Jedno pitanje: Da li je moguce da je za aktivaciju regularnog acc neophodno ostavljanje podataka o kreditnoj kartici?Kupio sam original i kad pokusam da unesem broj sa game activation card on mi trazi da prvo unesem podatke od kreditnoj kartici!
EDIT: OVO JE NAJGORI OBLIK LEECH-a koji sam u zivotu video! igra insistira da ostavite svoje podatke o kreditnoj karditici da bi ste uopste bili u stanju da aktivirate igru!!! Pa ovoga se ni blizard ne bi setio! Ovo je ogromno razocarenje!
Nisam imao ovaj problem ! Cisto sam ubacio timecard od 15 dana i sve radi dobro !
eee ta fora je palila za wow isto,napravis prvo acc 15d trial keyem,a onda samo ga upgradujes sa originalnim keyem i to je to,mislim da dobijes full 1,5 mesec free(ako igra ima 1 mesec free)
Hm da igram na Telemachus, Roboto dal link ka svom liku da mogu da znam koga prvo da nukujem u mass PvP-u ... ahahahahaha
e nije da se hvalim (ali se hvalim), ali vidite sta je pro lik:
http://uk.aiononline.com/characters/Telemachus/Lilit
fale me neke stvari tipa nije htela druga plava mindjusa da mi prokuje (a posle ko za inat dobijem 3 plave ali za melee za redom), i jos neke sitnice.
off : Robote novi char ti je bash hot:d
svaki mmo koji sam igrao imao je trial koji je dolazio sa originalom...kako je moguce da aion to nema?
***a onda za time card![]()
Nije to 15 dana Trial key ! Nego time card od NCsofta platio sam 9.90$ lol !
..sada sam ubacio i probao da instaliram...i naravno nece da pokrene ni autoran, jer naravno nema prokletu instalaciju..
..naravno igru sam kupio u gamS-u..i naravno sada kada sam ih zvao su mi rekli da ne znaju koliko diskova treba da ima unutra...naravno!!..i naravno ja sam nakon pregledanja one knjizice video da je za startovanje instalacije potreban dvd 1!!!!...pri cemu mi je ljubazan prodavac rekao da moram da im dam fiskalni racun da bi oni reklamirali!!...koji ja NARAVNO nemam...aaaaa!!!!!... :wall::wall::wall::wall::wall:
..i sada moram da jurim taj dvd1 posto activation code unutra uredno stoji i sve to....
...koje njesra!!!!
Ne znam ko josh stavlja cd-key direktno na cd- obichno ima nalepnica na kutijici, ili pishe u nekom od booklet-a koje si dobio. a odavde skini klient http://www.fileplanet.com/204286/200000/fileinfo/Aion-Game-Client-v1.5
..sada sam ubacio i probao da instaliram...i naravno nece da pokrene ni autoran, jer naravno nema prokletu instalaciju..
..naravno igru sam kupio u gamS-u..i naravno sada kada sam ih zvao su mi rekli da ne znaju koliko diskova treba da ima unutra...naravno!!..i naravno ja sam nakon pregledanja one knjizice video da je za startovanje instalacije potreban dvd 1!!!!...pri cemu mi je ljubazan prodavac rekao da moram da im dam fiskalni racun da bi oni reklamirali!!...koji ja NARAVNO nemam...aaaaa!!!!!... :wall::wall::wall::wall::wall:
..i sada moram da jurim taj dvd1 posto activation code unutra uredno stoji i sve to....
...koje njesra!!!!
Od pre par dana sam počeo iz početka, pošto me je smorio Templar.
Ovo mi je main - Valkyrie
Sa ovim sam do pre par dana igrao - Bullock, ali me je smorio jer nema baš mnogo svrhe od templara u PVPu.Izgubih par dana na njemu :-/ Ko zna, možda nastavim kasnije da ga levelujem.
Ja u ambis ulazim kad doteram Tailoring do 200 (trenutno je na 160) i kad napravim plavi noble setInače, ako vidiš KDS tag, to su moji, a saveznici su nam Boon Control i mislim da ovi već prže po ambisu... no-lajferi
Kada se pojavimo u Ambisu, očekujem reke suza od vas Emodijana :eyebrows:
E ***...sto sad? Guzva? Ili nema nasih? Istina da cekanje na red ubija, ali kad sam birao server na svim ENG serverima je bilo slichno vreme cekanja...pa onda sam prelistao neke forume i video da svi nasi asmodiani idu tamo..
pa .... nekako najgusci server, svi skoro otisli tamo ... ceo aionsource comunity rolao tamo .... a to sto su nasi likovi otisli tamo .... jos bolje, retko sam sretao nase ljude koji nisu pohlepni ili glupi do ekstrema, tako da se trudim da zaobilazim "nase" ljude.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari