Šta je novo?

AIK Banka

Super, još jedna dobra strana tehničkih problema, ako nije namerno. 😃 Ali po tome ispada da Advance stvarno nema ništa bolji kurs od klasičnog, makar sudeći po rođakovom slučaju.

Na sajtu se vise nigde ne pominje da srednji kurs važi samo na dan uplate tako da verujem da su tu glupost makli konačno.

Ne pominje se, pisao si već, ali u ugovorima i dalje stoji, njih nisu menjali. Ipak, šta god da je razlog promene, tj. bilo da je namerno ili slučajno, svakako je super za klijente.

Konačno je proradilo logovanje na eBanking za one koji koriste Android telefone, samo je potrebno imati instaliranu Aik mBanking 20.0.0.0.1

Radi svima stvarno sad, odlično, mada nekima kasni push notifikacija, što opet nije veliki problem, jer se u token može i ručno ući radi odobravanja prijave. Ima dosta negativnih ocena na Play prodavnici tim povodom, tako da je bilo masovno, pa su sigurno zato pogurali ispravku. Nije, inače, baš svima bilo nefunkcionalno, ja sam sve vreme mogao da se prijavim, ali verovatno je imalo veze sa verzijom operativnog sistema, jer jedini u okruženju imam Android 16, dok su svi drugi sa problemom imali neku nižu.

Mada džabe se i prijavljujem, kad mi i dalje ništa ne radi... 🤣 Utvrdili su kao da je problem sa ličnim dokumentom, sistem ne vidi moju ličnu kartu, pa otud greške o nedefinisanoj referenci, pucanje aplikacije kad pokušam da uđem u lične podatke i slično. Isti je problem i kod druge klijentkinje koju sam pominjao, s tim što njoj sistem vidi staru isteklu iz Eurobanke, što je za nijansu bolje od moje nedostajuće (greške su jasnije), ali svodi se na isto: račun je neupotrebljiv. E, sad, zašto ne uspevaju toliko dugo da poprave tu papazjaniju, stvarno mi nije jasno. Neka moja logika je da bi prosto ažuriranje dokumenta popravilo sve, ali navodno to ipak ne bi bilo rešenje, što ukazuje na dublji problem.

dobio sam onaj LIB broj preko kontakt centra. Kad pokusam da aktiviram aplikaciju kaze mi da su podaci neispravni. Broj racuna (tekuceg) i LIB. Jel radim nesto pogresno ?

dobio sam onaj LIB broj preko kontakt centra. Kad pokusam da aktiviram aplikaciju kaze mi da su podaci neispravni. Broj racuna (tekuceg) i LIB. Jel radim nesto pogresno ?
meni se ovo dešavalo, na ios aplikaciji bar mi nije radilo kad sam radio copy paste nego morao ručno da ukucam br računa. meni je do toga samo bilo

Čekamo kraj meseca da proverimo AVista štednju, da li računaju i iznose preko 200k.
S tim svakako neće biti problema, jasno je da su te evidentirali kao primaoca zarade.

Jel radim nesto pogresno ?
Zvanje kontakt centra to rešava, kako je već odgovoreno, ali evo i pune priče: ako ti je broj u MTS-u ili A1, proći će prijava ako si na mobilnim podacima, dok u ostalim slučajevima (Yettel, Wi-Fi) neće, tj. tu je poziv kontakt centru neophodan. Ovo za mobilne podatke piše i u zvaničnom uputstvu (Prilikom aktivacije aplikacije neophodna je internet konekcija sa SIM kartice koja je prijavljena u banci za elektronsko ili mobilno bankarstvo.) i to važi i za npr. Raiffeisen, koji koristi isti sistem. Da Yettel ne radi, ovi iz Aika prećutkuju u uputstvu (ali ti kažu u kontakt centru kad pozoveš, otud ja znam, jer mi je broj u Yettelu), dok kod Raiffeisena recimo i to lepo piše, pa ne bude većih iznenađenja.

meni je do toga samo bilo
Ovo je već zanimljiva informacija, nisam dosad čuo. Možda ti se slučajno kopirao i neki razmak ili nevidljivi karakter, ali eto, to je ređi problem.

vanje kontakt centra to rešava, kako je već odgovoreno, ali evo i pune priče: ako ti je broj u MTS-u ili A1, proći će prijava ako si na mobilnim podacima, dok u ostalim slučajevima (Yettel, Wi-Fi) neće, tj. tu je poziv kontakt centru neophodan. Ovo za mobilne podatke piše i u zvaničnom uputstvu (Prilikom aktivacije aplikacije neophodna je internet konekcija sa SIM kartice koja je prijavljena u banci za elektronsko ili mobilno bankarstvo.) i to važi i za npr. Raiffeisen, koji koristi isti sistem. Da Yettel ne radi, ovi iz Aika prećutkuju u uputstvu (ali ti kažu u kontakt centru kad pozoveš, otud ja znam, jer mi je broj u Yettelu), dok kod Raiffeisena recimo i to lepo piše, pa ne bude većih iznenađenja.
pitali su me da li sam u yettel mrezi ja reko' jesam ali ipak sam morao ponovo da zovem da mi privremeno omoguce aktivaciju, svasta

Nazad
Vrh Dno