Probao sam i to i nije proslo .Možda da probaš aplikaciju PixelIMS sa Shizuku, mislim da ne traži root a neki ljudi su tako uspeli da osposobe VoLTE.
Je l si probao da ubacio karticu u drugi telefon, da aktiviraš tamo na VoLTE pa vratiš u svoj? Ja sam tako na Globaltel-u sa vivoPre 3 dana uzeh opet Nothing ali sada 3a. Pre toga mi iz korisnickog kazu kolege su probale Nothing i radi VoLTE. Reko ajd znaju sta rade i pricaju. Kupim nov 3a i ne lezi vraze VoLTE ne radi. I opet prepirka i pretnje da cu da odem iz A1 jer u Yettelu ii MTS uredno radi VoLTE. Kazu,kolege rade na tome. Ne mogu da verujem da ne mogu da rese jedan relativno lak problem. Ako je resenje da uradim raskid ugovora da bi resio problem ili prodam Nothing onda nemam reci. 2 meseca se dopisujem sa podrskom Nothinga i nije do njih. U A1 kazu ne postoji lista podrzanih telefona i ne podrzanih. Koliko vidim Pixel,Nothing i tako te "marke"Koje su u promilima na trzistu kod A1 ne prolaze. Ne znam kako da uspem da dodjem do napredne tehnice da se raspravimo jer mi generalno ovi u korisnickom nisu nista krivi sto ne znaju jer im to i nije posao. Ima li neko ideju?Vise mi je dosadilo da slusam kako je na mom broju omogucenVoLTE (znam da jeste vec 5 godina) .
Šta znam nisam baš ubeđen pošto i drugi proizvođaci sa modelima imaju isti problem. Npr osim pixella ima i Poco X3 f6 ...posle pritužbi korisnika to je manje više popravljeno.Tu ti je 99.99% kriv sam Nothing. Nije omogućio konfiguraciju IMS-a za A1.
Pozdrav
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari