Šta je novo?

ADSL 4 + IPtv = Telekom

Pa nigde se ne spominje da se placa 4Mb kao 1Mb samo prve godine, tako da mislim da akcija vazi za sva 24 meseca ugovora bar sto se ADSL-a tice, a IPTV je godinu dana 1 din. a posle toga redovna cena.

Mislim da je najbolje otići i proveriti.... pa odeš u suprotnu smenu, da vidiš šta će drugi radnik da kaže. Pa u drugu poslovnicu ... i onda izvučeš neki prosek ...... :) :) :) :)

Ma bio sam ja danas i uzeo 4mb/s i ipTV stari sam korisnik ADSL-a i moze bez ikakvih problema da se ode na ovu kampanju bez ikakvog raskidanja ugovora za 5min gotovo tako da otklonim svim neverim tomama nemora ono raskidanje migracioni kod i sl.

I sada net je 4mb/s a sto se tice ok IpTV djubre nevidjeno prvo sam ocekivao neku digitalnu sliku bar da je nesto za nijansu bolje kad ono isto cak i gore prebacivanje kanala treje dugo sto me najvise smara sto se mene tice posto imam prava da raskinem ugovor u roku od 15dana do 30 nisam siguran verovatno vracam ovo pozz.

Malocas sam se cuo sa call centrom, kazu mi da stari korisnici kojima je istekao ugovor mogu samo da odu i podpisu. Ja cu verovatno podpisati na godinu dana, 3 meseca dzabe i godinu dana iptv.

Hmm a jel se dobija tada i nova oprema ? (wireless ruter i td ? ) Ja sam još uvek na starom dobrom roze Havajcu MT882 ;)

Da dobija se nov wireless ruter, nov spliter,novi kablovi :) itd...nego aj posto sam totalno razocaran u ovaj ipTV jer neko zna jel se dobija nesto bolja slika kad bi se povezao tv sa tim digitalnim izlazom a ne scartom(koji kabal treba usput).
Kolko gramatickih gresaka imam u mom poslednjem postu to govori kolko sam bio besan ali smirio sam se:bottle::D

Kakav digitalni izlaz ? Pa zar ima HDMI na STBu za IPTV ? Nešto sumnjam da ima išta osim scarta i činčeva (što mu dođe na isto ;) )

E sada ste me obradovali! Danas nisam stigao ali sutra cu sa posla pravac u poslovnicu, odstojim svojih sat vremena u redu :p i 4mb comes to house ! :)

Elem nema HDMI-a! Jos uvek koristimo Amino 125 STB, a da li ce ikada biti i HD kanala to valjda niko ne zna!

Poslednja izmena:
Evo nije mi bilo tesko slikao sam pise Spdif Digital Out nije HDMI izlaz cemu sluzi on???.A povezan je preko S-video izlaza koji se pretvara u Scart taj crni kabal pored.

Prilozi

• 200920100601.jpg
    200920100601.jpg
    425.5 KB · Pregleda: 121
Poslednja izmena:
Spdif je audio izlaz.

Ljudi telekom daje osnovni paket + arena sport paket godinu dana free,e sad cuo sam da se arena paket od nove godine placa 500din,sto znaci vama kad istekne tih godinu dana free placate osnovni paket + arena paket godinu dana..sto mu dodje 824 + 500 + 1420 = 2774.

Double damn ok nisam znao thx.Znaci ko ima Lcd,Plasma Hd televizore ne ocekujte cuda razocaracete se isto kao i svaka kablovksa televizija aj da kazem da su neki kanali za dlaku bolji jer nema onog suma linijca i sl. i mozda su manje razvuceni mada to je mozda??

Da li su bile neke najave kad ce doci do HD IpTV-a ili je to vise na prici bice kad bude??

malo off topic ko je gledao HD televizuju pa dovoljno je da ste videli kako izgleda HD film ili neki materijal po ovim trznjacima gde se prodjau televizori e tako bi trebao da bude svaki kanal e to ocekujem od digitalne tv pa makar nek puste na pocetku strane kanale u toj rez a ovi nasi nek skupljaju lovu za tehnoligju.

Pazi DoG mislim da gresis jer ako si ti u pravu mene su lagali danas u Telekomu cena IpTV je 850din i to placas cele druge godine nigde bas nigde se ne pominje Arena paket od 500din u ugovoru cak i da je tako i da ti posalju racun za arena paket mislim da bi mogao da ga otkazes ali IpTV moras da placas.

Poslednja izmena:
Da li je onima koji učestvuju u ovoj promociji još uvek upaljen filmski paket (HBO + Cinemax)?

mozda su manje razvuceni mada to je mozda??

HBO i Arena idu u 16:9, ostalo je sve standarno...

Poslednja izmena:
Jeste Arena izgleda najbolje.
DoG definitivno si pogresio sad sam procitao ugovor a posle toga i pozvao call servis i ovako prve godine je IpTv besplatan sa svim kanalima koji su promo u drugoj godini se gase ostaje samo Arena 1 tj. dobijas onsnovni paket e sad ako zeli tj. ako si se bas navukao mozes da uplatis dodatne pakete i kanale znaci nema dodatne naplate.:wave:

Jeste Arena izgleda najbolje.
DoG definitivno si pogresio sad sam procitao ugovor a posle toga i pozvao call servis i ovako prve godine je IpTv besplatan sa svim kanalima koji su promo u drugoj godini se gase ostaje samo Arena 1 tj. dobijas onsnovni paket e sad ako zeli tj. ako si se bas navukao mozes da uplatis dodatne pakete i kanale znaci nema dodatne naplate.:wave:

Izvinjavam se onda na deziformaciji..
Ako je tako uzimam i ja ovih dana :D

Nemaš IPTV uz ugovor na godinu dana i 3 meseca za DŽ. Ta promocija ne uključuje IPTV.
Uz brzinu Interneta od 4Mb/s (Click 4) po ceni od 1.208 dinara mesečno koliko iznosi pretplata za paket od 1Mb/s(Click 1), u toku trajanja dvogodišnjeg ugovora, svi novi korisnici Open ADSL-a u prvih godinu dana dobijaju Osnovni Open IPTV paket programa i paket Arena Sport po simboličnoj ceni od samo 1 dinar mesečno.
Поред тога, нови корисници који су заинтересовани за коришћење само Опен АДСЛ услуге имају могућност плаћања првих 6 месечних претплата за одабрани Клик пакет по цени од по 1 динар уз уговор на 24 месеца, односно прва 3 месеца по 1 динар уз уговор на 12 месеци.
Посетите продајна места Телекома Србија, позовите 9818, или поднесите Он-лине захтев до 31. децембра и искористите ову јединствену понуду.
Цене су без ПДВ-а

Aj jedna mala pomoc googlam ali nista ne mogu da nadjem elem navodno uz daljinac IPtv-a bi trebalo neko uputsvo da se dobije sa kojim bi trebao da pronadjem kod tri xxx cifre i da mogu da kontrolisem tv uputsvo nisam dobio a ne mogu nigde na netu kod da pronadjem u pitanju je Samsung LCD 40'' 4 series tv ako neko zna nesto thx.

Aj da dodam da sam nasao Amino Remote user manual i ni jedna sifra ne radi tako da mislim da ne podrzava moj tv izgleda.E a bedak je jos veci sto imam neki daljinac univerzalni Maestro tako nesto znaci star 10godina u prevodu napravljen pre nego sto je i tv izasao i na njemu radi TV e lelekom se stisao za daljince.

Poslednja izmena:
rAMA, da slažem se da ovi sadašnji ne bi trebali da vise na vetru, ali ***. zakon tržišta.

Ovo je Srbija, :wall: nema to veze sa trzistem.:smackbum:
Al' NIKAKVE !

----------------------------------------------------------------------

Nego, jel moze ovako:
1 - Telefonski prikljucak je na lice X Y koji koristi uslugu ADSL-a Telekonja
2 - Korisnik X Y raskine ugovor sa Telekonjom za ADSL
3 - Korisnik 2 koji je, gle cuda, na istoj adresi kao korisnik X Y ..... prijavljuje se i uzima novi "JA NISAM MAJMUN" paket na broju prethodnog korisnika XY

Moze li da se izvede ova gimnastika ili je jedino resenje 11 9 za Telekonj

Poslednja izmena:
Ovo je Srbija, :wall: nema to veze sa trzistem.:smackbum:
Al' NIKAKVE !

----------------------------------------------------------------------

Nego, jel moze ovako:
1 - Telefonski prikljucak je na lice X Y koji koristi uslugu ADSL-a Telekonja
2 - Korisnik X Y raskine ugovor sa Telekonjom za ADSL
3 - Korisnik 2 koji je, gle cuda, na istoj adresi kao korisnik X Y ..... prijavljuje se i uzima novi "JA NISAM MAJMUN" paket na broju prethodnog korisnika XY

Moze li da se izvede ova gimnastika ili je jedino resenje 11 9 za Telekonj

a kako si ti to zamislio da uradis?

Sta se cudite, to sve rade da bi privukli nove korisnike.

Meni istekao ugovor pre dve ipo godine jos. Neki kazu da mozes potpisati novi ugovor. Ali, pitanje je, posto meni je istekao ugovor, a imam IPTV, kako moze onda, ima nacin?
Za ovu ponudu cisto sumnjam, jer vec imam IPTV:

capture1kc.jpg

Za ovu drugu bi trebalo da moze, jer ne ukljucuje IPTV:

capture2ug.jpg

Poslednja izmena:
Meni je malo mnogo da se vezujem na 2 godine za bilo kog provajdera. Imam paket 1Mbit za 1425din + IPTV za 1din mesečno, godinu dana. Nakon toga ću da vidim kakve će ponude da budu na tržištu, pa ću da odlučim. Pretpostavljam da će od nove godine da pogase arene i HBO u ovim paketima, pa ako oćeš sport i filmove, plati 820 dinara.

Nema potrebe za raskidanjem ugovora, mislim raskida se sam po sebi, ali odmah stupa na snagu i novi ugovor, kako je to meni u poslovnici rekla teta - radi se samo promena kampanje :D

Nema potrebe za raskidanjem ugovora, mislim raskida se sam po sebi, ali odmah stupa na snagu i novi ugovor, kako je to meni u poslovnici rekla teta - radi se samo promena kampanje :D

Da, ovako sam i ja to odradio kod nas u Subotici, razdužio stari HG510 i dobio HG520c, bukvalno za 15-20 min, koliko je i fizički trebalo da se sve to odradi, bez ikakvog čekanja, bez bilo kakvih pitanja i potpitanja "zašto" i "kako". Dakle u pitanju je samo dobra volja i lokalno "pravilo službe", ono što sam pročitao za Novi Sad i raskidanje-potpisivanje ugovora je katastrofa. Sećam se i da mi je dobrodržeća teta u korisničkom servisu rekla da se to tako radi baš zato da korisnici ne bi ostali bez porta.
Potpisao sam novi ugovor na 12 meseci, prvih 6 meseci po 1 din. (promocija za djake). Ova promocija važi još nekih 10 dana (do kraja septembra) i mislim da je najbolja varijanta za one kojima ne treba IPTV, a imaju djaka odlikaša u kući:d. Mesečno me dakle click 1 košta 715 din, što je po meni i realna cena.

Poslednja izmena:
@Xavi

Ne bi trebalo da bude nikakvih problema, u Telekomu su obicno fleksibilni kada su takve formalnosti u pitanju. :) Kao recimo sto je bila akcija kod MTS-a "isti broj mobilnog kao fiksni" uz popust od 50%, pa su mi dali broj koji sam hteo. ;)

Nego i ja sam se prijavio za ovu akciju pa javljam sta sam uradio. :) Imao sam nekih problema sa IKOM-om i jedva sam cekao da mi se pojavi odgovarajuca alternativa pa da im dam crveni karton. :-devil-:

E sada ste me obradovali! Danas nisam stigao ali sutra cu sa posla pravac u poslovnicu, odstojim svojih sat vremena u redu :p i 4mb comes to house ! :)

Elem nema HDMI-a! Jos uvek koristimo Amino 125 STB, a da li ce ikada biti i HD kanala to valjda niko ne zna!

