mozda su manje razvuceni mada to je mozda??
Jeste Arena izgleda najbolje.
DoG definitivno si pogresio sad sam procitao ugovor a posle toga i pozvao call servis i ovako prve godine je IpTv besplatan sa svim kanalima koji su promo u drugoj godini se gase ostaje samo Arena 1 tj. dobijas onsnovni paket e sad ako zeli tj. ako si se bas navukao mozes da uplatis dodatne pakete i kanale znaci nema dodatne naplate.:wave:
Uz brzinu Interneta od 4Mb/s (Click 4) po ceni od 1.208 dinara mesečno koliko iznosi pretplata za paket od 1Mb/s(Click 1), u toku trajanja dvogodišnjeg ugovora, svi novi korisnici Open ADSL-a u prvih godinu dana dobijaju Osnovni Open IPTV paket programa i paket Arena Sport po simboličnoj ceni od samo 1 dinar mesečno.
Поред тога, нови корисници који су заинтересовани за коришћење само Опен АДСЛ услуге имају могућност плаћања првих 6 месечних претплата за одабрани Клик пакет по цени од по 1 динар уз уговор на 24 месеца, односно прва 3 месеца по 1 динар уз уговор на 12 месеци.
Посетите продајна места Телекома Србија, позовите 9818, или поднесите Он-лине захтев до 31. децембра и искористите ову јединствену понуду.
Цене су без ПДВ-а
rAMA, da slažem se da ovi sadašnji ne bi trebali da vise na vetru, ali ***. zakon tržišta.
Ovo je Srbija, :wall: nema to veze sa trzistem.:smackbum:
Al' NIKAKVE !
----------------------------------------------------------------------
Nego, jel moze ovako:
1 - Telefonski prikljucak je na lice X Y koji koristi uslugu ADSL-a Telekonja
2 - Korisnik X Y raskine ugovor sa Telekonjom za ADSL
3 - Korisnik 2 koji je, gle cuda, na istoj adresi kao korisnik X Y ..... prijavljuje se i uzima novi "JA NISAM MAJMUN" paket na broju prethodnog korisnika XY
Moze li da se izvede ova gimnastika ili je jedino resenje 11 9 za Telekonj
Nema potrebe za raskidanjem ugovora, mislim raskida se sam po sebi, ali odmah stupa na snagu i novi ugovor, kako je to meni u poslovnici rekla teta - radi se samo promena kampanje![]()
E sada ste me obradovali! Danas nisam stigao ali sutra cu sa posla pravac u poslovnicu, odstojim svojih sat vremena u redui 4mb comes to house !
Elem nema HDMI-a! Jos uvek koristimo Amino 125 STB, a da li ce ikada biti i HD kanala to valjda niko ne zna!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari