Šta je novo?

ADSL 4 + IPtv = Telekom

Ja nisam uspeo da raskinem stari i potpisem novi jer nije bilo slobodnih portova u centrali.

Da sam raskinuo ugovor ostao bih bez porta i interneta na ko zna koliko vreme.

Znaci ako ima portova u centrali, moze. Ako nema, ne vredi rizikovati.

Umeš MIK pa odmah sutra dođeš u Telekom po novi ugovor.

Ово шта раде је стварно безвезе, након истека уговорене обавезе корисника отприлике ко шиша. Нема никаквих погодности.
Требало би да се угледају на мобилну телефонију односно на њихов однос према постпејд корисницима поводом продужења уговора. Кад се приближи крај уговорене обавезе на месец-2 пре, позову корисника те га обавесте да му истиче уговор и да могу да му понуде продужење уз одређене погодности типа неког новог модела фона или процентуално умањење претплате ако се не узима телефон.

Umeš MIK pa odmah sutra dođeš u Telekom po novi ugovor.

Koliko sam upoznat, ovo nije moguće. Ako hoćeš MIK, moraš kod drugog provajdera bar na mesec dana, pa onda ponovo MIK i nazad na Telekom.

Nego, meni, kao i mnogim drugima, neke stavke mi nisu baš jasne u vezi ove promocije: Da li se dobija 4Mb/s po ceni 1Mb/s ako se opredeliš za varijantu bez IPTV-a (koji se skoro sigurno plaća posle prvih godinu dana ugovora u prvoj varijanti)? Ako ovde nema 4Mb/s, onda idem na "studentsku" kampanju, koja valjda traje do 30. septembra. U svakom slučaju, utorak-sreda pravac Telekom da se detaljno raspitam iz prve ruke.

@Iv@N_SD

nazalost nije moguce. pa prvo ovo su vam dve ponude u jednoj uslugi. prva ponuda je ta da mozete da uzmete ugovor na 24 meseca i tu dobijate 4 mb po ceni 1 mb i iptv po ceni od 1 dinara za prvih 12 meseci koji ce posle isteka 12 meseci krenuti da se regularno naplacuje po punoj ceni (ko zna koja ce tada biti cena).

a druga ponuda je ta da mozete da birate ocete ugovor na 24 meseca stim da tada prvih 6 meseci su vam po 1 dinara a posle toga se napacuje click paket koji ste odabrali ili ugovor na 12 meseci stim da vam je onda prvih 3 meseca po 1 dianr a posle tog regularna cena paketa koji ste odabrali.

Tako sam i mislio. Ipak idem na studentski paket, jer mi IPTV nije potreban, a 4Mb/s svakako jesu + ugovor je na godinu dana.

A sto je s onima koji su duze od dve godine kod telekoma? Mi nismo ni pod kakvim ugovorom. Da li je moguce dobiti ovu promociju samo uz potpisivanje novog ugovora?

Mora prvo raskid ugovora, pa zahtev za novi sa određenom promocijom (negde se to odradi za pola sata, a negde cimanje od više dana uz mogućnost gubitka porta).
Ipak je najsigurnije ovako: MIK -> neki drugi provajder na mesec dana -> MIK -> nazad na Telekom.

Kakav kreeetenizam od stane menadzmenta lelekoma prema starim dugogodisnjim userima. Bezobrazluk krajne receno.

pa zato sto ljudi smo i pokusavamo na lepo da resimo nase stanje ali *** ljudi kada vidite da nece na lepo okrenite i vi vas drugi obraz pa budite malo bezobrazni. jer nevidim u cemu je toliki problem oko toga sa njihove strane?

sta njih briga ako vi raskidate ugovor i odmah nakon par sekundi podpisujete novi, koliko to moze biti tesko? njima cak treba da bude drago sto uopste hocete da podpisete novi ugovor sada dali na 12 ili 24 meseca i oni jos prave problem pa stavrno mi to nikako nije jasno. usotalom videcemo 7 decembra, jer meni tada istice ovaj ugovor pa ce da se prosetam do novosadskog telekoma na spensu pa ce da vidimo dali ce da naprave problem ili ce sve da prodje glatko.

uostalom neka vam pokazu taj pravilnik po kome vi ne mozete da isti dan da raskinete ugovor i podisete novi? jer nevidim problem ni u jednom segmentu, opremu koju vracete mozete ponovo da zaduzite, port ionako je vec prikljucen na vasem broju cak iako uzimate istu brzinu nevidim gde i sto prave toliko problem? nego je to samo izgleda do onih zenturaca sto rade po tim salterima pa kako na koju naletite dali je neka to jutro dobila kuci od muza sexa pa jos je ceo dan lepo pa joj je milo i drago da radi ili nisu dobile vise dana sexa od muzeva ili svojih svalera pa su sve nadrndane u tom slucaju pravac kod njihovih sefova pa neka vam on onda objasni u cemu je fora pa da ne moze isti dan to jest za istih 20 minuta da se sve ovo obavi.

bilo kako bilo videcu 7 decembra na cemu sam?!

Poslednja izmena:
Shto se tiche akcije po meni je i vishe nego odlichna samo velika mana je shto ih zabole bash za stare korisnike pa moramo da raskinemo ugovor da bi potpisali drugi. Meni ugovor istiche 30.10 pa cu lepo da odem, raskinem ugovor i ako budem imao srece da neostanem bez porta potpisacu ovaj novi 4mbps + IPTV.
IPTV ce mi dobro doci poshto ovaj moj lokalni kablovski provajder nema u ponudi Arena Sport i josh uvek neplanira da predje na digitalni sistem emitovanja...

Ako i kojim sluchajem nemam srece pa ostanem bez porta za ADSL, sa kablovskim operatorom josh uvek imam potpisan ugovor na 3 godine za net a koristio sam ga samo 1 godinu i 10 meseci a od kad sam uzeo ADSL kod kablovskog provajdera sam parkirao nalog koji moze da bude parkiran maximum 1 godinu pa kako god pocetkom novembra mi ukljuchuju kablovski net i moracu da ga placam koristio ga ja ili ne...

A ima li HD kanala na IPTV, mislim da ne al ajd da pitam...

Ja imao onu ponudu da probam tri meseca, pa da vratim ako neću.

Prodje mesec i po ......

I sad planiram da vratim. Pa ponovo da tražim pod ovim uslovima, 4 za 1 ..... kad već SBB neće da pruži to u Požarevcu, onda ću preko ADSLa ....

I kraj priče ......

Ja sam računao ako sad hoće da se uzme Click 4, a da se cene u sledeće 2 godine ne menjaju...

Kampanja 1: PROMOTIVNA PONUDA INTERNETA I TELEVIZIJE!

Click 4 po ceni Click 1 + IPTV

ADSL 1425,44 * 24 meseca = 34.210,56

IPTV 1,18 * 12 meseci + 825,00 * 12 meseci = 9.914,16

UKUPNO: 44.124,72

Kampanja 2: ADSL DO 6 MESECI PO 1 DINAR!

Click 4 na 24 meseca, prvih 6 meseci za 1 din

ADSL 1,18 * 6 meseci + 2.849,70 * 18 meseci = 51.301,68

UKUPNO: 51.301,68

Tako da se dobije i IPTV i niža cena, verujem da je račun dobar.

A šta bi bilo u sledećem slučaju
- Prijavi se za ovaj paket neko ko ima uslova za adsl a nema za iptv (udaljen je od centrale 4+ kilometra i max bandwith mu je 5-6Mbit) Baš me zanima kako bi taj prošao

tdejo86, a šta ako budeš morao da plaćaš i arenin paket od 500 dinara povrh osnovnog? Ne znam, nejasno je i dalje. Kad bi imali ugovor da pročitamo. Po meni je rizično vezivanje na 2 godine ma koliko primamljivo izgledalo.

Neki ljudi nikad zadovoljni. Voleo bih i ja da ima 1Gbit ko koreanci ili makar 50Mbit ko rumuni, ali trenutno u Srbiji, ovo je najbolja ponuda!

Poslednja izmena:
tdejo86, a šta ako budeš morao da plaćaš i arenin paket od 500 dinara povrh osnovnog? Ne znam, nejasno je i dalje. Kad bi imali ugovor da pročitamo. Po meni je rizično vezivanje na 2 godine ma koliko primamljivo izgledalo.

Pa računao sam ovaj paket za 850,00 Osnovni+Arena+HBO+Cinemax koji je trenutno minimalan. Ne znam da li će poskupeti, i da li se mora Arena koristiti posle ili samo osnovni. Ali koga interesuje raspitaće se.

Dosta je nejasna ova ponuda .
"svi novi korisnici Open ADSL-a u prvih godinu dana dobijaju Osnovni Open IPTV paket programa i paket Arena Sport po simboličnoj ceni od samo 1 dinar mesečno."

Da li to znači da posle prve godine plaćamo Arenu sledećih godinu dana ili ne ? Takođe na njihovom sajtu je pod odeljkom IPTV Uslovi korišćenja usluge za IPTV zasebno navedeno :

"cenu naknade Osnovnog paketa koja uključuje korišćenje paketa Osnovni + HBO + Cinemax + Arena".

To znači da je za one koji uzmu ugovor na 2 godine i 4mb interneta izbačen HBO i Cinemax ?

Malo je ovo previše konfuzno i nejasno sastavljena ponuda. Čisto sumnjam da su i operateri na 9813 ili u poslovnicama Telekoma nešto posebno obavešteni šta i kako pa ako neko dozna neka javi ovde.

Dosta je nejasna ova ponuda .
"svi novi korisnici Open ADSL-a u prvih godinu dana dobijaju Osnovni Open IPTV paket programa i paket Arena Sport po simboličnoj ceni od samo 1 dinar mesečno."

Da li to znači da posle prve godine plaćamo Arenu sledećih godinu dana ili ne ? Takođe na njihovom sajtu je pod odeljkom IPTV Uslovi korišćenja usluge za IPTV zasebno navedeno :

"cenu naknade Osnovnog paketa koja uključuje korišćenje paketa Osnovni + HBO + Cinemax + Arena".

To znači da je za one koji uzmu ugovor na 2 godine i 4mb interneta izbačen HBO i Cinemax ?

Malo je ovo previše konfuzno i nejasno sastavljena ponuda. Čisto sumnjam da su i operateri na 9813 ili u poslovnicama Telekoma nešto posebno obavešteni šta i kako pa ako neko dozna neka javi ovde.
Odlično sročeno:)
Ja bih još pitao da li je sigurno da posle prve godine klik 4 i dalje košta kao klik 1 ili se plaća puna cena?

Za 2 godine mogu da se dese neverovatne promene i 24 mesecno vezivanje ne deluje kao mudar potez.

Kod nasih operatera bilo kako izabrali (ugovor sad, sacekati pa kasnije, ili nikad) zazalicete :D

Mislim da ce u 2. godini vecina ipak placati skuplji paket svojevoljno. Jednostavno internet napreduje, za godinu dana od danas mnogo vise materijala na netu terace vas da imate brzi net...

Pazi za dve godine koliko traje ugovor 4mb/s bi trebao da bude minimum tj. po njihovom Clik1 u ponudi ADSL-a da 2012god i mi furamo 1mb joj crnih misli!!! pu pu pu

Odlično sročeno:)
Ja bih još pitao da li je sigurno da posle prve godine klik 4 i dalje košta kao klik 1 ili se plaća puna cena?

Koliko sam ja razumeo, ADSL 4mb traje 2 godine za cenu kao 1mb a IPTV je besplatan 1 god, tako bar piše na sajtu Telekoma.

Pazi za dve godine koliko traje ugovor 4mb/s bi trebao da bude minimum tj. po njihovom Clik1 u ponudi ADSL-a da 2012god i mi furamo 1mb joj crnih misli!!! pu pu pu

Ne znam, meni je studentski 4mbit/s spas u zadnji cas, 1mbit za moje potrebe, i deljenu konekciju na 2 kompa je nesnosan, posebno kriminalni upload.... ali i DL i to pricamo o surfu, nista DL. I na 4 mbit nije pozeljno da se desava DL dok se bilo sta drugo radi zato sto je UL los... anyway... 4 ipak vrsi funkciju koliko toliko uspesno... a da li ce za godinu dana videcemo... ali ako neko bude morao u 2011/12 da se vrati na 1mbit zbog manjka para za jaci paket a vezan je ugovorom, ne bih mu bio u kozi.

Ocigledno je da su se odlucili za snizavanje cena , a ne za povecanje brzine, mozda je ipak infrastruktura ogranicenje?

Vrh Dno