Šta je novo?

AION

Sta mislite o spirit masteru? Kakvo je ostecenje u stanju da napravi na protivnickom igracu? Da li moze naneti snazno "burst" ostecenje? Da li je dobar u PVPu?

Poslednja izmena:
Spritmaster je trenutno naj-gimp klasa jer se elementali koje dozove lako zagube, ne lete i loše reaguju na komande, a DOTovi od više spritmastera se ne preklapaju što ih tera u solo vode. On nema burst već se oslanja na DOT (damage over time). Dobar je u PVPu trenutno samo zbog fear magije, ali je za solo PVE igrača najbolji izbor jer može sam da se izbori sa skoro svim situacijama, a i veoma brzo grinduje. Od novog patcha 1.6 će postati mnogo bolji, ali treba čekati dotle.

Ako hoćeš burst na daljinu, onda biraj rangera ili sorcerera.

Poslednja izmena:
Slazem se sa robotom..igrao sam SM celo vreme u OB i samo moram da kazem da nisam imao iskustava da me element ispali..bas nikad mi se to nije desilo. jedino bi dodao da je nesto neizdrzljiviji od ostalih klasa u situacijama kad ti creepovi pridju..onda bi ti bolje bilo da znas sta radis :D

Navala

navala.jpg

Još je ok ovde kao Elyos. Na drugim serverima su redovi po 2000 ljudi za Asmodijane :bottle:

Poslednja izmena:
heheheh al najvise mi se svideo counter koji se kao rapidno smanjuje i ti se ponadas..a ono kad dodje do 180/xxx..e onda pocinje bol! :S:
Inace svi zvanicni sajtovi su mrtvi vec dobrih 5-6 sati!

Poslednja izmena:
Daklem launch je bio sjajan, lag ne postoji.. puno puno ljudi...
bice ovo dobro... malo samo nekada nece da primi neku komandu, a i mish camera control
nije nesto snappy,.. sto se igre tiche ultracool bash mi je drago sto imam 5 dana pre offical launcha kad svi zivi nagrnu...

Meni je isto ok prošao launch, u 21:15 sam već bio u igri... Očekivao sam veće probleme, mada vidim da se neki baš žale zbog lag-a i queue-a... Nego, kada će aktivirati pre-order iteme ?

Meni rece buraz da se to na acc preko browsera aktivira kojem liku oces da posaljes iteme.
EDIT: ili ipak ne:
We deeply apologize, but we will not be able to distribute the digital in-game preorder items during the Head Start Program as we had promised. The in-game digital items will be available at Aion's retail launch date for your region.

Poslednja izmena:
Headstart je limitiran na lvl 30 ;) Taman kad počne igra da neki od vas dobiju CE krila. Ja neću ni da pokušavam da se forsiram da dođem do lvl30 za ovih 5 dana. Do lvl 50 će sigurno trebati preko mesec dana posvećenog (u granicama normale) igranja.

Juče se lag desio na 1 min samo za celo veče. Ljudi na sve strane, bilo je žasu za igranje. Ne možeš da ubiješ bilo šta, a magovi kradu ubistva na svakom koraku. Danas je već podnošljivije. Jedva čekam da prođe par nedelja da se malo razrede zone.

Poslednja izmena:
Dobro sad WOW je The King of MMORPG-s, ali ja se stvarno nadam da ce AION biti bar second best :D

e pazite ako ne gasite komp ... mozete da stavite onaj stand (tezgu) za prodaju nabacite neke iteme za neke nebulozne cene i igra vas nece izbaciti, sto se tice preorder itema, ja sam uzeo danas moje dodje sve u mailbox pa uzmes sta ti treba ostalo ostavis u mailu :) kao npr krila

Poslednja izmena:
Prokleto! u civilki sam do 3..a kad se budem vrataio ima da bude ko '92 ispred prodavnice! jel sam se ja to istripovao ili je XP od mobova nesto manji?!

EDIT: pod hitno moraju da uzmu jos servera ili da podele jos kanala! ovo cekanje stvarno ubija..sad sam citao da je bilo ljudi na spatalosu koji su cekali preko 4h da udju!
EDIT2: razmatra se mogucnost ukidanja radnji sto je i realno...u pocetku ce izgleda raditi reset servera na 4-5 sati zbog igraca koji naprave radnju i odu a takvih je MNOGO! a drugo nema potrebe za radnjama...postoji aukcija koja savrseno radi.

Poslednja izmena:
to za servere setoji ... trebace jos ... ali tako je u svakom velikom MMOu na pocetku.

Sto se radnji tice bilo bi glupo da ih ukinu samo iz razloga sto su idealne za profdaju u zonama van grada, e sad to sto ljudi zloupotrebljavaju iste .... sta znam.

Ja nisam imao problem sa logovanjem osim u nedelju kad sam cekao 1:40.

Server Telemacus.

A to za resete servera ... to im je neki lik predlozio na Aionsource ... sto je mislim ... najnormalniji predlog a ne mogu da verujem da se sami nisu setili, ali u drugu ruku moze da izazove jos veca ****** jer ces svaki put posle reseta imai par hiljada ljudi koji hoce nazad ODMAH !!!!

Evo..dosao kuci..i 4h sata cekanja! ovo je im biti ogroman minus! ljudi su vec poceli da traze pare nazad!
sto jedan lik lepo napisa na aionsourcu: "sta ste vi mislili da stavite 3 francuska, 4 nemacka i samo 5 engleskih servera" a imamo celu skandinaviju, celu veliku britaniju, celu istocnu evropu i rusiju..bas je veliki propust!

Poslednja izmena:
Ja ne znam na kojim vi serverima igrate, ali se ja na Telemachus ulogujem kad hoću.

Igra je odlična, wow ne može da se poredi sa ovim ni po jednom osnovu sem po broju pretplata. Ko dupe (wow) i oko (aion).

Sitacija je takva na spatalosu konstantno ukoliko ne uletite do 11 pre podne (sto cu sutra i da uradim :D) a i na castoru i perentou..doduse nesto manja. Idi na aion-source..ljudi su bukvalno popizdeli!

Poslednja izmena:
Neka nek *****. Ako su developeri pametni pa da slushaju, u granicama realnih mogucnosti, community igra ce da bude odlicna.
Community feedback je od WoW-a napravio odlichnu igru, ali ga je zato ubrzo zatim i upropastio.

Nazad
Vrh Dno