misterno je napisao(la):i jel se zna jel ce moci na sve digitalne centrale po bgd-u i ako ne,samo da nije da mora cela centrala da se menja, jer to necu docekati.
Ivan® je napisao(la):ja mislim da to nema veze sa digitalnom centralom...vec sa necim drugim....
hocu da kazem da kol'ko sam ja razumeo, centrala i ne mora da bude digitalna...
nIce Cream je napisao(la):Ne mora da bude, ali je stvar u tome sto nece nikada instalirati opremu za DSL na staru centralu, to neka ti bude jasno![]()
Pa ubedice te telekomIvan® je napisao(la):nisi me ubedio![]()
Moso je napisao(la):Cena je bezobrazno velika jer kod Verata je bezicni 512kb 2000 dinara a ovde je skoro duplo.
dishapaun je napisao(la):tek moze da pocne da se nada ADSL-u.
dishapaun je napisao(la):Da bi se instalirao ADSL prikljucak potrebno je:
1. direktna telefonska linija tj. nema dvojnika
2. da se linija nalazi na digitalnoj centrali
3. da na liniji nema PCM, FM uredjaja (ako ste na digitalnoj centrali, a nemate protok od 56k na dial-up-u onda imate neki od gore navedenih uredjaja sto odmah znaci nema ASDL-a
4. e ko ispunjava sve ove uslove tek moze da pocne da se nada ADSL-u.
Ivan® je napisao(la):pa nije tacno, ne mora da se ima digialna centrala......druga je stvar sto ce se slucajno desiti da stavljaju samo na digitalne....inace sa tehnickog aspekta, digitalna nije obavezna
dishapaun je napisao(la):3. da na liniji nema PCM, FM uredjaja (ako ste na digitalnoj centrali, a nemate protok od 56k na dial-up-u onda imate neki od gore navedenih uredjaja sto odmah znaci nema ASDL-a
Stefan1 je napisao(la):cekaj ja imam 50.6 kbps.Nije valjda da sam na PCM ili FM prikljucku.Mislim cuo sam da kad si na PCM da imas 14.4 i sl.ali si me ti sa ovim od gore uplasio malo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari