Код мене ради. На једном тв-у изаберем једну листу, а на другом другу.
Мораш да направиш различите листе, али све листе су заједничке за све уређаје, а онда на сваком уређају бираш коју листу ћеш да гледаш.
Pogledajte prilog 534576
Ja samo da javim za Liste kanala, da ipak ne radi.. Evo jedan dan kasnije, i kad sam uključio jutros televizore, oba uređaja su bila na istoj listi kanala.. na onoj koja je zadnja izabrana na jednom od uređaja prethodnog dana. Vrv. se sinhronizuju sami posle izvesnog vremena.Nisam znao za ovo zato juče i dadoh poprilično neadekvatan i neprecizan odgovor korisniku koji je postavio pitanje. Pronađoh opciju da se kreiraju nove liste, čisto nešto isprobah i videh da na oba tv te nove liste što sam ih napravio a u međuvremenu i prethodni post gde je @pass dodatno pojasnio.
Well done 👍
Imam Xiaomi Mi stick android 11 radi fenomenalno. Bez greške.Да ли ми неко може рећи какво је искуство при коришћењу A1 Xplore TV апликације на Mi box? Имам два бокса, један је прва генерација са Андроид 9 и други је друга генерација са Андроид 11. Ускоро долазе да ми уведу А1 интернет и ТВ па да знам да ли има неких предности ако се користи њихов бокс у односу на Шаоми? Један њихов свакако узимам али сваки следећи наплаћују па да не правим себи беспотребан трошак ако Шаоми ради како треба са њиховом апликацијом.
Зар је тешко преоменити регион на кратко, скинути апликацију и вратити на тај који користиш?^ Da imam pristup gugl prodavnici našeg regiona, ne bih ni postavio pitanje. Ostali koje pominješ RS TV verziju nemaju, ili je bar ja nisam našao. Tako da, potrebna mi je pomoć.
Potrebna mi je verzija za smart TV ili box.

Мени је смор што када већ станеш мишем на наслов тај попап што се појави не даје никакве додатне информације о филму, осим сличице. Било би добро да се види и кратак опис или барем жанр.Merni je samo jako beliki smor kada gledam Xplore na PC i kad hocu da iz TV vodica lista sadrzaj sto moram na svaki npr film (na naslov) da stanem da vidim sta je u pitanju. Prosto izgubim volju da gledam Malo povecas przor da se vidi slika , ane da stajem misem na naslov da bi mi se pojavila slika..... sitno ali iritirajuce bar meni.
A gde se nalazi snimljeni materijal?Treba reci da jedino A1 ima opciju snimanja emisije u cloudu, meni je to extra. Mnogo lakse kada treba da se vracam par dana unazad i kad treba cuvati duze neki snimak.
U "Moj sadržaj" pa snimci.A gde se nalazi snimljeni materijal?
Snimljeni sadržaj ostaje dostupan da se pogleda u narednih 90 dana što je korisno jer imaš više vremena da to odgledaš. Plus, ako je u pitanju serija, može da automatski snima naredne epizode.Ne razumem ovo snimanje, a imas gledanje u nazad 7 dana. Zasto snimati bilo sta?
Korisno je uvek, ne samo u ekstremnim situacijamaPa.. Mozda bude korisno u ekstremnim situacijama.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari