Kuzmanović je WOW fanboj, on apsolutno sve poredi sa tim očajem. Apsolutni retardinjo koji je zaboravio svoj jezik, koji ima nebulozne kolumne i katastrofalno loše opise igara u poređenju sa nečim što je ranije pisao. Od njegovog otkrića WOWa u sve opise ubacuje termine koje je tamo naučio. Bez preterivanja, samo zbog njega sam prestao da kupujem SK koji sam pratio od 1991. godine. Još uvek imam te prve brojeve sačuvane negde koji su u poređenju sa današnjim SKom ko nebo i zemlja. Sve face su otišle odatle, ostade najgori.
AION jeste jedna stvar do 30og nivoa, a posle postaje zaista drugačija igra koja te tera da praviš grupe sa drugim ljudima. Meni se promena svidela jer je od tog nivoa počeo bolji PVP, tebi se nije svidela jer voliš PVE. Vuče, bez nekih loših stavova prema tebi (nemoj da se naljutiš što pišem ovo), ti si igrao sa PUGovima koje čine derišta. Wipe za wipeom, nindžama i svađama i nije ni čudo što si se smorio. Kada smo nas dvojica igrali, uvek je bilo super, zar ne? Pre tog perioda kada si ti batalio igru, sa sam prestao da idem u PUG grupe i pravo da ti kažem - uživam u igri! Ugasio sam regionalni chat i više me ne zanima šta pišu ta derišta i sa kim bi da se uparuju. Ti i ja smo tada napredovali mnogo brže nego većina ljudi u klanu i nismo imali sa kim da se uparujemo za instance, međutim to se promenilo sada kada je dosta novih ljudi došlo u klan. Ti si se smorio i zbog toga što si mislio da je cleric očajna klasa (jer se drugačije igra posle 25og nivoa), a ljudi razvaljuju kako dobro sada igraju sa njim i u PVEu i u PVPu... jaki su skoro ko tenkovi i praktično ih je nemoguće ubiti (sem ako nisi SM

). Prosto neverovatno, ali leveluju brže nego ja sa spiritmasterom! Ti nisi svom clericu stavio ni jednu stigmu do 30og nivoa, imao si jako lošu opremu za svoj nivo, ubijali su te lako kao da nosiš opremu za magove i nije ni čudo što si se smorio. Nisi igri dao šansu jer kao što si rekao, postaje drugačija posle recimo 25og nivoa.
Prihvatam da ti se igra ne sviđa i to stoji jer svako ima drugačiji ukus, zaista mi je žao što si prestao da igraš, ali ne prihvatam tvoje dodatne argumente koji zaista nemaju veze sa "stanjem na terenu".