima jer Win7 ne koristim ;)

Važno da ti sada radi, ne razumem čemu izvinjavanje? Mnogo poruka na aionsource forumu o problemima sa Win7, samo sam preneo problem većine ljudi, a rešenje me iskreno ne zanima jer Win7 ne koristim ;)

..ej druže nisam mislio ništa loše, stvarno..nisam želeo da zvuči ne znam ni ja kako.. ,)
..inače mi je veoma drago što postoje ljudi kod nas koji aktivno igraju aion i sa kojima mogu da komuniciram na tu temu.. :wave:

..ej ljudi..je l moguć neki oblik character migrationa sa servera na server?..
..***a celo društvo mi je na spatalosu i čujem da nema više redova za čekanje..ja sam napravio lika na kahrunu baš zbog tih redova, jer ih na kahrunu uopšte nije bilo.. :/

Ja još uvek nisam video opciju za transfer likova. Pretpostavljam da će biti od novembra (nemam pojma gde sam to pročitao) i da se prvi transfer neće plaćati. Sad, videćemo šta i kako dalje. Ako se transferi budu plaćali, mislim da će cena biti oko 10$ (opet nepotvrđeno). :)

..ej ljudi..je l moguć neki oblik character migrationa sa servera na server?..
..***a celo društvo mi je na spatalosu i čujem da nema više redova za čekanje..ja sam napravio lika na kahrunu baš zbog tih redova, jer ih na kahrunu uopšte nije bilo.. :/

Buraz dodji na Spatulu..bice uskoro free server transfer :) Ok je nema redova sad i sve je kako treba...ima dosta ljudi, ali to je ok jer ces lakse naci ljude za pomoc...ima chujem i neki balkanski gild ako zelis sa nasima, ali zaboravih im ime...:/

Poslednja izmena:
Evo da se javim da napredujem, presao sam Altgar sad sam u Morheimu i peglam sve zivo, lvl21 i imam sasvim fer opremu :)

Evo da se javim da napredujem, presao sam Altgar sad sam u Morheimu i peglam sve zivo, lvl21 i imam sasvim fer opremu :)

i ja.. :D..ostalo doduše još dva bc questa i eto mene levelujem u morheimu.. :guitar:

Ja sam zapeo na 38. nivou, posto sam nedelju dana bio na 37. Sve je manje predmeta koji padnu iz grinda, pa samim tim i manje para, a sve košta mnogo više. Da ne pričam da mobovi daju malo XPa, a granica za prelazak na sledeći nivo je sve viša :) Jedini način da brzo levelujem je da soliram elite kada imam onaj bonus od odmaranja. To dođe oko 380K po mobu... al opet... 26 mil za sledeći nivo... uh.

Ne žalim se, bar više igram u grupama nego ranije. :)

p.s. Fear Shriek... keva za PVP :D

Poslednja izmena:
Haha a ja se nerviram jer mi treba 2 miliona XP poena da bih presao na lvl 22 :D
Ja sam do para lako dosao - nisam budzio vitality extraction skill i onda sam shvatio da od 10 aktivnih kvestova, 8 se zasniva na "idi i uberi mi kitu cveca" fazonu. Naravno moj skill je bio toliko nizak da sam morao da batalim kompletan Morheim i da se vratim u Altgar ne bi li uspeo da se levelujem do 110. Onda sam sve lepo prodao sto sam isharvestovao i skupila se kinta :D

Sad imam oko 1 M kinaha i cekam da predjem na level 22 da kompletno zamenim svoju opremu (koje inace ima bas dosta za lvl22) i da kupim dodatne skillove :)

Poslednja izmena:
@Roboto - i ja sam malo usporio leveling, sad sam na 39, mislio sam da doteram na 40 pa da čekam patch koji povećava XP :D. Ostali mi samo grupni questovi ali oni " najteži " sakupi 160+80+120 zlatnih značkica za 3 questa. Naravno, jedan elite 40 mob baca 1 značkicu a nas 6 u grupi = 2160 mobova za kill :crash:. Blago tebi da možeš da soliraš, moj Glad je suviše gimp klasa za takve stvari.

Generalno, uvek izaberem neku hybrid klasu i na kraju požalim jer na kraju ispada da je nepoželjan u grupama za PvE.

@Spatalos igrači - jel ima neki naš legion na Spatuli - napravio sam asmo Sorc-a pa bih da se priključim nekoj ekipi... Level 24 za sada ali lepo napreduje - prava grind mašina :).

@Roboto - i ja sam malo usporio leveling, sad sam na 39, mislio sam da doteram na 40 pa da čekam patch koji povećava XP :D. Ostali mi samo grupni questovi ali oni " najteži " sakupi 160+80+120 zlatnih značkica za 3 questa. Naravno, jedan elite 40 mob baca 1 značkicu a nas 6 u grupi = 2160 mobova za kill :crash:. Blago tebi da možeš da soliraš, moj Glad je suviše gimp klasa za takve stvari.

E za te lvl40 elite imamo neki dodatni quest za zlatne znacke. Ubijes oko 20 normalnih mobova u toj elite zoni (kupiš neke glupe kante sa vodom koje ostanu iza njih lol) i dobijes 10 znacaka i oko 100K XPa. Ti obični idu poprilično lako, tako da 160 značaka za neku super plavu ogrlicu i ne deluje tako nemoguće.

Ako juriš značke, radi taj repeatable quest. Ako juriš XP, tebi preostaje samo instance da radiš na žalost.

Prava šteta što nismo svi na jednom serveru. Sigurno bi bilo mnogo zanimljivije ;)

Generalno, uvek izaberem neku hybrid klasu i na kraju požalim jer na kraju ispada da je nepoželjan u grupama za PvE.

Ovaj spiritmaster je katastrofa za grupni PVE jer nije prava DPS klasa, dok je poprilično ok za solo PVE. Mislim, može on da bude super i u grupnim PVE varijantama, ali onda mora da stavi neke stigme čime žrtvuje svu svoju upotrebljivost u PVPu. U PVPu je prva liga (sa CC stigmama) i u 1v1 i u zerg vs zerg varijantama, samo vidim da slabo ko zna da ga koristi :) Na svu sreću :D Svi se lože na što veći DPS pa posle kukaju po forumima "nerf fear, nerf fear" kad taj DPS ne mogu da iskoriste :D

Poslednja izmena:
E za te lvl40 elite imamo neki dodatni quest za zlatne znacke. Ubijes oko 20 normalnih mobova u toj elite zoni (kupiš neke glupe kante sa vodom koje ostanu iza njih lol) i dobijes 10 znacaka i oko 100K XPa. Ti obični idu poprilično lako, tako da 160 značaka za neku super plavu ogrlicu i ne deluje tako nemoguće.

Ako juriš značke, radi taj repeatable quest. Ako juriš XP, tebi preostaje samo instance da radiš na žalost.

Prava šteta što nismo svi na jednom serveru. Sigurno bi bilo mnogo zanimljivije ;)

Ovaj spiritmaster je katastrofa za grupni PVE jer nije prava DPS klasa, dok je poprilično ok za solo PVE. Mislim, može on da bude super i u grupnim PVE varijantama, ali onda mora da stavi neke stigme čime žrtvuje svu svoju upotrebljivost u PVPu. U PVPu je prva liga (sa CC stigmama) i u 1v1 i u zerg vs zerg varijantama, samo vidim da slabo ko zna da ga koristi :) Na svu sreću :D Svi se lože na što veći DPS pa posle kukaju po forumima "nerf fear, nerf fear" kad taj DPS ne mogu da iskoriste :D

Eto znao sam 20 ****** sa normalnih mobova da bi dobio 10 Leparthist Oath note-a ..... Asmodijanci treba da skupe ..... 60 ..... uh.

Nego ne zalecite se sa tim questovima jer realno ... npr meni samo jedan daje dobar item ostali su ******, a povrh svega .... te Oath-ove i one Mist mane dlake .... (za cizme) sam sve prodao :) po 12k komad ..... uzeo sam preko 500k samo od toga, a imam i cizme .... i pomogao sam ortaku da skupi za cizme.

Pa rekoh ja da je SM klasicno predrkan za PvP ..... ko zna da igra ..... lol neunistiv je.

E nego ..... zaboo sam lvl 40 i sinoc sam otisao u onaj Steel Rake piratski brod (instanca).
Znaci ..... video sam svakakve inztance u MMo igrama, ali ono je stvarno extra, prvo .... velika instanca ..... kad kazem velika, znaci full grupi treba jedno 6 sati da je ocisti (uz preskakanje mobova koji nisu na putu do bossa) hm mozda i vise od 6h nisam siguran jer sam se prikljucio kad je prvi dek bio ociscen.

Tipa .... poredeci je sa WoW instancom ... rekao bih ... veca od Serpentshine Cave, a mobova ..... a bossova ... koliko hoces, + bacaju lepu opremu, + zanimljivi su extra za igranje ..... i svi koji su govorili da je tank and spank mogu da se pokriju usima i odu u cosak jer svaki boss zahteva drugaciju taktiku (ok ima tank and spank par kom ... ali toga ima svuda). E da najbolje od svega je sto je 6 man instanca :)

Sto se tice questova do 40 ..... sta znam ili nadjite grupu da odradite sve questove u elitnoj zoni i tako zabodete nivoe .... ili jednostavno nadjite grupu za grind tog expa sto vam treba, a skupicete i pare koje su vam vise nego neophodne :)

Eto znao sam 20 ****** sa normalnih mobova da bi dobio 10 Leparthist Oath note-a ..... Asmodijanci treba da skupe ..... 60 ..... uh.

Kada sam ponovo proverio video sam da sam pomesao nešto. I kod nas je 60. :S:

Haha a ja se nerviram jer mi treba 2 miliona XP poena da bih presao na lvl 22 :D
Ja sam do para lako dosao - nisam budzio vitality extraction skill i onda sam shvatio da od 10 aktivnih kvestova, 8 se zasniva na "idi i uberi mi kitu cveca" fazonu. Naravno moj skill je bio toliko nizak da sam morao da batalim kompletan Morheim i da se vratim u Altgar ne bi li uspeo da se levelujem do 110. Onda sam sve lepo prodao sto sam isharvestovao i skupila se kinta :D

Sad imam oko 1 M kinaha i cekam da predjem na level 22 da kompletno zamenim svoju opremu (koje inace ima bas dosta za lvl22) i da kupim dodatne skillove :)

..isti problem.. :)
..meni je extraction vitality tek na 45 lvl..nisam ga budžio uopšte..****** ***..kao sve levelujem/levelujem...i onda na 21 nivou imam bednih 70k kinah..******.. :smash:
..i šta kažeš nabudžio si extr vit do 110?..koliko ti je vremena trebalo?..i šta, onda si prodavao kod brokera?..šta si harvestovao pa si prodavao?..aj podeli i sa ostatkom da i mi imamo milione!.. :D :bottle:

Od 51. do 130. lvl mi je trebao 1 dan :D Harvestovao sam sve zivo i nezivo i prodao u General store.

..hvala za kako postati milioner tip..javljam kako ide.. ;)
..nego kupio sam novi svet kompjutera i reko taman da vidim kako je ocenjen aion..***,al ga je kuzma ocrnio..ocena:66..

Ako mene pitas, dao mu je i previse, i iako ne cenim misljenje MK, sve zamerke su identicne kao moje i na mestu. Open beta je bila zesca prevara i navlaka, jer je do 30lvl igra jedno, a posle toga nesto sasvim drugacije.

Kuzmanović je WOW fanboj, on apsolutno sve poredi sa tim očajem. Apsolutni retardinjo koji je zaboravio svoj jezik, koji ima nebulozne kolumne i katastrofalno loše opise igara u poređenju sa nečim što je ranije pisao. Od njegovog otkrića WOWa u sve opise ubacuje termine koje je tamo naučio. Bez preterivanja, samo zbog njega sam prestao da kupujem SK koji sam pratio od 1991. godine. Još uvek imam te prve brojeve sačuvane negde koji su u poređenju sa današnjim SKom ko nebo i zemlja. Sve face su otišle odatle, ostade najgori.

AION jeste jedna stvar do 30og nivoa, a posle postaje zaista drugačija igra koja te tera da praviš grupe sa drugim ljudima. Meni se promena svidela jer je od tog nivoa počeo bolji PVP, tebi se nije svidela jer voliš PVE. Vuče, bez nekih loših stavova prema tebi (nemoj da se naljutiš što pišem ovo), ti si igrao sa PUGovima koje čine derišta. Wipe za wipeom, nindžama i svađama i nije ni čudo što si se smorio. Kada smo nas dvojica igrali, uvek je bilo super, zar ne? Pre tog perioda kada si ti batalio igru, sa sam prestao da idem u PUG grupe i pravo da ti kažem - uživam u igri! Ugasio sam regionalni chat i više me ne zanima šta pišu ta derišta i sa kim bi da se uparuju. Ti i ja smo tada napredovali mnogo brže nego većina ljudi u klanu i nismo imali sa kim da se uparujemo za instance, međutim to se promenilo sada kada je dosta novih ljudi došlo u klan. Ti si se smorio i zbog toga što si mislio da je cleric očajna klasa (jer se drugačije igra posle 25og nivoa), a ljudi razvaljuju kako dobro sada igraju sa njim i u PVEu i u PVPu... jaki su skoro ko tenkovi i praktično ih je nemoguće ubiti (sem ako nisi SM :)). Prosto neverovatno, ali leveluju brže nego ja sa spiritmasterom! Ti nisi svom clericu stavio ni jednu stigmu do 30og nivoa, imao si jako lošu opremu za svoj nivo, ubijali su te lako kao da nosiš opremu za magove i nije ni čudo što si se smorio. Nisi igri dao šansu jer kao što si rekao, postaje drugačija posle recimo 25og nivoa.

Prihvatam da ti se igra ne sviđa i to stoji jer svako ima drugačiji ukus, zaista mi je žao što si prestao da igraš, ali ne prihvatam tvoje dodatne argumente koji zaista nemaju veze sa "stanjem na terenu".

Kuzmanović je WOW fanboj, on apsolutno sve poredi sa tim očajem. Apsolutni retardinjo koji je zaboravio svoj jezik, koji ima nebulozne kolumne i katastrofalno loše opise igara u poređenju sa nečim što je ranije pisao. Od njegovog otkrića WOWa u sve opise ubacuje termine koje je tamo naučio. Bez preterivanja, samo zbog njega sam prestao da kupujem SK koji sam pratio od 1991. godine. Još uvek imam te prve brojeve sačuvane negde koji su u poređenju sa današnjim SKom ko nebo i zemlja. Sve face su otišle odatle, ostade najgori.

AION jeste jedna stvar do 30og nivoa, a posle postaje zaista drugačija igra koja te tera da praviš grupe sa drugim ljudima. Meni se promena svidela jer je od tog nivoa počeo bolji PVP, tebi se nije svidela jer voliš PVE. Vuče, bez nekih loših stavova prema tebi (nemoj da se naljutiš što pišem ovo), ti si igrao sa PUGovima koje čine derišta. Wipe za wipeom, nindžama i svađama i nije ni čudo što si se smorio. Kada smo nas dvojica igrali, uvek je bilo super, zar ne? Pre tog perioda kada si ti batalio igru, sa sam prestao da idem u PUG grupe i pravo da ti kažem - uživam u igri! Ugasio sam regionalni chat i više me ne zanima šta pišu ta derišta i sa kim bi da se uparuju. Ti i ja smo tada napredovali mnogo brže nego većina ljudi u klanu i nismo imali sa kim da se uparujemo za instance, međutim to se promenilo sada kada je dosta novih ljudi došlo u klan. Ti si se smorio i zbog toga što si mislio da je cleric očajna klasa (jer se drugačije igra posle 25og nivoa), a ljudi razvaljuju kako dobro sada igraju sa njim i u PVEu i u PVPu... jaki su skoro ko tenkovi i praktično ih je nemoguće ubiti (sem ako nisi SM :)). Prosto neverovatno, ali leveluju brže nego ja sa spiritmasterom! Ti nisi svom clericu stavio ni jednu stigmu do 30og nivoa, imao si jako lošu opremu za svoj nivo, ubijali su te lako kao da nosiš opremu za magove i nije ni čudo što si se smorio. Nisi igri dao šansu jer kao što si rekao, postaje drugačija posle recimo 25og nivoa.

Prihvatam da ti se igra ne sviđa i to stoji jer svako ima drugačiji ukus, zaista mi je žao što si prestao da igraš, ali ne prihvatam tvoje dodatne argumente koji zaista nemaju veze sa "stanjem na terenu".

Ok prvo da iskomentarisem ... MKa ..... decko je ***** ... nisam citao opis koje je sad odradio za Aion ali mislim da nema potrebe ni da citam doticni, taj lik je hvalio svaku WoW expanziju .... a mogu da se kladim da je totalni fail po pitanju stadijuma u koj je dosao i samoj igri.

Druga stvar .... ako je on istripovao da mu se ne svidja igra posle lvl 30 ..... onda sta da mu kazem ... nek se vrati WoWu i decici sa kojima ce da ubija svinje na livadi.

