Šta je novo?

A4 Tech x-750BF

markosvaba

Slavan
Učlanjen(a)
10.07.2008
Poena
320
Sta mislite kakva je mis? Cujem da ga mnogi hvale itd. Vasi utisci

Inace treba mi mis do 25€

Kakav je mx 518 nasprem ovog misa?

Poslednja izmena:
Cela X-7 serija je odlična za dati novac. Konkretno kod tog modela mnogi se žale da se onaj teksturisani materijal na mišu vremenom oguli, ali imaš drugih X-7 modela sa identičnom optikom i elektronikom, a drugačijim izgledom.

Ja imam X-755FS već nekih pola godine i prezadovoljan sam. Skoro sam siguran da za manje novca ne može da se kupi bolji miš.

Sve preporuke za mx518, ipak je to logitech.

Uzmi A4, neces se pokajati. Jeftino a veoma dobro.

Ma sada imam logitech rx 700 RF je i nervira me zabaguje nekako, a brine me sto se a4 guli malo. Jel imate neki predlog ? koji model a4 ? nekako mi u pocetku 518 bio ruzan ali kada sam video sivi model zaljubio sam se btw za g5 nemam kes

Imam pomenutog miša i mogu reći da mnogo nudi za uložen novac. E sad, u međuvremenu je izašao X-748K koji je po karakteristikama bolji, drugačiji design i ergonomija, ali ga nisam koristio tako da ne bih znao da ti kažem kakav je. Koji god da uzmeš od ta dva, nećeš pogrešiti. Ja za miš ne bih dao više od 20-30 evra kakav god da je, a u tom cenovnom rangu A4Tech nudi najviše.

A4 TECH
X-748K

Jel ima tegice? posto sam citao na it svetu i kazu da ima?

I jel ima dva tastera sa leve str?

Poslednja izmena:
Ima dva tastera na levoj strani, ima tegiće, ima internu memoriju. Best buy ko vrata...

Ima dva tastera na levoj strani, ima tegiće, ima internu memoriju. Best buy ko vrata...

I meni treba neki malo bolji mis, u odnosu na ove entry pacove :D.
Nego mi kod tog X-748K ergonomija cudna, naravno ergonomiju je tesko na izgled proveravati ;).
Sav je spljosten, pogotovo prednji deo ?

Dok mi X-755FS lici na klasicnog misa, mozda bi mi on vise odgovarao, ili je samo stvar navike ?

Poslednja izmena:
Имате за 200 динара више ласерску верзију - 740К, ја је имам. Облик је украден од Резора, треба ли рећи још...

E sada dobio sam 2000 na kladionici sada imam za g5 koji model bi mi preporucili, koji g5?

Имате за 200 динара више ласерску верзију - 740К, ја је имам. Облик је украден од Резора, треба ли рећи још...

Ma odvratna mi ona kitch zmijska koža. Šareno ko ciganska svadba... Zdravko pre njega sam imao x-750f i ovaj definitivno bolje leži u ruci pogotovo za veće šake. Eh da i šljaka na 100 hz ;)

Koristim ovaj: XL-750BF i odličan je, brz i precizan.

54062.jpg

Ma odvratna mi ona kitch zmijska koža. Šareno ko ciganska svadba... Zdravko pre njega sam imao x-750f i ovaj definitivno bolje leži u ruci pogotovo za veće šake. Eh da i šljaka na 100 hz ;)

Al nije spoljasnjost tu samo razlicita, vec laser vs optika (X-748K vs X-740K).
Cena im je slicna, oko 20e.

U svakom slucaju neki od ova dva misa cu kupiti.

Kupi neki od predloženih A4Tech (ja bih probao X-748K) i sigurno ćeš biti zadovoljan kupovinom, a još ćeš sebi uštedeti solidne pare i izbeći potencijalno cimanje sa traljavim logitech drajverima i čuvenim mikrporekidačima koji se raspadaju.

