Šta je novo?

A1 Xplore TV - aplikacije [nije tema za A1 smart box/settop box ni za pakete A1]

Korektno je univerzalni odgovor.

Код мене ради. На једном тв-у изаберем једну листу, а на другом другу.
Мораш да направиш различите листе, али све листе су заједничке за све уређаје, а онда на сваком уређају бираш коју листу ћеш да гледаш.

Pogledajte prilog 534576
Nisam znao za ovo zato juče i dadoh poprilično neadekvatan i neprecizan odgovor korisniku koji je postavio pitanje. Pronađoh opciju da se kreiraju nove liste, čisto nešto isprobah i videh da na oba tv te nove liste što sam ih napravio a u međuvremenu i prethodni post gde je @pass dodatno pojasnio.

Well done 👍
Ja samo da javim za Liste kanala, da ipak ne radi.. Evo jedan dan kasnije, i kad sam uključio jutros televizore, oba uređaja su bila na istoj listi kanala.. na onoj koja je zadnja izabrana na jednom od uređaja prethodnog dana. Vrv. se sinhronizuju sami posle izvesnog vremena.

To je jako glupo i mora da se ispravi, jer je upravo suština cele priče da možeš da imaš različite aktivne profile.

@psaras
Можеш и сада да имаш различите активне профиле (тј. листе) у исто време, али изгледа је проблем у томе што активне листе на сваком појединачном урећају не остају сачуване након гашења уређаја, тј. на неким остају, а на неким се промене.

Listajući ovaj forum vidim da se već pričalo o profilima još prošle godine, pa se i tu neko nadovezuje na priče od ranije. Znači ko zna koliko dugo ovo već stoji tako i ništa se ne preduzima.. A vidim i da je jedan od developera same aplikacije aktivan na ovoj temi, pa imam predlog - Promenite bar naziv opcije iz "Upravljaj profilima" u "Upravljaj profilom".. Eto stavite to bar na to-do listu, jer nema razloga da stoji naziv u množini ako ne može više od jednog profila.

Да ли ми неко може рећи какво је искуство при коришћењу A1 Xplore TV апликације на Mi box? Имам два бокса, један је прва генерација са Андроид 9 и други је друга генерација са Андроид 11. Ускоро долазе да ми уведу А1 интернет и ТВ па да знам да ли има неких предности ако се користи њихов бокс у односу на Шаоми? Један њихов свакако узимам али сваки следећи наплаћују па да не правим себи беспотребан трошак ако Шаоми ради како треба са њиховом апликацијом.

Nisam probao na šaomi ali na FireStick radi najnormalnije. Ako si već ugovorio, instaliraj pa testiraj, lako ćeš dodati drugi A1 box ako bude trebalo.

Да ли ми неко може рећи какво је искуство при коришћењу A1 Xplore TV апликације на Mi box? Имам два бокса, један је прва генерација са Андроид 9 и други је друга генерација са Андроид 11. Ускоро долазе да ми уведу А1 интернет и ТВ па да знам да ли има неких предности ако се користи њихов бокс у односу на Шаоми? Један њихов свакако узимам али сваки следећи наплаћују па да не правим себи беспотребан трошак ако Шаоми ради како треба са њиховом апликацијом.
Imam Xiaomi Mi stick android 11 radi fenomenalno. Bez greške.

Хвала пуно на одговорима, та информација ми је требала!

Da se nadovezem, radi odlicno i na Tesla TV-u sa bednih 1Gb rama. Ali nisam jos isprobao premotavanje tu, sa Irisom sam recimo imao problema zbog male memorije i slabog hardvera kada se nesto premotava u vise koraka odjednom

Jel ima neko instalacioni fajl xplore tv aplikacije za android box, ako bi bio ljubazan da mi pošalje.

Имаш га у гугл продавници, на apkpure, aptoide...

^ Da imam pristup gugl prodavnici našeg regiona, ne bih ni postavio pitanje. Ostali koje pominješ RS TV verziju nemaju, ili je bar ja nisam našao. Tako da, potrebna mi je pomoć.

^ Da imam pristup gugl prodavnici našeg regiona, ne bih ni postavio pitanje. Ostali koje pominješ RS TV verziju nemaju, ili je bar ja nisam našao. Tako da, potrebna mi je pomoć.
Зар је тешко преоменити регион на кратко, скинути апликацију и вратити на тај који користиш?

Merni je samo jako beliki smor kada gledam Xplore na PC i kad hocu da iz TV vodica lista sadrzaj sto moram na svaki npr film (na naslov) da stanem da vidim sta je u pitanju. Prosto izgubim volju da gledam Malo povecas przor da se vidi slika , ane da stajem misem na naslov da bi mi se pojavila slika..... sitno ali iritirajuce bar meni.

