Danas sam kupio Х-740К bas je cool super mis pre njega sam koristio MX310
Ti mi bas trebas
Danas sam kupio Х-740К bas je cool super mis pre njega sam koristio MX310
Pazi, evo meni se vec drugi A4 malo **ebao, prvom je levi klik postao "cudan", ovom X710 sto sad imam je otisao skrol, vrlo cesto kad zavrtim na dole on ode malo na gore, a i plastika sa strane je pocela da krcka. Ali bez obzira opet cu uzeti A4 Tech zato sto su vrlo dobri, a ne kostaju puno, ovaj je presao sate i dane u COD4, znam da ce za godinu dana sigurno opet nesto da se **ebe, ali kosta dzabe.
Mnogo bolje lezi u ruci od MX-a jako velika razlika u korist X-740KTi mi bas trebas. Kakav je osecaj u ruci u poredjenju sa MX310.
Lol, koje resenje.
Doduse, ja nisam cistio miseve, jos od onih sa tockicima.
Rastavi ga, i očisti senzor i onaj točkić sa prorezima na skrolu. Nahvatala ti se prašina pa se zato tripuje skrol.
I? Lik je polomio taster, pa??? Misliš da se Logitech ne može polomiti?
Da li imas miseva iz ove X7 serije koje efikasno i udobno mogu da koriste i levoruki? Bas sam se zagrejao na ovu seriju posle svih utisaka, ali me taj detalj buni, nekako mi svi deluju optimizovano za desnu ruku. Da li ima neko sa foruma da je levoruk i da je probao neki od ovih miseva pa da izlozi utiske?
Speeder je napisao(la):I? Lik je polomio taster, pa??? Misliš da se Logitech ne može polomiti?
ma i to sitno zna da se nakupi, ja sam rachunao da kad bi izmenjao sve ventilatore u kucishtu za samo neke proseche bi trebao da dam ~50e, a ono kad gledash to su samo ventilatori.
Da malo zloupotrebim temu...
Noctua 12cm je 1290 din, Noctua 9cm je 1150 din. To je najjeftinije sto sam nasao.
Ja na kucistu Chieftech Dragon, imam napred 12cm kuler koji uvlachi, a nazad 9 cm koji izvlachi vazduh.
Nemam para oba da kupim, pa me zanima sta je bolje kupiti, tj. koji obavlja znacajniju funkciju, veci koji uvlachi ili manji koji izvlaci vazduh iz kucista?
Ja danas treba da kupim X-710FS.Sta mislite jel dobar i da li se isplati kupiti?Mozda je glupo pitanje ali da li ide neka garancija uz ovaj mis?
Ja danas treba da kupim X-710FS.Sta mislite jel dobar i da li se isplati kupiti?Mozda je glupo pitanje ali da li ide neka garancija uz ovaj mis?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari