Cini mi se da u AoC nije tako. Ja nikada nisam gledao na igranje kao na cisto levelovanje, jednostavno sam igru igrao kao single player, ides okolo skupljas kvestove i resavas ih i za to dobijas exp poene. Neki od kvestova su bili veoma zanimljivi a neki manje. Bas kao da igram Gothic ili Witchera. Ponekad ljude oko sebe i ne primecujem, jedino u tezim misijama gde mora da ima vise ljudi. Problem u AoC je nastao oko 55lvl jer nema vise dovoljno kvestova da bi se stiglo do recimo 60lvl. Ne znam kako je na zadnjih 20lvl ali cujem da i tamo ima dosta dobrih kvestova a tu je i destiny quest line. Zato se i nadam da ce u naredni update-ovima ubaciti nove kvestove i oblasti. Mozda i u AoC-u ima raidova, battlegroudova itd, ja sam na rp-pve serveru cini mi se da tamo takvih stvari nema. Znam otprilike o cemu se radi kada stignes do 70lvl u WoW ali me je uvek cudilo kako WoW igracima to ne dosadi. Meni to deluje ko da ponavljam istu stvar svakog dana, mada kad bolje razmislim ranije sam igrao fudbal svake nedelje pa mi nije bio dosadan. Mozda se to svodi na isto.