Kako je to kurs uvek negativan po moj dzep.
Bankarski kurs je maltene po definiciji loš po tebe. Šta oni zapravo urade, koliko shvatam, RSD cenu po nekom "lepom" (srednjem, kartičarskom) kursu svedu na EUR (kao što rade i za druge valute koje nisu EUR), pa onda po svom prodajnom vrate u RSD (ovo se ne bi desilo kada bi imao EUR na računu, budući da je kartica multivalutna). Nisu jedini koji to rade, ali svakako je neprijatno ako ne očekuješ to. Srednji kurs je oko 117, a prodajni oko 120, što znači da ti se svako plaćanje u inostranstvu koje je iskazano u RSD naduva otprilike 120/117 ≈ 1,025 puta. Drugim rečima, na svakih potrošenih hiljadu dinara skine ti se dodatnih 25, što je faktički 2,5% provizije, a onda na sve to nalepe dodatnu proviziju od 1% na sva plaćanja u inostranstvu. Ti si, doduše, prijavljivao veće gubitke, poput tih 500 dinara, pa ima smisla da je to nešto drugo, ali eto, makar sam ti objasnio šta su im te kursne razlike.
Edit: čisto da napomenem, bilo je ovih konverzija i pre februarskih promena, ali su tada obe bile po srednjem kursu, pa je i moglo da se desi da kursna razlika radi u tvoju korist. Primera radi, jedna kupovina sa Temua od 3.334,00 dinara je nakon knjiženja spala na 3.328,50 dinara. Takođe, refundacija (tj. korekcija cene) od nekih stotinak dinara ispala je nekoliko dinara veća nakon knjiženja. Ali to se više ne može desiti, uvek će biti suprotno, a tu je i pomenuta zvanična provizija od 1% za inostrana plaćanja.
od njih 5 samo 1 radi sa klijentima. Sve se salje na blagajnu. Trebao mi neki papir potvrda. Kaze da sacekam za blagajnu, i uzme mobilni i kucka.
Ovo, nažalost, važi i za moju lokalnu ekspozituru, prilično su inertni, čak često vraćaju klijente, ali zato znam i jednu drugu ekspozituru (susedni grad) u kojoj su super, tako da zavisi od ljudi očigledno. Doduše, i u ovoj meni najbližoj je šef uslužan, ali kontam da nešto ne štima ako je za sve sem prometa (uplate/isplate) potrebno ići kod njega. Ni blagajnici ponekad nisu voljni za rad, pa pitaju klijente zašto nisu obavili transakciju na bankomatu, hahah.
I po tome su jedinstveni.
Ja sam pod nekim utiskom da je i kod ostalih ista situacija, ali sad nešto ne uspevam da zamislim kako izgleda kod drugih...
Nemam ni jedan razlog da ostanem.
Da iskoristim priliku da pomenem da su ove sedmice najavili/uveli dve nove usluge, pa možda nekome bude zanimljivo, ako već nije video da su pomenute u opštoj temi o tekućim računima. Opisane su uz svaki paket (
Start,
Advance,
Supreme), a reč je o uslugama
Plata unapred i
Non stop štednja. Prvu sam naziv objašnjava, s tim što izgleda još nije puštena, a druga je štednja po viđenju sa NKS 5% za dinare, a 3% za evre, naravno, uz određena ograničenja, npr. račun je aktivan svega 12 meseci, a postoji i gornja granica za iznos koji može da bude na njemu.