A1 volte ima tu problematiku već mesecima. Preganjao sam se sa njima, kao do mene je i mog telefona, pa su onda ipak ustanovili da je do njih, kao rešili, međutim nisu. I dalje postoji problem, ali nisam uspeo da uhvatim šablon, odnosno nakon koliko normalnog razgovora sledi jedno 5 sekundi tišine.Danas baš problemi sa A1 VoLTE-om. Malo radi, malo ne, malo par minuta čuješ, pa od jednom ne čuješ, pa te baci na 2G, a na 2G-u gužva jer VoLTE baguje, pa kodek ode na ko zna koji... Ima li još neko problema danas?
Ако мислиш на УССД код онда је без ★ на крају?Idi na birač brojeva i kucaj ★#★#86583#★#★ više puta pa će to možda istangirati aktivaciju VoLTE. Kod nekih Xiaomi modela ostavljaš VoLTE check na disabled, kod nekih na enabled kako bi ostao da radi, ali to ćeš ustanoviti sa karticom na kojoj ti zasigurno funkcioniše.
… ne znam da li je neko ovo isprobavao…?!
Ne može ni tako, jednostavno dok u sistemu ne uključe nema volte usluge. Na početku je to prolazilo u neki huawei tipa p30 i odmah aktivira, ali je vrlo brzo to prestalo da radi… da li da se kartica ‘aktivira’ na VoLTe sertifikovanom telefonu, pa je vratiš na svom da probaš da uključiš sa Shizuku app…?!
Ovo i dalje ne mogu da mi rese, zvao sam bar jedno 5 puta. Salju mi SMS kako da proverim da li je podesen call waiting ili ne. Ne znam kako da dodjem do njihove sluzbe da resim ovo bez da koriste ljude koji se javljaju na telefon kao proxy. Gluvi telefoni nedelju dana.......
Druga stvar, ne znam da li je do VoLTE ali je prilicno iritirajuce. Cerku sam prebacio sa prepaid a1 na postpaid a1 i prilicno se cudna situacika desava: kada razgovara sa nekim iz A1 mreze i zove je neko iz Yettel mreze uvek dobijaku response da je iskljucila telefon. Sinoc bili u nekom drustvu i probali vise puta sa vise razlicitih brojeva iz yettela. Ako prica da nekim iz Yettela uredno dobija poziv i trenutni moze da stavi na Hold. Zbunjen sam iskreno
A1 ima filter po IMS User Agent stringu. Pisao sam o tome. Ako uspeš da promeniš IMS User Agent na neki sa white-liste, radiće.Kako su maloumni u A1 sa tim VolTE. To treba da radi na svakom telefonu koji podržava VoLTE. Nego su retardiranih po tom pitanju. Ja sam mučio muku i digao ruke od toga,npr Nothing telefoni ne mogu da rade na A1 mreži,mogu ali VoLTE ne radi na Yettelu i MTS radi još neki modeli Pocoa imaju problem jer naravno Poći nemaju u ponudi. Tako da džaba ako neko ih odozgo ne napiči za to
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari