Šta je novo?

AION

Nikad ali nikad ne bacajte fiskalni račun od igre... Ja sam dobio nevažeći key uz diablo2 i zamenio sam za dobru kopiju jer sam sačuvao fiskalni račun. Celo pakovanje koje sam prvo dobio bilo je sumljivo. Bez ikakvod uputstva, samo disk (koji mislim da je bio narezan čak jer nije imao štampu po sebi nego je bila na papiru zalepljena na disk, a i omot je delovao kao da je štampan na pljuckavcu) i cd key koji naravno nije radio..... Užas

on topic:
Koliko sam ja samo čekao ovu igru... Pratio sam je od kad je najavljena 2006- te pošto sam veliki fan Lineage-a 2 koji sam tada igrao, ovo sam doživljavao kao nekog duhovnog naslednika L2, ali nažalost ne mogu da je igram, nema se vremena. RL SUX :(

..nasao fiskalni..u zadnjem dzepu farmerki :D :guitar:...
..samo to da sredim i eto me... :laugh:

..napravio lika..poceo kao scout.. :)
..nego da li postoje neki forumi na kojima mogu da procitam malo o end-game mogucnostima klasa u aion-u,posto su opisi klasa na oficijalnom sajtu i u onoj knjizici koju sam dobio sa igrom vise nego skrti?..

Da se i ja zapljunem ...

Server: Spatalos
Rasa: Asmodian
Klasa: Cleric
Nick: Mamahpah

Javnite se da malo seckamo po bespucima Aiona.

Povlačim sve loše što sam rekao za SMa ranije. Uzeo sam da ga igram kao gimp klasu sa kojom niko neće da igra, a ono ispade zver za PVP :-devil-:

ajde ajde nemoj da se pravis mutav ;)

Svi smo znali da je SM totalno nepre****v u PvPu (osim mozda mali problem sa assasinima), + u patchu 1,6 petovi ce leteti sa tobom .... znaci jos jedan ogroman plus :). Jedino ih **** sto su nepozeljni za PvE jer im se dotovi ne stakuju ... tako da je jedan dovoljan u grupi ... a realno ne treba ti ni on, e sad u drugu ruku ... sve mozes sam da soliras ;)

Nego ... znas kako zovu Elijose u ovoj gildi u koju sam upao?

Fejlios !!!!! LOL !!!!!

Nego ... sad pogledah ... levelujes lepo svaka cast :) vec 28 :)

Poslednja izmena:
Fejlios > ASSmodians :d

Btw moj prvi Fortress Siege :

Prilozi

• Aion0004.jpg
    Aion0004.jpg
    282.4 KB · Pregleda: 153
Poslednja izmena:
ajde ajde nemoj da se pravis mutav ;)

Svi smo znali da je SM totalno nepre****v u PvPu (osim mozda mali problem sa assasinima), + u patchu 1,6 petovi ce leteti sa tobom .... znaci jos jedan ogroman plus :). Jedino ih **** sto su nepozeljni za PvE jer im se dotovi ne stakuju ... tako da je jedan dovoljan u grupi ... a realno ne treba ti ni on, e sad u drugu ruku ... sve mozes sam da soliras ;)

U closed beti mi je bio takav smor da igram sa SMom, mislio sam nikad više, a onda rekoh, aj još jednom da probam, nema šanse da su tako loši. Još gledam sve ostale šta su uzeli, najmanje Spiritmastera ima na serveru.

Odličan je, još uvek mi je problem u ambisu jer su ovi vaši EMOdijani naloženi do jaja, samo leveluju ko ludi, pa mi sve resistuju. :) Ali ako uhvatim nekog ko je na mom nivou, taj je završio karijeru ;) Juče sam hteo da isprobam koliko je jak i u areni sam se tabao protiv gladijatora i clerica, doduše samo dva nivoa ispod i... jako sam zadovoljan :-devil-:

Nego ... sad pogledah ... levelujes lepo svaka cast :) vec 28 :)

Ne žurim se nigde, levelujem samo gathering i crafting. ;) Kad budem prešao 30, računam da ću imati sve plave oklope ;)

btw, bio sam u poseti kod vas emosa pre neki dan :) Radio spy questove i dok sam ih odradio bilo je 55 mrtvih emoa, dva ambis ranka više i nešto plave opreme :)

Poslednja izmena:
Kad vec pominjete pvp i igrajuci sa assassinom prati me utisak da je klasa vrlo losa za pvp bar za sada...mislim znam da je rano tek sam 16lvl ali duelovao sam par puta i nisam zadovoljan...em je squishi (sto je ajde i za razumeti) em mi se cini da bi mu dmg trebao biti malo veci sa obzirom na poentu i ulogu same klase. Da zlo bude vece pretrazio sam raznorazne forume i nasao dosta zalbi na klasu kad je pvp u pitanju. Cisto da ne bih gubio vreme i reroll bih nesto drugo jer bih rado ucestvovao u svim segmentima igre pa ima li neko jos iskustva sa assassinom?

Poslednja izmena:
Assassin je odličan, ali je on za solo igrače i one koji znaju da igraju podmuklo. ;) Iskočiš iz senke, isečeš nekog na brzinu dok je ošamućen i odmah pališ odatle. Nema loših klasa u AIONu, samo moraš da znaš njihovu ulogu i da ih igraš kako je zamišljeno.

p.s. Igra je izbalansirana za poslednji nivo. Na nivou na kom si ti nema balansa i neke klase izgledaju previše gimp/OP.

Kad vec pominjete pvp i igrajuci sa assassinom prati me utisak da je klasa vrlo losa za pvp bar za sada...mislim znam da je rano tek sam 16lvl ali duelovao sam par puta i nisam zadovoljan...em je squishi (sto je ajde i za razumeti) em mi se cini da bi mu dmg trebao biti malo veci sa obzirom na poentu i ulogu same klase. Da zlo bude vece pretrazio sam raznorazne forume i nasao dosta zalbi na klasu kad je pvp u pitanju. Cisto da ne bih gubio vreme i reroll bih nesto drugo jer bih rado ucestvovao u svim segmentima igre pa ima li neko jos iskustva sa assassinom?

Assasin dosta zavisi od opreme a posebno od oruzja. Shto kaze Roboto, igra je balansirana za end-game pvp/pve.

kod boldovanog dela sam prestao da citam .....

..eej..sinoce u toku igre, dok sam balavio sa kolegama iz legiona, odjednom je poceo sva slova da mi ispisuje cirilicom..kao da sam prebacio tasteturu na cirilicu..***..i cackao sam po opcijama jedno pola sata i nisam mogao to da isljkucim...je l se neko susreo sa ovom gluposcu?.. :wall:

Reci svima da prestanu da pišu ćirilicom :d

..stvar se rešla sama od sebe?!.. :sceptic:

...uf..koliko sam se malo pre smorio..
..elem,levelujem assasina..i sinoc sam stigao do 10lvl i taman usao u pandemonium i tako to..uber srecan sto cu dobiti krila...kad ono medjutim...pocnem da citam assain related topice po aionsource.com forumu (da vidim sta da ocekujem u narednim nivoima kao i kakav je end game) i saznam da je assisin jedna od najtezih klasa za igranje :zgran:..nema skoro nikakve buffove (i traju vrlo kratko)..u pvpu u abyssu gde se borbe 50% odvijaju u vazduhu prakticno nema sta da trazi...mora da is pun potova..da budzis crit za koji su manastones extra skupi.....itd... :(..u svakom slucaju ne znam sta mi je ciniti?..
..da li da nastavim da ga levelujem,pa da vidim sta i kako..
..a i ako ga menjam moracu da proucim neke druge klase da vidim sta mi najvise odgovara..
..kakvi su vasi komentari na ovo?..ima li ovde assasina?..iskustva..?

..stvar se rešla sama od sebe?!.. :sceptic:

...uf..koliko sam se malo pre smorio..
..elem,levelujem assasina..i sinoc sam stigao do 10lvl i taman usao u pandemonium i tako to..uber srecan sto cu dobiti krila...kad ono medjutim...pocnem da citam assain related topice po aionsource.com forumu (da vidim sta da ocekujem u narednim nivoima kao i kakav je end game) i saznam da je assisin jedna od najtezih klasa za igranje :zgran:..nema skoro nikakve buffove (i traju vrlo kratko)..u pvpu u abyssu gde se borbe 50% odvijaju u vazduhu prakticno nema sta da trazi...mora da is pun potova..da budzis crit za koji su manastones extra skupi.....itd... :(..u svakom slucaju ne znam sta mi je ciniti?..
..da li da nastavim da ga levelujem,pa da vidim sta i kako..
..a i ako ga menjam moracu da proucim neke druge klase da vidim sta mi najvise odgovara..
..kakvi su vasi komentari na ovo?..ima li ovde assasina?..iskustva..?

I ja sam u istoj dilemi...elem znam klasa je takva kakva je znaci kad je u pitanju pvp izleces iz senke na nespremne igrace roknes ga i bezz opet u senku inace ako te spaze ides bogu na istinu. Od group pvp znaci nema nista. Open duel? Pffff...ni u snu narochito ne sa ranged nukerima. Borbe u vazduhu? Mozda...ali izuzetno tesko. :( Moj savet, uzmi drugu klasu i sacuvaj nesto od zivaca i za kasnije...

..mislim da assasin moze da bude xtra u grupi ako ima chantera pored sebe koji ce ga healovati...tada moze sa visokim crit da odnese bilo koga..
..uf..ne znam..
..bas sam imao drugaciji utisak o klasi...
..ne znam kakav je templar?..da li uopste warriori u aionu mogu da dps ili samo tenkuju?..
...i ne znam mozda gresim..ali cini mi se da je jedan od propusta aiona nedostatak hibridnih klasa..inace igra mi je fenomenalna za sada..pravo osvezenje..

e ljudi gde vas ima najvise na kom serveru ocu ja se igram malo sa vama :)

mdps klase u svim igrama su jako teške za igranje, pa tako i u AIONu. Assassin ima ulogu da ide oko glavne borbe u ambisu i da kupi zalutale ILI da igra u grupi i da pokušava da ubije lekare ili magove. Na koreanskoj top listi najboljih igrača, assassini zauzimaju najviša mesta na top listi i ima ih najviše. U closed beti ja sam imao na 16om nivou critove od po 1200! Sjajna su klasa, samo moraš da naučiš kako se igra.

Sve klase su sr*** pre 20 i nekog nivoa. Ne možeš na 10om nivou da kažeš kako je bzvz *** zbog tamo nekog QQ klinca koji nema pojma šta priča po forumima! Nema ovde OP klasa kao u ostalim igrama i zapamtite - igra je izbalansirana za endgame!

Templari su dobri tek posle 30og nivoa, do tada su samo topovsko meso. Sjajni su na kraju, ali treba izdrzati do 30og nivoa jer se jako jako sporo leveluju.

Wolf i ja smo na Telemachus serveru.

Poslednja izmena:
dodji na Castor , ceo RuR je tu i tako to.. asmodian

mdps klase u svim igrama su jako teške za igranje, pa tako i u AIONu. Assassin ima ulogu da ide oko glavne borbe u ambisu i da kupi zalutale ILI da igra u grupi i da pokušava da ubije lekare ili magove. Na koreanskoj top listi najboljih igrača, assassini zauzimaju najviša mesta na top listi i ima ih najviše. U closed beti ja sam imao na 16om nivou critove od po 1200! Sjajna su klasa, samo moraš da naučiš kako se igra.

Sve klase su sr*** pre 20 i nekog nivoa. Ne možeš na 10om nivou da kažeš kako je bzvz *** zbog tamo nekog QQ klinca koji nema pojma šta priča po forumima! Nema ovde OP klasa kao u ostalim igrama i zapamtite - igra je izbalansirana za endgame!

Templari su dobri tek posle 30og nivoa, do tada su samo topovsko meso. Sjajni su na kraju, ali treba izdrzati do 30og nivoa jer se jako jako sporo leveluju.

Wolf i ja smo na Telemachus serveru.

..hvala puno..nastavljam sa 'sinom.. :guitar:

..a ***..valjda ce ovo ispraviti..
..ej ima li nekog na kahrunu?..

Čujem već dvojica stigla do 50-tog lvl-a, igrali prosečno 16-20 sati na dan od launcha :crash:

Ja sam na Castoru, igram kao Warrior gladiator :)

LOL Na Castor-u danas se pojavio Dredgion i Heroic Balauri razvalili Siel Fort za hmm 15 min ! :D

Balaur Boss otkinuo Guradina bez problema ! :D

ha, ta dvojca sto su vec lvl 50 su klasicno botovali sve te nivoe, imamo ih i mi par na serveru sad ce lvl 50 samo sto nisu, ali zato su vidjeni nebrojeno puta kako botuju u svako doba dana i noci.

Realno ko god da si nemas 16+ sati dnevno da igras igru 20 dana, pa makar ti donosili da jedes za kompom.

Sto je najcrnje jedna jaca gilda kod nas na serveru dozvoljava da se botuje .... kako oni kazu .... "ok je da igrac botuje ako je napravio lvl 50 na kineskom serveru".... LOL

"ok je da igrac botuje ako je napravio lvl 50 na kineskom serveru".... LOL

:laugh: Koja je to gilda? Ovde možeš slobodno da napišeš :)

Ja sam ih video par puta na našem serveru, smaraju. Posle se pojave na AH i spuste cene svima živima sa svim zalihama što su nakupili.

Inače, imam onu powerleveling knjigu što prodaju za 298€ :D Lik neki naš okačio na rapid :) Glupost neviđena. Ja mislim da to samo naloženi klinci koriste.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno