Šta je novo?

A4 Tech x-750BF

Sad sam gledao na sajtu i guglao, ali nisam video da postoje bežični miševi X-7 serije.

na moju zalost...iako su a4tech misevi odlicni dok su novi ipak ne traju dugo :(
Skoro sam se oprostio od x-710 koji je radio tacno godinu dana (ali u dan :) -- da ne poverujes) i onda mu je otisao levi klik (sam klikce duplo,prekida i uzasno smeta). Na stranu to sto se izlize i zamaze pa posle izgleda ko gonce :( .

Mislim da je trenutno pametnije kupiti logitech mx-518 (oko 2k dinara) ili G5 (oko 3500 din) jer su em lepsi,em bolji + 3 god garancije !

a bio sam odusevljen a4tech-om :(

na moju zalost...iako su a4tech misevi odlicni dok su novi ipak ne traju dugo :(
Skoro sam se oprostio od x-710 koji je radio tacno godinu dana (ali u dan :) -- da ne poverujes) i onda mu je otisao levi klik (sam klikce duplo,prekida i uzasno smeta). Na stranu to sto se izlize i zamaze pa posle izgleda ko gonce :( .

Mislim da je trenutno pametnije kupiti logitech mx-518 (oko 2k dinara) ili G5 (oko 3500 din) jer su em lepsi,em bolji + 3 god garancije !

a bio sam odusevljen a4tech-om :(

A to se kao ne događa sa Logitechom? Pogledaj samo koliko tema ima gde vlasnici Logija opisuju identične probleme (stvar je u dotrajalom mikroprekidaču). Već sam pisao da imam jednog A4Tech-a koji je preživeo godine diabla i diabla 2, i još mnogo igara u kojima se baš mnogo klikće, i eno ga i dalje radi savršen, a pre njega sam izmenjao gomilu raznih miševa.

A to se kao ne događa sa Logitechom? Pogledaj samo koliko tema ima gde vlasnici Logija opisuju identične probleme (stvar je u dotrajalom mikroprekidaču). Već sam pisao da imam jednog A4Tech-a koji je preživeo godine diabla i diabla 2, i još mnogo igara u kojima se baš mnogo klikće, i eno ga i dalje radi savršen, a pre njega sam izmenjao gomilu raznih miševa.

pazi...kolko se to logitechu cesto desava ne znam jer imam g5 tek par nedelja ali...garancija je 3 god za njega a za a4tech je svuda od 7dana do god dana (to vec redje). Da je mx-518 tada kostao kao sto sad kosta tj da je razlika izmedju 2 misa oko 200-300 din bez razmisljanja bih uzeo logitech.Jedina stvar koja mi se BAS svidela kod a4tech-a je odlican TANAK I LAGAN kablic koj ne smeta.Na G5 imam onaj kabli opleten koncem..jes da prelepo izgleda ali mi je pretezak nekad (tj moram da ga lepo namestim pre nego krenem da derem woonice u cs-u :) )

ps--igram cs cesto + stalno sam za kompom (tj ako sam kuci pored kompa sam 100%)

ps2--kad bi cena bila za 300 do 500din manja nego sto je sad onda bi kupovina a4tech-a bila opravdana (tako ja gledam na stvari trenutno)

Drzao sam i a4 tech sve pomenute modele i g7 i g5 i g9 i odlucio se za g5 plave boje :) sve sam probao g7 je malo bolji ali posto je rf prednost sam dao g5 i kupio ga 3800din
Cestitam na kupovini. Dobro je da nisi podlegao savetima strucnjaka pa da pazaris A4 djubre...

aktivirani, a zasto ne razmislis o mx620: http://www.itsvet.com/proizvod/logitech-mx620-cordless-laser-mouse-910-000241/comp_comp_mouse/31/446 ?

Cini mi se da je to bolji mis za 3 evra vise.

za a4tech je svuda od 7dana do god dana (to vec redje)

Ja sam na svoj A4 dobio god. gana garancije i to ti nije neki problem,
nazoves pa pitas..

Kvalitet izrade jednog A4 X7 750BF je na nivou duplo skupljih logija,
samo sto me nervira kog logija jeste neprecizan i kratkotrajan
tockic :(

Cestitam na kupovini. Dobro je da nisi podlegao savetima strucnjaka pa da pazaris A4 djubre...

aktivirani, a zasto ne razmislis o mx620: http://www.itsvet.com/proizvod/logitech-mx620-cordless-laser-mouse-910-000241/comp_comp_mouse/31/446 ?

Cini mi se da je to bolji mis za 3 evra vise.

Ti A4Tech nisi ni držao u ruci, a svako ko jeste iznenadi se kvalitetom za date pare. A ja tvrdim da 70% ljudi, uključujući i tebe, kupuju Logitech pre svega jer je skup i fensi...

X7 serija im je odlična. Samo oni s predrasudama mogu da pljuju po tim miševima, jer ih nisu ni probali. Predrasude su oblik primitivizma, tako da.............

...ovaj :) obzirom da kod sebe imam trenutno 3 a4techa (2 obicna i jedan x-710) ja barem pricam iz iskustva. Planirao sam da kupim x-755bf..otiso do grada i naso g5 za 3500 i kupio (tj izabrao ga -- dobio sam ga na poklon :)). Za 1000din vise sam dobio jedan od najboljih gaming miseva trenutno + 3god garancije + fensi tegice da mogu da se proseravam kako imam wooooow misa :p .
Da sam bio u situaciji da ne mogu da dam vise od 2000 za misa...a4tech je u tom cenovnom rangu najbolji (mada ima jedan gigabyte laser za te pare...kazu da nije los).

Obilazio sam grad uzduz i popreko 3 dana gledajuci ponudu miseva.

ps--- imate i razer za 3200din ako potrazite malo :) (al se meni ne svidjaju nesto)

@mefistoNis
Možda je za nekoga Logi bolja kupovina (za mene nije) ali to NIKAKO ne znači da je A4Tech đubre, kao što to ovde neki pričaju.

daleko od toga da jeste.Imao sam jednog..odlican je bio dok je radio (prost primer...skorovi u cs-u su skocili 3puta najmanje :) ) ali je odsluzio svoje i zamenio ga bolji.Za te pare stvarno nema boljeg ali...kad das 2000 daj jos jednu i uzmi najbolje sto moze jer i nije neka preterana razlika.

po toj ceni i u toj klasi miseva ubedljivo najbolji izbor je x-7 serija

nego...jel uzeo neko onu a4tech podlogu ? Upakovana je u neko fensi koferce,kosta oko 1000din (ali je nema u nisu -- ja jos i ne znam tacno kako to izgleda :( ).Kupio drug iz bg-a i preporucio mi,da kompletiram uz g700 tastaturu i misa :)

...ovaj :) obzirom da kod sebe imam trenutno 3 a4techa (2 obicna i jedan x-710) ja barem pricam iz iskustva. Planirao sam da kupim x-755bf..otiso do grada i naso g5 za 3500 i kupio (tj izabrao ga -- dobio sam ga na poklon :)). Za 1000din vise sam dobio jedan od najboljih gaming miseva trenutno + 3god garancije + fensi tegice da mogu da se proseravam kako imam wooooow misa :p .
Da sam bio u situaciji da ne mogu da dam vise od 2000 za misa...a4tech je u tom cenovnom rangu najbolji (mada ima jedan gigabyte laser za te pare...kazu da nije los).

Obilazio sam grad uzduz i popreko 3 dana gledajuci ponudu miseva.

ps--- imate i razer za 3200din ako potrazite malo :) (al se meni ne svidjaju nesto)
Hm pa i oscar x-748k ima fancy tegiće, radi na 1000hz, 3200 dpi, dodatnihh 8 klizača, internu memoriju, detaljno podešavanje miša preko oscar editora i košta manje od 20 evra. Krcat forum sa raspalim logijima, al marketing je marketing. Evo sličnog poređenja: posedujem apple video 30gb 5th gen. Dobijem na poklon sony nwd-b103, i shvatim da ga ovaj maleni sony od 4000 dinara dere na polju zvuka. Ali eto priznajem da sam bio žrtva marketinga. Modovi sorry za OT samo sam pravio paralelu

Dobro, taman za 17e kupim mis, i za 3e kupim podlogu :D.
Ozbiljno, koje podloge koristite za te malo bolje/preciznije miseve, evo ja za ovaj moj najobicniji opticki koristim prazan beo A4 papir zalepljen za sto, najbolja podloga koju sam do sada koristio ;) :smoke:.

Kao sto sam rekao u drugoj temi. Podlogu za misa OPTILASER kupljena u rodicu za 200din.
P.S. Savet za onog ko kupuje misa. Mis se mora obavezno probati. Mala korist od misa koji dobar i skup ako lepo ne lezi u ruci pa dolazi do bola u prstima i ruci.

Dok nisam kupio sadashnjeg Gigatecha, koristio sam kao podlogu sto :D
Gigatech je pocheo da bezi sam od sebe i da mi pali monitor iz stand by-a pa sam kupio neku gumiranu gigatech podlogu za 70din koja radi posao :)
Jeste da se razmishljam o A4 X7 podlozi :smash:

Poslednja izmena:
Jos jedna preporuka za X7 seriju. Koristim XL-750BF i odlican je. Ni meni se ne svidja tekstura na vrhu, ali to i nije toliko bitno. Ko jos gleda u mis dok ga koristi? :)

BTW, laserski je pa nema potrebe ni za kakvom podlogom.

Kakve veze ima sto je laserski, treba podloga za udodno koiscenje. Zna laser da preskoci, barem ovaj moj fusherski najobicniji :D, kad sam ga koristio na stolu, sto ima teksturu... Sada koristim prazan A4 papir i nema preskakanja :).

Meni je danas stigao x-740K i prezadovoljan sam.Preporuka,necete se pokajati.Navikavanje je trajalo nepun minut :D Samo sam ga podesio na 1400dpi koliko meni ogdovara.
Softwer koji se dobija uz njega ja extra od programiranja dugmica do reponse tima....

Danas uzeo A4 X-710BF za 1050 din meni je extra lezu u ruci savrseno

Kvare i Logitechovi i A4 Techovi. Nijedan prozivod nije odlican, to sto su neki od vas vozili po 3-4 god. jedan mis je cista sreca. Ja npr nikad ne bih uzeo A4 Tech, sa Logitechom sam se, priznajem, opekao. Videcemo kako ce se Razer pokazati u celoj ovoj prici :)

Kvare i Logitechovi i A4 Techovi. Nijedan prozivod nije odlican, to sto su neki od vas vozili po 3-4 god. jedan mis je cista sreca. Ja npr nikad ne bih uzeo A4 Tech, sa Logitechom sam se, priznajem, opekao. Videcemo kako ce se Razer pokazati u celoj ovoj prici :)

Pazi, evo meni se vec drugi A4 malo **ebao, prvom je levi klik postao "cudan", ovom X710 sto sad imam je otisao skrol, vrlo cesto kad zavrtim na dole on ode malo na gore, a i plastika sa strane je pocela da krcka. Ali bez obzira opet cu uzeti A4 Tech zato sto su vrlo dobri, a ne kostaju puno, ovaj je presao sate i dane u COD4, znam da ce za godinu dana sigurno opet nesto da se **ebe, ali kosta dzabe.

Poslednja izmena:
Ne racunajuci ustaljeni procenat skarta koji se javlja kod svakog proizvoda od par procenata, kod sprave kakva je mis treba imati u vidu da istog misa razliciti ljudi umeju da koriste na vrlo razlicit nacin. Ja kad sam video kako moje kumce od 15ak godina koristi pomenuti a4tech 750bf pomislih da je cudo ako mu izdrzi jos mesec dana. Glajderi koje ja nisam ni naceo posle godinu dana (na istom modelu misa) on je uspeo da na svom misu prilicno izlize za 2-3 meseca.
Bacanje i udaranje o sto ne racunam.

Poslednja izmena:
Pazi, evo meni se vec drugi A4 malo **ebao, prvom je levi klik postao "cudan", ovom X710 sto sad imam je otisao skrol, vrlo cesto kad zavrtim na dole on ode malo na gore, a i plastika sa strane je pocela da krcka. Ali bez obzira opet cu uzeti A4 Tech zato sto su vrlo dobri, a ne kostaju puno, ovaj je presao sate i dane u COD4, znam da ce za godinu dana sigurno opet nesto da se **ebe, ali kosta dzabe.

Зато следћи пут узми Х-740К, миш је за класу изнад остатка Х7 серије.

Da, da, zaboravio sam taj model, nisam ga skoro video u nekoj radnji kod mene. Jevtina kopija Razer-a, pazario bih taj model ako naletim na njega.
Definitivno bolje izgleda od onog sarenog! :)

Danas sam kupio Х-740К bas je cool super mis pre njega sam koristio MX310

Nazad
Vrh Dno