Aion tek blista posle lvl 30 nema vise soliranja kao pre, sve sto je dobro pada u zonama koje mozas da radis sa grupama .... jelte to je i smisao MMO igara .... grupe .... ljudi ... igraju ... zajedno .... ili ja nesto gresim ???????

Kad malo bolje pogledam WoW je .... solo igra, sve mozes solo, sve .... od 1 do 80 sve solo bez problema (za neke klase postoje mali problemi), a sto se opreme tice ... pa i to mozes solo ..... PvP oprema za honor ... odes sam i rokas po livadi neku ubogu decu.

E sad .... otisao sam u onu instancu ... Steel Rake (piratski brod), znaci bolju instancu nisam video jos u MMO igri, 6 man .... tipa 9 sati za clear (bez ubijanja svog trasha) teski bossevi ... ko je pricao da je igra tank and spank treba da se ubije macolom u glavu (svaki ima taktiku jelte), cak je i trash tezak ali smo imali 2 sorcerera pa smo se provukli :)
Gledajuci po povrsini .... rekao bih da je instanca velika kao .... hm ... Tempest Keep u WoWu .... pa na 3 nivoa :) (dobro mozda ne bas toliko ali je ****no velika)
Sto se dropova tice ni to nije bilo lose .... gomila zelenih .... par plavih ..... i jedan gold item.

Vuce ne znam sta da ti kazem .... pugove stvarno treba da biras dobro, evo ja na primer se ne libim da kikujem bilo koga iz grupe.
Prekjuce su mi tvrdili ljudi iz grupe da ne mozemo da odragimo jedan grupni quest samo nas 6 ... kao ... ljudi idu u alijansama .... LOL
Posto sam kikovao SMa koj je petom vukao mobove iz susednih soba, i posto sam malo capsovao u chatu, i preuzeo na sebe pulovanje i markiranje mobova, sve smo odradili..... i onda mi je njih 3 iz grupe vispovali .... WOW ..... you are the man .... you should be templar !!! itd itd .... e sad ... kako ja njima da objasnim da je to samo cista logika ... kako treba da se igra ?

Sreca moja imam "drugara" iz Norveske sa kojim sam igrao Anarchy Online .... sa kojim sam igrao WoW ... sa kojim sam igrao RF online itd itd, i koj ima mozga ..... i nama sve lepo ide ;)

NEgo ... da ne pljujem Kuzmu da je jadan u WoWu .... jel ima neko link ka njegovom liku na armoriju ? da mogu da komentarisem posteno.

Poslednja izmena:
MK je car baš zbog ovakvih opisa. Zašto? Zato što on ne radi kao veći deo SK-ove redakcije i 90% naših IT novinara da preiše strani review/test.

On se ne boji da da ocenu koja se razlikuje od ocena sa metacritic-a, već napiše šta mu je na duši, ne boji se da iskaže svoje mišljenje (to mu je posao) o nekoj igri kao što se bolje ljudi na ign-u.

Pa ne kontam čemu vređanje ljudi čije je mišljenje suprotno od svoga, ako neko ne trpi drugačije poglede nek negde piše svoj blog.

MK opisuje igru onako kako ju je on subjektivno doživeo (a kao što si video na ovom forumu nije on jedini ko ima takvo mišljenje o Aionu), pa nemaš osećaj kao da si njegov tekst već pročitao na 5-6 drugih mesta, niti da je uzeo onih par teza pomoću kojih razvojni tim reklamira svoju igru, i na tome gradio svoj opis.

Malo je kod nas takvih ljudi, svi se sećaju GM kutka Ranka Trifkovića, ili onog momka što je pisao kolumnu i opise za Hacker. Retki su ljudi koji shvataju šta zahteva ovakav vid novinarstva.

Poslednja izmena:
MK je car baš zbog ovakvih opisa. Zašto? Zato što on ne radi kao veći deo SK-ove redakcije i 90% naših IT novinara da preiše strani review/test.

On se ne boji da da ocenu koja se razlikuje od ocena sa metacritic-a, već napiše šta mu je na duši, ne boji se da iskaže svoje mišljenje (to mu je posao) o nekoj igri kao što se bolje ljudi na ign-u.

Pa ne kontam čemu vređanje ljudi čije je mišljenje suprotno od svoga, ako neko ne trpi drugačije poglede nek negde piše svoj blog.

MK opisuje igru onako kako ju je on subjektivno doživeo (a kao što si video na ovom forumu nije on jedini ko ima takvo mišljenje o Aionu), pa nemaš osećaj kao da si njegov tekst već pročitao na 5-6 drugih mesta, niti da je uzeo onih par teza pomoću kojih razvojni tim reklamira svoju igru, i na tome gradio svoj opis.

Malo je kod nas takvih ljudi, svi se sećaju GM kutka Ranka Trifkovića, ili onog momka što je pisao kolumnu i opise za Hacker. Retki su ljudi koji shvataju šta zahteva ovakav vid novinarstva.

lol decko je jadan ..... a jedan moj RL drugar je pisao za onaj .... hm ... kako se zvase ... bonus .... u istom fazonu, ali .... jedno 10 puta duhovitije i zabavnije.

A zapamti jednu stvar, Aion se ne svidja:

-ljudima koji su navikli sve na tacni da dobiju
-ljudima koji igraju WoW
-ljudima koji su glupi do ekstrema
-deci
-ljudima koji imaju jadne social skilove (jelte tesko je naci 5 ljudi za grupu medju 5 hiljada igraca)
-ljudima koji ..... pa ... fejluju u igricama generalno
-ljudima koji odustaju na prvoj prepreci (verovatno tako i u RL)
-i Kuzmanovicu ..... liku koj je nahvalio WoW ekspanzije kao da mu daju platu u Blizzardu a realno ... WoW je bio dobar jedino kad je izasao, i to je to (ok imao je blistave trenutke i u TBCu na pocetku)

Robota mogu da iskuliram, znam da je osetljiv kad neko dirne u "njegov" MMO :)

Ali ovaj drugi je jako nekulturan, tesko mi je da poverujem da se registrovao 2004. godine. Ali eto kutija igra casual AION pa tolerise sve izlive "emocija" u ovoj temi :)

Ja cu da iskuliram mechwariora jer mi je drugar u RL, smaraca jer je ... smarac:D
Ja sam navikao da se zabavljam dok igram, sam, i u drustvu. AION je bio sve osim zabave sa kim god sam igrao- PUG ili ne. I definitivno vise necu svracati u ovaj tread. Poz!:wave:

Ja cu da iskuliram mechwariora jer mi je drugar u RL, smaraca jer je ... smarac:D
Ja sam navikao da se zabavljam dok igram, sam, i u drustvu. AION je bio sve osim zabave sa kim god sam igrao- PUG ili ne. I definitivno vise necu svracati u ovaj tread. Poz!:wave:

Mechwarriorova igra je... Mechwarriror :) AION je meni samo raskorak od Warhammera do TOR-a ili Mechwarriroa, šta se prvo pojavi (s obzirom da mi sem ove igre više ništa ne drži pažnju).

Ja znam da će G@W teško da prihvati da nisam AION fanboj, al šta da mu radim. Ne bih da se ponavljam i jedino pametno što mogu da dodam je da argumenti ne vrede kada je ukus u pitanju. Zato i poštujem što je Vuk rekao zdravo-doviđenja igri ;) a sa druge strane mi je glupo da ja tu sad vas nešto ubeđujem kako je igra ovakva ili onakva i kako je u nekim oblastima bolja ili lošija od drugih igara. Meni se za sad sviđa, a ja brzo izgustiram igre.

I još jedna pametna stvar - MK je DANAS nula od novinara. Ne ide u korak sa vremenom, sramota koliko je nepismen i kako grčevito pokušava da se zadrži tamo gde mu više nije mesto. Prosipa neke nebuloze na koje se danas verovatno lože samo klinci od <14 godina. Nema veze tu tekst o AIONu, svi tekstovi su mu blagi užas u poslednjih par godina od kad je počeo da igra WOW. Sve mu se oko toga vrti. Još kad napiše ENIVEJZ, dođe mi da im obesim lektora.

Poslednja izmena:
uf ***...šta uradi onaj moj komentar na kuzmin review :D..
..ovoliko se nije pisalo od ob :)..

Kuzma piše odlično i uvek se zabavim čitajući njegovu kolumnu ili opis. Zbog njega primarno i kupujem SK još uvek. To što se često ne slažem sa njim nema mnogo veze :p
Daleko od toga da je nepismen, čak potpuno obrnuto.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno