Šta je novo?

AIK Banka

Gledao sam details ovog sajta odakle mi je stigao e-mail. Mnosto banaka je povezano sa njima pa cak j banka gde sam imao kratko vreme creditnu karticu, ali ne znam kako je zalutao moj e-mail i broj telefona kod AIK banke
Ako nije zloupotreba (njihivo surovanje) licnih podataka. I da li se moze podici tuzba ako se ustanovo zloupotreba licnih podataka?
1000138329.jpg1000138331.jpg

@Mitko Eurobank Direktna je prestala da postoji 31.3.
i u AIK banci si dobio novi broj računa:
Možda nisu sve partije ugašene pa zbog ugovornog odnosa sa Eurobank Direktnom u skladu sa obaveštenjem o pripajanju je AIK preuzela podatke i nastavila obligacioni odnos sa tobom kao sledbenica privrednog subjekta koji je pripajanjem prestao da postoji i nema osnova za tužbu.

Pisao ponovo prigovor i nakon 15 dana odgovorili da je izvršen detaljan pregled svih plaćanja Mastercard platnom karticom i da se prigovor ocenjuje kao osnovan kao i da će biti stornirana razlika između iznosa koji je trebalo biti naplaćen i iznosa koji je zaista naplaćen za nadoknadu. Sredstva će biti na raspolaganju u narednom periodu. Znači bilo je ako prođe, prošlo je. Nadam se da će to ispraviti za ubuduće.

imam 2 racuna - jedan jugobanka i jedan alfa i mesecima gledam kako sumnjivo iscure sredstva sa racuna. imam npr 10.000 platim aliexpress 1usd stanje 9.800 i slicno. da bi pre par dana posle placanja od 1000 i 500 din volsebno nestalo 200.

zvao ih. upucen mail karticarskoj sluzbi od strane operatora. sto je jos gore, oni su svesni svega toga, i nista nisu preduzeli do sada. ponasaju se po principu "ako prodje., prodje" i na kraju, i ako se sredstva vrate, a to je koliko vidim preko 1000 din mesecno, visemesecno, po racunu, niko ne garantuje da se to nece nastaviti. jer je nemoguce da smo nas dvojica jedini sa tim problemom. znaju oni dobro da se to desava. ubedljivo najgore iskustvo sa karticama za vise decenija koliko ih koristim. prosto mi je nemoguce da posalju promet i da sistemski softver za promet sabere 1+1=2,5. vise mi deluje kao delo "bozije ruke" tj uticaj spoljnog faktora.

Nazad
Vrh Dno