Poslednja izmena:
Al nije spoljasnjost tu samo razlicita, vec laser vs optika (X-748K vs X-740K).
Cena im je slicna, oko 20e.

U svakom slucaju neki od ova dva misa cu kupiti.

Ne čini ti ta razlika ništa. Miš je blago peskiran tako da od klizanja nema ni reči. Bravo kinci (kinezi):d

Ne čini ti ta razlika ništa. Miš je blago peskiran tako da od klizanja nema ni reči. Bravo kinci (kinezi):d

Dobro, taman za 17e kupim mis, i za 3e kupim podlogu :D.
Ozbiljno, koje podloge koristite za te malo bolje/preciznije miseve, evo ja za ovaj moj najobicniji opticki koristim prazan beo A4 papir zalepljen za sto, najbolja podloga koju sam do sada koristio ;) :smoke:.

Dobro, taman za 17e kupim mis, i za 3e kupim podlogu :D.
Ozbiljno, koje podloge koristite za te malo bolje/preciznije miseve, evo ja za ovaj moj najobicniji opticki koristim prazan beo A4 papir zalepljen za sto, najbolja podloga koju sam do sada koristio ;) :smoke:.
70% ćebe (koristim laptop na krevetu)
29% sto bez podloge
1% pantalone :D

Poslednja izmena:

Ех претера га мало, мислим нема златне фелне и новогодишње лампице. Мени је савим ок, доста боље изгледа уживо него на слици, а и "змијска кожа" је и додатно перфорорана тачкастим испупчењима и овај ради на 1000 hz, има интерну меморију и подесиви одзив дугмића :D

Poslednja izmena:
Koristim A4 Tech X7 750BF i veoma je precizan, brz i dobro lezi u ruci. Imam ga nekih 2-3 meseca i zasad se ona zmijska kozica neljushti...

a4tech-x-750bf-x7_0.jpg

Nekoristim nikakvu podlogu poshto me nerviraju, nego mish koristim na chistom stolu.

Ех претера га мало, мислим нема златне фелне и новогодишње лампице. Мени је савим ок, доста боље изгледа уживо него на слици, а и "змијска кожа" је и додатно перфорорана тачкастим испупчењима и овај ради на 1000 hz, има интерну меморију и подесиви одзив дугмића :D

Potvrdjujem, lepse izgleda u prirodi ili na stolu :)
koristim isti vise meseci i super je.Preporuka.

Drzao sam i a4 tech sve pomenute modele i g7 i g5 i g9 i odlucio se za g5 plave boje :) sve sam probao g7 je malo bolji ali posto je rf prednost sam dao g5 i kupio ga 3800din

Ja koristim X-750BF (*P*A*B*L*O* je dao vec sliku dva posta iznad) pa sam o njmu vec napisao po nesto u http://www.benchmark.rs/forum/showpost.php?p=1658723&postcount=17

Elem, dok ga budu proizvodili (identicnog oblika) necu ga menjati. Btw, kod mene se posle nekih godinu dana koriscenja, tekstura ne ljusti ili guli, vec bih pre to nazvao zaprljavanjem - na mestu gde pritiskate kaziprstom levi klik je tamnija fleka koja se ne skida, ali s` obzirom da je mis crn ne vidim da nesto posebno kvari "estetski" dozivljaj.

Ono sto sam primetio je da taj mis drasticno laganije (sa manje napora) klizi po platificiranoj podlozi mog prijatelja koju je kupio u nekoj it radnji, valjda na njoj pise nesto da je za gaming, prilicno je velika, plavo-teget boje, kaze da je platio oko 300din. Ja inace koristim obicne platnene jednobojne, sa debljim sundjerom (zbog zgodnijeg osecaja pri korenu sake), a igranje mi nije primarno.

Uz to, po slici tog misa stekao bi se utisak da je tockic sasvim gladak i od cvrsce plastike - medjutim, blago je nazubljen, a pri dodiru odaje utisak cvrsce gume (dakle mekanije) isto kao sto je i gumirano polje ispod dva bocna tastera.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno