Šta je novo?

AION

Problem predstavljaju AFK radnje jer ljudi ne mogu da se uloguju u igru zbog njih. Drugi moguć problem su boteri :) na NA serverima.

Status servera je ovde: http://kindred.aion.tv/status/

JA ne razumem sto svi kukaju ..... sta su svi ko magarci rolali na istom serveru ... pa sta su oni mislili .. da njih 50k moze odjednom da igra na istom serveru ?
To da su *****ali sa 5 ENG servera to stoji .... ali sta sad meni vise brine hoce li oni staviti jos servera kad krene igra u prodaju jer realno ne vidim kako ce novi ljudi doci na moj server :).

A to sto se zale i traze pare .... mogu da zaborave ... pa sve igre su imale taj problem ne vidim sta su ocekivali od Aiona, pa WoW je imao liste cekanja non stop ..... pa server na kom igram je imao cekanje kad je WOTLK izasao ... sve je to normalno, i sve ce se srediti vremenom.

Hm da igram na Telemachus, Roboto dal link ka svom liku da mogu da znam koga prvo da nukujem u mass PvP-u ... ahahahahaha

e nije da se hvalim (ali se hvalim), ali vidite sta je pro lik:

http://uk.aiononline.com/characters/Telemachus/Lilit

fale me neke stvari tipa nije htela druga plava mindjusa da mi prokuje (a posle ko za inat dobijem 3 plave ali za melee za redom), i jos neke sitnice.

Poslednja izmena:
Private stores nerf :
" We are bringing the servers down at 6:00AM PST (more), September 25th, for maintenance. The purpose of this downtime is to tweak the way Private Stores work. A timer of 30 minutes will be implemented to prevent these shops from being abused as a means to prevent disconnection and alleviate queues."

Malo je bezveze za legit prodavce ali verujem da je ovo samo temporary fix.

Jedno pitanje: Da li je moguce da je za aktivaciju regularnog acc neophodno ostavljanje podataka o kreditnoj kartici?Kupio sam original i kad pokusam da unesem broj sa game activation card on mi trazi da prvo unesem podatke od kreditnoj kartici!
EDIT: OVO JE NAJGORI OBLIK LEECH-a koji sam u zivotu video! igra insistira da ostavite svoje podatke o kreditnoj karditici da bi ste uopste bili u stanju da aktivirate igru!!! Pa ovoga se ni blizard ne bi setio! Ovo je ogromno razocarenje!

Poslednja izmena:
lol ozzy ko tebi drma kavez ???

Ocito da nisi igrao online igre pre ovoga, SVAKA igra to zahteva ukljucujuci i WoW, sve su zahtevale sve ce zahtevati u buducnosti, a ti ako BAS nemas karticu posalji mi PM dacu ti moju staru pa vidi jel moze.

Oni ti nece skinuti pare sa kartice odmah tek sledeci mesec.

Da li je to ok ... verovatno nije .... da li to svi rade .... da.

A ti lepo ako neces da se cimas sa tim non stop ..... odes u Rajfajsen banku ... izvadis Visa virtuon karticu i zavrsis posao (depozit od 20e uvek mora daje na kartici to dizes ako ukidas karticu) uplacujes pare na karticu kad ti treba i zavrsena prica.

Jedno pitanje: Da li je moguce da je za aktivaciju regularnog acc neophodno ostavljanje podataka o kreditnoj kartici?Kupio sam original i kad pokusam da unesem broj sa game activation card on mi trazi da prvo unesem podatke od kreditnoj kartici!
EDIT: OVO JE NAJGORI OBLIK LEECH-a koji sam u zivotu video! igra insistira da ostavite svoje podatke o kreditnoj karditici da bi ste uopste bili u stanju da aktivirate igru!!! Pa ovoga se ni blizard ne bi setio! Ovo je ogromno razocarenje!

Nisam imao ovaj problem ! Cisto sam ubacio timecard od 15 dana i sve radi dobro !

Nisam imao ovaj problem ! Cisto sam ubacio timecard od 15 dana i sve radi dobro !

eee ta fora je palila za wow isto,napravis prvo acc 15d trial keyem,a onda samo ga upgradujes sa originalnim keyem i to je to,mislim da dobijes full 1,5 mesec free(ako igra ima 1 mesec free)

eee ta fora je palila za wow isto,napravis prvo acc 15d trial keyem,a onda samo ga upgradujes sa originalnim keyem i to je to,mislim da dobijes full 1,5 mesec free(ako igra ima 1 mesec free)

Nije to 15 dana Trial key ! Nego time card od NCsofta platio sam 9.90$ lol !

svaki mmo koji sam igrao imao je trial koji je dolazio sa originalom...kako je moguce da aion to nema?
***a onda za time card :D

Hm da igram na Telemachus, Roboto dal link ka svom liku da mogu da znam koga prvo da nukujem u mass PvP-u ... ahahahahaha

e nije da se hvalim (ali se hvalim), ali vidite sta je pro lik:

http://uk.aiononline.com/characters/Telemachus/Lilit

fale me neke stvari tipa nije htela druga plava mindjusa da mi prokuje (a posle ko za inat dobijem 3 plave ali za melee za redom), i jos neke sitnice.

Od pre par dana sam počeo iz početka, pošto me je smorio Templar.
Ovo mi je main - Valkyrie

Sa ovim sam do pre par dana igrao - Bullock, ali me je smorio jer nema baš mnogo svrhe od templara u PVPu. :( Izgubih par dana na njemu :-/ Ko zna, možda nastavim kasnije da ga levelujem.

Ja u ambis ulazim kad doteram Tailoring do 200 (trenutno je na 160) i kad napravim plavi noble set ;) Inače, ako vidiš KDS tag, to su moji, a saveznici su nam Boon Control i mislim da ovi već prže po ambisu... no-lajferi :) Kada se pojavimo u Ambisu, očekujem reke suza od vas Emodijana :eyebrows:

Poslednja izmena:
I redovi su stigli i na Telemachus server....
311/311 11 min cekanja.... bas da vidimo.... :sceptic:

Subota i nedelja od 19 do 23 - čeka se po sat vremena.

Gužve su velike od official release-a na svakom serveru. Uveče je baš teško da se uđe na Castor, pre sam ulazio bez čekanja...

Ja ne znam kako vi ljudi uspevate da gurate i neki crafting pored levelovanja, ja jednostavno nemam vremena za to :crash:

off : Robote novi char ti je bash hot:d

..ej drugari..
..od danas vam se pridružujem..
..verovatno cu na castor.. ;)

..samo da srede servere..

aaaaaaaaaaaaaa!#!#@#@!#!..
..koliko diskova treba da dobijete u AION pakovanju?!
..vidim da ovde ima mesta za dva diska...ja sam sada otvorio i unutra ima samo jedna disk i to dvd2...?!?! :wall:

..sada sam ubacio i probao da instaliram...i naravno nece da pokrene ni autoran, jer naravno nema prokletu instalaciju..
..naravno igru sam kupio u gamS-u..i naravno sada kada sam ih zvao su mi rekli da ne znaju koliko diskova treba da ima unutra...naravno!!..i naravno ja sam nakon pregledanja one knjizice video da je za startovanje instalacije potreban dvd 1!!!!...pri cemu mi je ljubazan prodavac rekao da moram da im dam fiskalni racun da bi oni reklamirali!!...koji ja NARAVNO nemam...aaaaa!!!!!... :wall::wall::wall::wall::wall::mad::mad::mad::mad::mad:
..i sada moram da jurim taj dvd1 posto activation code unutra uredno stoji i sve to....
...koje njesra!!!!

svaki mmo koji sam igrao imao je trial koji je dolazio sa originalom...kako je moguce da aion to nema?
***a onda za time card :D

za tek startovane igre nikad nema triala, pa zamisli samo koliko bi ljudi nagrnulo da igra, josh plus u ovakvom trenutnom stanju servera

Nije to 15 dana Trial key ! Nego time card od NCsofta platio sam 9.90$ lol !

mozhe na PP sajt gde si to kupio? :) Stizhe samo key, da- ne dobijash fizichki karticu? ( glupo pitanje, ali ko zna, ima svakakvih :p)

EDIT:

..sada sam ubacio i probao da instaliram...i naravno nece da pokrene ni autoran, jer naravno nema prokletu instalaciju..
..naravno igru sam kupio u gamS-u..i naravno sada kada sam ih zvao su mi rekli da ne znaju koliko diskova treba da ima unutra...naravno!!..i naravno ja sam nakon pregledanja one knjizice video da je za startovanje instalacije potreban dvd 1!!!!...pri cemu mi je ljubazan prodavac rekao da moram da im dam fiskalni racun da bi oni reklamirali!!...koji ja NARAVNO nemam...aaaaa!!!!!... :wall::wall::wall::wall::wall::mad::mad::mad::mad::mad:
..i sada moram da jurim taj dvd1 posto activation code unutra uredno stoji i sve to....
...koje njesra!!!!

Ne znam ko josh stavlja cd-key direktno na cd- obichno ima nalepnica na kutijici, ili pishe u nekom od booklet-a koje si dobio. a odavde skini klient http://www.fileplanet.com/204286/200000/fileinfo/Aion-Game-Client-v1.5

Poslednja izmena:
Ne znam ko josh stavlja cd-key direktno na cd- obichno ima nalepnica na kutijici, ili pishe u nekom od booklet-a koje si dobio. a odavde skini klient http://www.fileplanet.com/204286/200000/fileinfo/Aion-Game-Client-v1.5

..pogresno sam se izrazio...naime hteo sam da napisem da activacion code stoji uredno zapakovan i da je to sve uredu...da mi je samo falio prvi disk da pokrenem instalaciju... :wall:
....skinucu sada klijent sa linka koji si mi ostavio..ali svejedno cu pokusati danas da izbunarim da mi u gameSu zamene za ok kopiju.. :)

e gde ima kod nas nc soft time cards po kojim velicinama (duzini) i cenama ajde neki info
ko je nashao.

...koje njesra!!!!

Nikad ali nikad ne bacajte fiskalni račun od igre... Ja sam dobio nevažeći key uz diablo2 i zamenio sam za dobru kopiju jer sam sačuvao fiskalni račun. Celo pakovanje koje sam prvo dobio bilo je sumljivo. Bez ikakvod uputstva, samo disk (koji mislim da je bio narezan čak jer nije imao štampu po sebi nego je bila na papiru zalepljena na disk, a i omot je delovao kao da je štampan na pljuckavcu) i cd key koji naravno nije radio..... Užas

on topic:
Koliko sam ja samo čekao ovu igru... Pratio sam je od kad je najavljena 2006- te pošto sam veliki fan Lineage-a 2 koji sam tada igrao, ovo sam doživljavao kao nekog duhovnog naslednika L2, ali nažalost ne mogu da je igram, nema se vremena. RL SUX :(

Poslednja izmena:
Od pre par dana sam počeo iz početka, pošto me je smorio Templar.
Ovo mi je main - Valkyrie

Sa ovim sam do pre par dana igrao - Bullock, ali me je smorio jer nema baš mnogo svrhe od templara u PVPu. :( Izgubih par dana na njemu :-/ Ko zna, možda nastavim kasnije da ga levelujem.

Ja u ambis ulazim kad doteram Tailoring do 200 (trenutno je na 160) i kad napravim plavi noble set ;) Inače, ako vidiš KDS tag, to su moji, a saveznici su nam Boon Control i mislim da ovi već prže po ambisu... no-lajferi :) Kada se pojavimo u Ambisu, očekujem reke suza od vas Emodijana :eyebrows:

Lepo lepo .... mada templar je ******* u PvPu koliko sam ja shvatio.... do duse spiritmaster je OP jer mozes da soliras elite bez problema.

Ja jos u Abyss nisam otisao .... mislim bio sam tamo ali nisam leteo okolo jer pokusavamo da farmiramo onu prvu instancu, pa cisto da ne dobijam exp preko toga jer sama instanca nas je digla sa 25 na 26,5 kad smo prvi put ocistili.

A imam lep tim ... Gladiator, Chanter i ja ... do sad nismo imali problema bilo sta da roknemo, pa cak i tu prvu instancu 35k expa na mobu .... 110k exp na bossu :) ah da i neki sitni abyss poeni.

Upao i ja na Aion...:)

Server: Spatalos
Rasa: Asmodian
Klasa: Assassin
Nick: Swiftblade

U OB sam bio Elyos pa sad presao u drugi tabor..igra je vrh i zaista uzivam. :)
Ajd recite ko gde igra i ima li na Spatalosu mozda planova za nasku asmo-legiju?

E ***...sto sad? Guzva? Ili nema nasih? Istina da cekanje na red ubija, ali kad sam birao server na svim ENG serverima je bilo slichno vreme cekanja...pa onda sam prelistao neke forume i video da svi nasi asmodiani idu tamo..

Poslednja izmena:
E ***...sto sad? Guzva? Ili nema nasih? Istina da cekanje na red ubija, ali kad sam birao server na svim ENG serverima je bilo slichno vreme cekanja...pa onda sam prelistao neke forume i video da svi nasi asmodiani idu tamo..

pa .... nekako najgusci server, svi skoro otisli tamo ... ceo aionsource comunity rolao tamo .... a to sto su nasi likovi otisli tamo .... jos bolje, retko sam sretao nase ljude koji nisu pohlepni ili glupi do ekstrema, tako da se trudim da zaobilazim "nase" ljude.

pa .... nekako najgusci server, svi skoro otisli tamo ... ceo aionsource comunity rolao tamo .... a to sto su nasi likovi otisli tamo .... jos bolje, retko sam sretao nase ljude koji nisu pohlepni ili glupi do ekstrema, tako da se trudim da zaobilazim "nase" ljude.

Istina...ima mnogo ljudi tamo...devojka ima chara (Elyos) na Castoru...cini mi se da je manja guzva tamo iako je i taj server dosta popularan. A to sto kazes za nase...ziva istina...:D Jesu nasi brate, ali..samo dalje..:D..anyway pitam eto da ponekad prozborim i koju na nasem iako planiram stranu legiju...

Spatalos - otišli svi u gužvu, a tamo su i svi razmaženi klinci sa Aionsource foruma.
Telemachus - fanstastična atmosfera i server pun zrelih ljudi.

Drago mi je da ipak nisam završio na Spatuli ;)

Hm...pa sta sad...tu sam gde sam. Ako posle budem resio da predjem bice valjda char transfera uz novcanu nadoknadu...

Vrh Dno