Обавезно јави како си прошао. Ја нешто нисам оптимиста да ћемо ми у Новом Саду моћи тек тако да поништимо стари и потпишемо нови уговор. Ово са брзом процедуром је и раније могло у Београду и неким другим градовима, али код нас је благи ужас.
Надам се да грешим и да су се у међувремену опаметили ови код нас, али чисто сумњам. Раније кад сам хтео да ово одрадим, била је иста процедура као што је један од корисника већ навео. Значи мораш да раскинеш уговор, и онда да поднесеш захтев за нови. При чему од слободних портова и оних пријављених пре тебе, који су на чекању, зависи када и да ли ћеш уопште добити нови пакет.
Ја сам на Подбари, и када сам потписивао овај постојећи уговор имао сам великих проблема са слободним портовима. Чекао сам преко 2 месеца и на крају га нисам добио, док нисам повукао "везу". Тако да не бих да ризикујем да сад раскинем уговор, па да останем без нета. А нешто немам времена за смарање са узимањем МИК броја и одласком код другог провајдера.

Poslednja izmena:
Ma, šta galamite oko nečega što će dobiti samo mali broj novih korisnika Telekoma? Hajde, hoću i ja kao stari korisnik da dobijem bolje uslove!!! Ne može!:D:D:D

@miroslav70

Otkud tebi informacija da ovu uslugu ne mogu da koriste stari korisnici? Pretpostavljam da se ne može koristiti jedino ako si već koristio neku promociju i vezan si ugovorom zbog te promocije a to je i savršeno logično jer su ti oni dali nešto povoljnije da bi se ti vezao ugovorom za njih, kada ti istekne ugovor moći češ da koristiš promociju koja u tom trenutku bude važila i da potpišeš novi ugovor kojim će te oni vezati određeni period što im je i krajnji cilj. Stari korisnici koji nisu ugovorom vezani mogu da koriste ovu promociju.

@dragon.serbia

Na žalost moram da potvrdim da je i u Pančevu slična situacija kao i u Novom Sadu, naime ja sam morao da vratim opremu i oni mi oduzimaju port, podneo sam zahtev za novi ugovor u kojem dobijam 4 puta brži internet i besplatno Open IPTV i AS paket u prvih godinu dana. Sada čekam i kada mi budu dodelili novi port dolazim da potpišem ugovor i preuzmem opremu. Ovo sam uradio jer mi mnogo odgovara ova promocija i znam da u Pančevu barem do sada nije bila frka za slobodne portove pa računam da će se ovo brzo rešiti ali u svakom slučaju je jako glupo što poslovne jedinice Telekoma u pojedinim gradovima maltretiraju svoje korisnike!

Poslednja izmena:
Sad sam se vratio iz Telekomove poslovnice u UE, hteo sam da se raspitam i prijavim za ovu novu akciju IPTV + klik4, raniji ugovor mi je istekao pre oko pola godine. Ljubazna teta iz njihovog korisničkog servisa mi je rekla da im aplikacija za unos "novih" starih korisnika još ne radi kako treba, ali je primila moj zahtev i upisala ga na neki štampani obrazac. Rekla je da očekuje da će za par dana sve biti gotovo. Ostaje da sačekam... Nije bilo govora o raskidu ugovora "oduzimanju porta" i vraćanju opreme...

Poslednja izmena:
Au nisam znao da po Srbiji sve to tako glupo funkcionise mislim ja sam juce otisao bukvalno u 12h odneo star ruter potpisao ugovor sve za 15min gotovo (imao clik 1) jos mi se slihtala i zahvaljivala radnica sto sam stari korisnik (ceo fazon)dosao kuci oko 13h prikljucio novi ruter i eto 4mb/s i iptv sve radi ko podmaznano bez ikakve frke.
Stvarno neznam kakva je nauka ako neko vec ima net samo treba da ti puste brzi cemu to gasenje porta pre bih rekao da su radnici ne upuceni!!!

Nazad
Vrh Dno