Šta je novo?

AIK Banka

Sad kad si to rekla, možda je problem što prerano primaš platu. Koliko shvatam, to je prvi radni dan u mesecu, što se u suštini kosi sa meni poznatim mehanizmom. Prijava je na mesečnom nivou, dakle jednom u mesecu možeš da se prijaviš, a najranije je možeš dobiti narednog radnog dana od prijave. Kad se sve sabere, tebi bi plata unapred prema tome mogla da najranije bude isti dan kad i sama plata, čime je potpuno obesmišljena. Zato možda i nije greška što ti se ne nudi, pa bi mogla to detaljnije da ispitaš, npr. preko mejla.

Ili možda ima još neko ko prima platu početkom meseca, a da uspeva da koristi platu unapred, tako što je dobija u prethodnom mesecu? Nečija potvrda bi sve razjasnila. U svakom slučaju, našao sam ovde nacrt ugovora, pa možeš videti kako izgleda. Tvoj slučaj se ne pominje, mada stoji da imaju diskreciono pravo da za svakoga odrede šta će mu i koliko ponuditi, kao i kada će mu je tačno isplatiti. Inače, pošto sam sad opet pročitao, mogu precizno reći da je grejs period za pokrivanje eventualnog minusa pet dana.

Juče sam poslao mailove za shoppster i ananas vaučere, danas oba stigla.

Nazad
Vrh Dno