..uf..ne znam..mada sam siguran da je tvoja kritika prilično optimalana...
..što se tiče laga nadam se da će to ispraviti..koliko se sećam i wow je prilično patio od laga u početku..
..eh sad..što se tiče gank squadova ja mislim da to konkretno nema veze sa igrom kao igrom nego sa ljudima...uvek ćeš imati low skill klinaca kojima je lakše da gankuju u grupama nego da igraju pravi pvp..
..što se tiče riftova..eh moram samo da kažem da sam ja 22lvl...(..još malo ostalo do dinga..:guitar:.)..da što se tiče riftova ja sam se tek skoro susreo sa njihovim postojanjem od kada sam počeo levelovanje u moreheimu i brusotonianu..
..i desilo se naravno da je grupa elyja uletela kroz rift i krenula sa gankovanjem..i onda se desila sledeća stvar..nas nekoliko koji smo levelovalu u zoni u blizini gde je prijavljena lokacija elyja..(mislim da nas je bilo petoro..)..smo formirali grupu odejdnom i bili smo u fazonu jurimo ih dok ne završimo sa njima..srećom po nas to je bila grupa od 6/7 prilično neorganizovanih rank9 ely soldiera..koje smo lako sredili..
..ali ceo taj osećaj jurnjave za njima u oblasti koja je ustvari matično tvoja..i zajednički cilj proterivanja njih odatle..je bio fenomenalan.. :,,:..
..eto toliko od mene..
..sada stalno gledam kada će rift da se otvori da odem da odradim one spy questove..

..nisam stigao do fortress siegova pa ne mogu da komentarisem..
..eh da..jedina stvar koja mi sada smeta je možda mali xp koje dobijam questovim i onda mi ostaje malo grinda kada završim sve questove za jedan lvl..
.toliko..
roboto,smarac,kUdtiHaEX..i svi ostali..cekam com..