Neki savet?
Sto bi rekao smarac, fali ti social skills
Ako nema nikoga odavle moraces da ces da juris strance sto ti ne preporucujem. Bez zelje da ikoga uvredim, ali velika vecina pasioniranih igraca MMO igara na zapadu spadaju u kategoriju less fortunate or less intelligent pripadnika svoje vrste a ja sam tip coveka koga nikada nije zanimalo druzenje sa (u najboljem slucaju) sebi slicnima ili glupim/zaostalim likovima. Naravno sa zenskim spolom sam uvek za druzenje, pa i virtuelno tako da uvek jurim da nadjem koju female u MMO igrama
Naravno neko ce sada reci da niko od tebe ne zahteva druzenje sa drugim igrama vec to moze da se svede na profi nivo (striktno poslovno - party, instance, raid). Medjutim realnost je drugacija, vecina ljudi su lonely i pre ili kasnije ce krenuti smaranje.
Naravno ovu moju pricu neko (vecina) ce okarakterisati kao blebetanje i reci da nema nikakve veze sa temom. Ali to je upravo srz svakog MMOa koji drzi do sebe - "socijalni" elementi ce pre ili kasnije promiliti svoju ruznu glavu
Sad mi je palo na pamet i drugo resenje tvog problema (zahvaljujuci smaracevim nadasve korisnim argumentima). Zove se klasicni grind (ono sto smarac smatra pod grind). Znaci uzmes ko Eric Cartman i ekipa da ubijas najjaces monstera koga mozes savladati bez problema sve do onog trenutka dok ne ojjacas dovoljno za sledeceg