Desilo mi se opet da moram da se ulogujem na TV-u, izbaci mi QR kod. Skeniram QR kod, prikaze mi da je sve proslo ok u browser-u i na TV-u se pojavi jedno jedino OK dugme koje me vraca opet na QR kod. Koja je ovo fora? Ovo ceesto gubljenje veze sa account-om bas smara. Kako mogu preko browsera da kontrolisem i brisem uredjaje? Nisam nasao tu opciju.
Bas lose odradjen portal za korisnike:
1775757141844.png

Meni se desavalo da me ne ukoguje pa tripujem da sam zaboravio šifru. Sutradan normalno se uloguje. Ima tu neka bugovina oko logovanja kada ispadne uredjaj.

Merni je samo jako beliki smor kada gledam Xplore na PC i kad hocu da iz TV vodica lista sadrzaj sto moram na svaki npr film (na naslov) da stanem da vidim sta je u pitanju. Prosto izgubim volju da gledam Malo povecas przor da se vidi slika , ane da stajem misem na naslov da bi mi se pojavila slika..... sitno ali iritirajuce bar meni.
Мени је смор што када већ станеш мишем на наслов тај попап што се појави не даје никакве додатне информације о филму, осим сличице. Било би добро да се види и кратак опис или барем жанр.

Od juce koristim 'plikaciju XploreTV, do sad sam koristio OrionTV. WebOS verzija 2.0.22.3, ako ima neke veze.

1) jel moze onaj prvi splash screen da se nekako namesti da bude tamnosiv ili crn? Ja prebacim na dark temu (navika sa svih uredjaja), ali taj prvi splash traje nekih 2 sekunde totalne i nagle beline dok se ne prebaci na dark temu i u mraku ili prigusenom svetlu me totalno ocoravi u pocetku.
2) mozda stvar navike, ali: gore dole na daljinskom dovodi do promene kanala (to je OK, mslim da je kod svih isto). Levo desno otvara guide (i to je OK), ali onda u guide opet moras da se prebacis na gore dole tastere za navigaciju kroz emisije (logicnije i ergonomski je da ostane na levo desno tasterima, kao tajmlajn kroz dan). Takodje u guide modu, za kanale sad moras da koristis levo desno umesto gore dole (sto bi bilo intuitivno, jer u normalnom modu je gore dole za kanale). Razbija logiku osnovnog interfejsa tako sto ne prati istu logiku u oba moda (gore dole za kanake, levo desno za guide /odabir emisije).
3) sa magic remote kad kucas nesto na tastaturi u app, prvo moras da dovedes magic pointer do slova, pa pritisnes OK, to selektuje slovo tj "hajlajtuje" (ali ga ne otkuca), pa jos jednom OK da bi ga sad "pritisnuo". Trebao bi sam da "hajlajtuje" kako pointer prrlazi preko elementa. Zamarajuce i steta, magic je stvarno super stvar.
4) Premotavanje je previse grubo (1min) i nespretno kad treba vise minuta unapred ili unazad vratiti (malo zadrzis dugme racunajuci da ce svakih sekund ili pola sekunde da prebaci po 1min, a app se prebaci u x2, x4, x8 i za 2 sekunde zadrzavanja dugmeta si na pocetki emisije, a ti trazis 4i minut kad su se zavrsile reklame)... Isto radi i kad po progres traci vuces pointer, umesto -1min, -2min itd on samo prikaze 2x, 4x, 6x 8x umesto timestampa i pojma nemas gde ces.da zavrsis, preleti pola emisije za 2 sekunde)... I nigde nema timestampa dok radis seek napred nazad.
5) Prebacivanje kanala relativno sporo (bar u odnosi na Orion app). Mozda je do operatera a ne aplikacije da se sporije prebacuje na naredni strim?

Poslednja izmena:
Ispravka:
3) magic remote nigde u XploreTV interfejsu ne hajlatuje elemente, ne samo na tastaturi. Tako da svuda moras dva puta kliknuti "OK" ako koristis pointer na magic remote.
4) korak za premotavanje je negde oko 30 sekundi a ne minut.

Ne razumem ovo snimanje, a imas gledanje u nazad 7 dana. Zasto snimati bilo sta?

Pa.. Mozda bude korisno u ekstremnim situacijama.

Da li moze za android aplikaciju da se doda opcija promene aspect ratia?
Fiksno je na 4:3 ili ja ne vidim opciju?

Nazad
Vrh Dno