Danas, ali koliko se secam uvek sam imao srednji kurs bez obzira kad kupujem evre do odredjenog iznosa.To je srednji, dakle. A kad si primio platu? Ako si danas, jasna je stvar. Ako nisi, onda je možda neki bag, a možda su i opustili stvar, ali u ugovoru stvarno piše da je samo na dan zarade.
Ja sam juče primio platu, a i danas je srednji kurs za kupovinu evra.To je srednji, dakle. A kad si primio platu? Ako si danas, jasna je stvar. Ako nisi, onda je možda neki bag, a možda su i opustili stvar, ali u ugovoru stvarno piše da je samo na dan zarade.
Da, ostaje evo meni treći dan je srednji kurs.Ja sam juče primio platu, a i danas je srednji kurs za kupovinu evra.
Ne radis nista pogresno, vec ima neki bug u njihovom sistemu. Zovni njihovu korisnicku podrsku da to rese.dobio sam onaj LIB broj preko kontakt centra. Kad pokusam da aktiviram aplikaciju kaze mi da su podaci neispravni. Broj racuna (tekuceg) i LIB. Jel radim nesto pogresno ?
meni se ovo dešavalo, na ios aplikaciji bar mi nije radilo kad sam radio copy paste nego morao ručno da ukucam br računa. meni je do toga samo bilodobio sam onaj LIB broj preko kontakt centra. Kad pokusam da aktiviram aplikaciju kaze mi da su podaci neispravni. Broj racuna (tekuceg) i LIB. Jel radim nesto pogresno ?
S tim svakako neće biti problema, jasno je da su te evidentirali kao primaoca zarade.Čekamo kraj meseca da proverimo AVista štednju, da li računaju i iznose preko 200k.
Zvanje kontakt centra to rešava, kako je već odgovoreno, ali evo i pune priče: ako ti je broj u MTS-u ili A1, proći će prijava ako si na mobilnim podacima, dok u ostalim slučajevima (Yettel, Wi-Fi) neće, tj. tu je poziv kontakt centru neophodan. Ovo za mobilne podatke piše i u zvaničnom uputstvu (Prilikom aktivacije aplikacije neophodna je internet konekcija sa SIM kartice koja je prijavljena u banci za elektronsko ili mobilno bankarstvo.) i to važi i za npr. Raiffeisen, koji koristi isti sistem. Da Yettel ne radi, ovi iz Aika prećutkuju u uputstvu (ali ti kažu u kontakt centru kad pozoveš, otud ja znam, jer mi je broj u Yettelu), dok kod Raiffeisena recimo i to lepo piše, pa ne bude većih iznenađenja.Jel radim nesto pogresno ?
Ovo je već zanimljiva informacija, nisam dosad čuo. Možda ti se slučajno kopirao i neki razmak ili nevidljivi karakter, ali eto, to je ređi problem.meni je do toga samo bilo
pitali su me da li sam u yettel mrezi ja reko' jesam ali ipak sam morao ponovo da zovem da mi privremeno omoguce aktivaciju, svastavanje kontakt centra to rešava, kako je već odgovoreno, ali evo i pune priče: ako ti je broj u MTS-u ili A1, proći će prijava ako si na mobilnim podacima, dok u ostalim slučajevima (Yettel, Wi-Fi) neće, tj. tu je poziv kontakt centru neophodan. Ovo za mobilne podatke piše i u zvaničnom uputstvu (Prilikom aktivacije aplikacije neophodna je internet konekcija sa SIM kartice koja je prijavljena u banci za elektronsko ili mobilno bankarstvo.) i to važi i za npr. Raiffeisen, koji koristi isti sistem. Da Yettel ne radi, ovi iz Aika prećutkuju u uputstvu (ali ti kažu u kontakt centru kad pozoveš, otud ja znam, jer mi je broj u Yettelu), dok kod Raiffeisena recimo i to lepo piše, pa ne bude većih iznenađenja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari